Gamsiz esim

suratimin halinden ailem anlar onlarida uzmek istemiyorum su halimle.baskalarinada gidip kimsenn taditni kacirmak istemiyorum acikcasi
Anladım.. Öyleyse kafanıza takmamaya çalışın çünkü karşınızdaki insan asla değişmeyecek... Hep böyle gamsız kalacak malesef.. oyüzden enazından kendinizi ve bebeğinizi yıpratmayın...

Bence bi sakin ol gaza gelme. Kocanın yaptığı basbayağı düşüncesizlik ve seni yok saymak. Bunlar bir yana ben olsam sanırım salya sümük ağlayamam kocamın yanında hele ki tepki vermiyorsa ağlamaya devam etmem.. en azından onun yanında..

3aylık hamile karısını bıraktı vb şekilde konuşmak bana duygu sömürüsü gibi geliyor ki bu da itici. Hamilelik bu hastalık vs değil sen de 9aylık değil 3 aylık hamilesin ne biliyim abartmaya kendi kendini doldurmaya gerek yok bence.

He ben olsam bundan sonra onun gibi davranırım. Haftasonu onu beklemem merhamet dilenmem kendi arkadaşlarımla kuzenlerimle plan yaparım. Gün içinde de gider çimenlere oturur kafa dinlerim. Evde kocamı o özür dileyinceye kadar yok sayarım ama trip atar gibi değil. Tek tük az konuşurum. O neşeli enerjik sevgi dolu karısını göstermem. Bilgisayarda mı oynuyor oynasın... istikrarlı olurum ve yaptığına pişman ederim.

bundan sonrali planim bu yonde zaten ama icimi bir turku sogutamiyorum nefret doluyum ona karsi.

bundan sonrali planim bu yonde zaten ama icimi bir turku sogutamiyorum nefret doluyum ona karsi.
Haklısın da ama ağlamak çözüm değil. Eşinin benim gibi bir karakteri varsa bu ağlamalar bizi ancak itiyor. Bu şekilde sana acıyıp hatasını anlamasını bekleme derim.

Arabada arkadaşlarının eşini görünce onlara eşlerini getireceklerinden haberinin olmadığın geri dönüp seni de alacağını söyleyip eve dönüp sizi de almalıydı. Yani ben erkek olsam öyle yapardim ama benim eşim yapar miydi bilmem

E arabaya binince görmemiş mi hanımlar var ? Deseymiş orda yengelerdemı gelıyo bende hanımı alayım.

Düşüncesizlik etmiş en fazla dırdurını yap baska ne yapabilirsin ki Gamsız biriyse zaten Üzülmez

kizlar dayanamadim hazirlanip disari ciktim hem hava alayim hemde kontur attrayim iyi gelir diye.marketin onune geldim kapinn kitli oldgnu gordum eve geri donuyodum benim salak kosa kosa otobus duragina gidiyor bi baktim beni gordu kostu hemen yanima.bi rahatladi suratindan anladim.acikcasi onu otelasla gormek yetti icimin sogumasina..hic konusmadim neyseki pesimde dort dondu eve gelene kadr gerizekalinin.uzatmayi dusunuyorum onu takmayarak.

Ağlama ver korkuyu dotüne ,tutuşsun etekleri , intikam almak istiyorum dediğin için söylüyorum bunu şizofren değilim yanibirden karnına sancı girse ,az bir kanaman gelse , mesela yani ,acile git ,mahnayla bebiside görmüş olursunsitrs üzüntü yaptım ondan olmuş olabilirmi de doktor amcaya kocanda vah başıma gelenler desin ,sen rahat rahat uyu oda vicdan yapsın örnek bir senaryo bu elindeki silahı kullan ,valla benimki bana yapacak onu çükünden picaklarim

dusunmedim desem yalan olur canim vallaaaa :) ama vicdanen yalan soyledgm icin bebegime bsey olmasindan korktum yoksa aklima gelmedi diil..ama yapmiicam anlamina gelmez tabiki

Al bizden bi tane daha.daha az once konu actim benimkide arkadaslariyla gitti dugune beni goturmedi okuz bunlar okuz hepsi ayni halt.aynini bunlara yapmak lazim kosasa kisas

Bu bnce kiskanclik esnin gamsizligi degil

Uffff karnındakine acı ya.. Yazık günah ya.. Nere gidiyosa gitsin. Ona ağlarken rabbim evladınla sınarsa görürsün. Brak ne hali varsa görsün ya. Sen keyfine bak. Al eline gazete dergiyi uzat bacaklarını. Amaaaaaan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…