- 31 Ekim 2015
- 265
- 63
- 18
- Konu Sahibi Elenora004
-
valla kizlari tanimasam belki dicem ama alimli cekici bi kizda yok ki yinede erkek bu hersey olabilir ne diyeyimAnladım, ben sen ona uyum saglamiyorsun diye dusunmustum. O zaman o ortamda başka anlam yüklediği bir bayan olması ihtimali artiyor
Anladım.. Öyleyse kafanıza takmamaya çalışın çünkü karşınızdaki insan asla değişmeyecek... Hep böyle gamsız kalacak malesef.. oyüzden enazından kendinizi ve bebeğinizi yıpratmayın...suratimin halinden ailem anlar onlarida uzmek istemiyorum su halimle.baskalarinada gidip kimsenn taditni kacirmak istemiyorum acikcasi
bundan sonrali planim bu yonde zaten ama icimi bir turku sogutamiyorum nefret doluyum ona karsi.Bence bi sakin ol gaza gelme. Kocanın yaptığı basbayağı düşüncesizlik ve seni yok saymak. Bunlar bir yana ben olsam sanırım salya sümük ağlayamam kocamın yanında hele ki tepki vermiyorsa ağlamaya devam etmem.. en azından onun yanında..
3aylık hamile karısını bıraktı vb şekilde konuşmak bana duygu sömürüsü gibi geliyor ki bu da itici. Hamilelik bu hastalık vs değil sen de 9aylık değil 3 aylık hamilesin ne biliyim abartmaya kendi kendini doldurmaya gerek yok bence.
He ben olsam bundan sonra onun gibi davranırım. Haftasonu onu beklemem merhamet dilenmem kendi arkadaşlarımla kuzenlerimle plan yaparım. Gün içinde de gider çimenlere oturur kafa dinlerim. Evde kocamı o özür dileyinceye kadar yok sayarım ama trip atar gibi değil. Tek tük az konuşurum. O neşeli enerjik sevgi dolu karısını göstermem. Bilgisayarda mı oynuyor oynasın... istikrarlı olurum ve yaptığına pişman ederim.
Haklısın da ama ağlamak çözüm değil. Eşinin benim gibi bir karakteri varsa bu ağlamalar bizi ancak itiyor. Bu şekilde sana acıyıp hatasını anlamasını bekleme derim.bundan sonrali planim bu yonde zaten ama icimi bir turku sogutamiyorum nefret doluyum ona karsi.
Ben de bozulurdum.bundan sonrali planim bu yonde zaten ama icimi bir turku sogutamiyorum nefret doluyum ona karsi.
Aslında iyi bişey tabi sinirden herşey çikabiliyo insanin agzindan. Engel oluyo bi bakimaevet aynen oyle benle tartismaz hic biseklde. malesef direk kacar
Ne tesadüf bendeamlayacak bi insan oldgna artik inanmiyorm canim yaa malesef.gamsiz dusuncesiz bi okuzle evlenmisim malesef
diyememis gerizekali isine gelirmicaniiimE arabaya binince görmemiş mi hanımlar var ? Deseymiş orda yengelerdemı gelıyo bende hanımı alayım.
dusunmedim desem yalan olur canim vallaaaa :) ama vicdanen yalan soyledgm icin bebegime bsey olmasindan korktum yoksa aklima gelmedi diil..ama yapmiicam anlamina gelmez tabikiAğlama ver korkuyu dotüne ,tutuşsun etekleri , intikam almak istiyorum dediğin için söylüyorum bunu şizofren değilim yanibirden karnına sancı girse ,az bir kanaman gelse , mesela yani ,acile git ,mahnayla bebiside görmüş olursun sitrs üzüntü yaptım ondan olmuş olabilirmi de doktor amcaya kocanda vah başıma gelenler desin ,sen rahat rahat uyu oda vicdan yapsın örnek bir senaryo bu elindeki silahı kullan ,valla benimki bana yapacak onu çükünden picaklarim
Al bizden bi tane daha.daha az once konu actim benimkide arkadaslariyla gitti dugune beni goturmedi okuz bunlar okuz hepsi ayni halt.aynini bunlara yapmak lazim kosasa kisasselam kizlar 3 aylik hamileyim esimle tartistik sebebi su ki..bu sabah kalkti arkdsi aradi ve birlikte is arkdslariyla piknige gittiler bana dun hicbisey soylemedi gidecegine dair.giderken arkasindan baktim arabada arkadaslarnn eside vardi arkasindan saydirdim .eve geldi ozur diledi bilmiyordum biz erkek erkege gidecektik haberim yoktu eslerin gelcegnden dedi ama ben cildirdim bikere.zaten is arkadaslarindan hoslanmiyorum daha oncede gitme dedgm halde gitmisti yine birsey yapamamistm nolur akil verin beyfendi cok gamsiz iki saattr agliyorum dur aglama bile demiyor bu adami ne yapayim ben simdi?icimi sogutacak fikirler verin nasil uzebilirim onu?bbegimi uzmek istemiyorum artik gerizekali babasi yzuunden.intikam istiyorum artik aci ceksin pisman olsun istiyorum
Bu bnce kiskanclik esnin gamsizligi degilya ben muhafakar birisiyim dolayisiyla kizli erkekli ortamlardan hoslanmiyorjm esimin isyerindekilerde yilisik tipler evliler ama cok rahatlar bende bu durumdan hoslanmiuorum hamile degilken de boyleydi bu durum canim.ben ozenle onun kizmayacagi seylere dikkat ederken onun yaptigi zoruma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?