- 31 Ekim 2015
- 265
- 63
- 18
- Konu Sahibi Elenora004
-
kesinlikle katiliyorum ve sindiremiyorum hala bana yasattgini pislik.Al bizden bi tane daha.daha az once konu actim benimkide arkadaslariyla gitti dugune beni goturmedi okuz bunlar okuz hepsi ayni halt.aynini bunlara yapmak lazim kosasa kisas
kiskanclik olsa kiskancim derdim ama malesef esim gamsiz herifin teki.bu bana karsi yapilan bi ayip saygisizlik.Bu bnce kiskanclik esnin gamsizligi degil
evet boyle fikirlere ihtiyacim var kafam cok fena cunku suan :)işten geldiği zaman ben çıkıyorum diyin ve gidin 3-4 saat takılın dışarda aklı sizde kalsın
evet o biraz rahatlatti ama bu kez burnunu surtturmekte kararliyimYaptigi cok sacma olmus ama esin gamsiz olsa tutusarak otobus durağına kosmazdi
ah canim kirildgmi gormuyormu salya sumuk agladim dedim boyle rahat gezmek istiyosan bosanalim yeter dedim.kalkti bilgiysrda oyun oynamaya gitti hadi napiim bu adami simdi
bizde kızlı erkekli gidiyoruz heryere .. şu yorumdan sonra size teselli vermek gelmedi içimden kusura bakmayın !!!1ya ben muhafakar birisiyim dolayisiyla kizli erkekli ortamlardan hoslanmiyorjm esimin isyerindekilerde yilisik tipler evliler ama cok rahatlar bende bu durumdan hoslanmiuorum hamile degilken de boyleydi bu durum canim.ben ozenle onun kizmayacagi seylere dikkat ederken onun yaptigi zoruma gidiyor
ya ben muhafakar birisiyim dolayisiyla kizli erkekli ortamlardan hoslanmiyorjm esimin isyerindekilerde yilisik tipler evliler ama cok rahatlar bende bu durumdan hoslanmiuorum hamile degilken de boyleydi bu durum canim.ben ozenle onun kizmayacagi seylere dikkat ederken onun yaptigi zoruma gidiyor
Siz de muhafazakar biriyle evlenseydiniz keşke..ya ben muhafakar birisiyim dolayisiyla kizli erkekli ortamlardan hoslanmiyorjm esimin isyerindekilerde yilisik tipler evliler ama cok rahatlar bende bu durumdan hoslanmiuorum hamile degilken de boyleydi bu durum canim.ben ozenle onun kizmayacagi seylere dikkat ederken onun yaptigi zoruma gidiyor
arkadasim bastan okumamissin sanirim.kizli erkekli gitmeye karsi degilim gittik bircok yere.bu kez arkamdan is dondu benim sorunum bu bile bile gitmemeliydi yada benide goturmeliydibizde kızlı erkekli gidiyoruz heryere .. şu yorumdan sonra size teselli vermek gelmedi içimden kusura bakmayın !!!1
evet haklisin !Tamam işte seni hoşlanmadığın bir yere götürmek istememiş. Yılışık tip dediğini bilseler onlarda senden hoşlanmaz zaten. Belki de biliyor yada hissediyorlardırda istemiyorlardır seni. Hamile olmadan önceden böyleymiş. Bence olay tamamen arkadaş grubu ile karısı arasında kalan eşin dramı.
tersinizden anliyorsunuz bisey demiyorum...herkesin alistigi bi ortam var sizin icin sknti olan bana olmaz sizi rahatsiz etmeyen beni eder.Siz de muhafazakar biriyle evlenseydiniz keşke..
Ne de olsa eşiniz de 'rahat' grubuna giriyor ki onlarla görüşüyor..
sorununuzu anlatın direkt o halde.. ötekileştirmeden bazı kesimleri.arkadasim bastan okumamissin sanirim.kizli erkekli gitmeye karsi degilim gittik bircok yere.bu kez arkamdan is dondu benim sorunum bu bile bile gitmemeliydi yada benide goturmeliydi
kimseyi acik yada kapali diye otekilestirmiyorum sorunumuda yaklasik 10 sayfadr anlatiyorum anlamak istemiyosunuz.sorununuzu anlatın direkt o halde.. ötekileştirmeden bazı kesimleri.
anladım ben.. oradaki insanlarda sizin bu tavrınızı sezmiş demekki istememişler eşin de dahil.. kimseyi yargılamayın lütfen unutmayın onlara göre de siz ters gelebilirsiniz... hadi iyi günlerkimseyi acik yada kapali diye otekilestirmiyorum sorunumuda yaklasik 10 sayfadr anlatiyorum anlamak istemiyosunuz.
baya kacirmissin canim kizlara msj atmadim atmayi dusundum ama vazgectim herkes esiyle gitmis bi benimki tek gitti zaten butun hersey orda koptu :)Ben konuyu bir yerde kaçırdım galiba:). iş yerindeki kızlara niye mesaj atiyorsunuz. herkes eşiyle gelmedi mi. iş yerindeki kızlar nerden çıktı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?