Gamsiz esim

Is arkadaslariyla oyle organizasyonlar yapilir da esli ya da essiz olacagi bastan konusulur gibime geliyor. Esinizle bu konuyu acikca konusmanizi tavsiye edebilirim. Ama sakince.. Boyle bi konuda intikam gibi dusuncelere girmeye gerek yok nasil intikam alacaksiniz ki.. Ayrica is arkadaslarina yilisik falan demeniz pek olmamis ailelerle katildiklari piknik yapmislar kotu bisey yapmamislar ki.. Kizmaniz gereken esiniz bence..

ah canim kirildgmi gormuyormu salya sumuk agladim dedim boyle rahat gezmek istiyosan bosanalim yeter dedim.kalkti bilgiysrda oyun oynamaya gitti hadi napiim bu adami simdi

Rahat gezmek istiyorsan bosanalim değil, beraber gezi dolaşacağım , eğleneceğim , beni düşünen bir hayat arkadaşım olmayacaksın bosanalim denir.
..

Ve kendinize ait alanlarıniz olsun. O gittiğinde , evde oturup öfkeli mesaj yazmak ve ya geldiğinde ağlamak yerine sizde çıkabilirdiniz.

Odada ağlayıp durmanın hiç bir anlamı yok. Çıkın , kendinize bir süt ısıtın ve güzel planlar yapın.

bizde kızlı erkekli gidiyoruz heryere .. şu yorumdan sonra size teselli vermek gelmedi içimden kusura bakmayın !!!1

Tamam işte seni hoşlanmadığın bir yere götürmek istememiş. Yılışık tip dediğini bilseler onlarda senden hoşlanmaz zaten. Belki de biliyor yada hissediyorlardırda istemiyorlardır seni. Hamile olmadan önceden böyleymiş. Bence olay tamamen arkadaş grubu ile karısı arasında kalan eşin dramı.

Siz de muhafazakar biriyle evlenseydiniz keşke..
Ne de olsa eşiniz de 'rahat' grubuna giriyor ki onlarla görüşüyor..

bizde kızlı erkekli gidiyoruz heryere .. şu yorumdan sonra size teselli vermek gelmedi içimden kusura bakmayın !!!1
arkadasim bastan okumamissin sanirim.kizli erkekli gitmeye karsi degilim gittik bircok yere.bu kez arkamdan is dondu benim sorunum bu bile bile gitmemeliydi yada benide goturmeliydi

evet haklisin !

arkadasim bastan okumamissin sanirim.kizli erkekli gitmeye karsi degilim gittik bircok yere.bu kez arkamdan is dondu benim sorunum bu bile bile gitmemeliydi yada benide goturmeliydi
sorununuzu anlatın direkt o halde.. ötekileştirmeden bazı kesimleri.

kimseyi acik yada kapali diye otekilestirmiyorum sorunumuda yaklasik 10 sayfadr anlatiyorum anlamak istemiyosunuz.
anladım ben.. oradaki insanlarda sizin bu tavrınızı sezmiş demekki istememişler eşin de dahil.. kimseyi yargılamayın lütfen unutmayın onlara göre de siz ters gelebilirsiniz... hadi iyi günler

Ben konuyu bir yerde kaçırdım galiba:). iş yerindeki kızlara niye mesaj atiyorsunuz. herkes eşiyle gelmedi mi. iş yerindeki kızlar nerden çıktı:)

Ben konuyu bir yerde kaçırdım galiba:). iş yerindeki kızlara niye mesaj atiyorsunuz. herkes eşiyle gelmedi mi. iş yerindeki kızlar nerden çıktı:)
baya kacirmissin canim kizlara msj atmadim atmayi dusundum ama vazgectim herkes esiyle gitmis bi benimki tek gitti zaten butun hersey orda koptu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…