Gamsiz esim

baya kacirmissin canim kizlara msj atmadim atmayi dusundum ama vazgectim herkes esiyle gitmis bi benimki tek gitti zaten butun hersey orda koptu :)
Tamam o kısmı anladım da iş yerindeki kızlar nerden çıktı. hani çekici değiller falan yazmissiniz ya onu sordum. ayrica bu konuda tamamen haklısın. eşli davetlere yere eşli gidilir. yalnız gidilmez.

Madem arabada arkadaşının eşini gördü seni arayıp hazırlan sende gel diyebilirdi bi yarım saatten bişey olmaz heralde. Ya da o akıl edemedi sen arayıp deseydin bende geliyorum diye?

Tamam o kısmı anladım da iş yerindeki kızlar nerden çıktı. hani çekici değiller falan yazmissiniz ya onu sordum. ayrica bu konuda tamamen haklısın. eşli davetlere yere eşli gidilir. yalnız gidilmez.
yani oyle bi alimli degiller ne buluuor anlamiyorum.herkes esiyle giderke tek gitmesi tamamen sacmalik.gelceklerinden haberim yok diyor ama zannnetmiuorum.olmasa bile iki dkkka bekletip hazirlanmami bekleyebilirdi
Madem arabada arkadaşının eşini gördü seni arayıp hazırlan sende gel diyebilirdi bi yarım saatten bişey olmaz heralde. Ya da o akıl edemedi sen arayıp deseydin bende geliyorum diye?

yani oyle bi alimli degiller ne buluuor anlamiyorum.herkes esiyle giderke tek gitmesi tamamen sacmalik.gelceklerinden haberim yok diyor ama zannnetmiuorum.olmasa bile iki dkkka bekletip hazirlanmami bekleyebilirdi
canim beni goturmek istemiyo demekki nie istenmedigim yere zorla goturteyim kii

kizlar esim ozur diledi dusuncesizlik ettgini kabul etti.ellerinde cicekler pasta hediyeyle geldi..tabi ben bu arada evde degildim pazar sabah ciktim dun aksam geldim eve.gorumcemde kaldim.boyle tepkilerim benimde hic olmamisti sukur ki kafasina dank etti umarim tekrarini yasamayiz.hepinize tesekkur ederim destekleriniz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…