Gamsiz olmayi nasıl basarabilirim?

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Ben de hicbir seyi kafama takmamak istiyorum.
Çok düşününce hasta oluyorum ama gerçekten her yerim kasiliyor. Eşim ve ailesi yüzünden evlendigumizden beri her ailesinden dönüşte kavgamız oluyor. Eve gelince küs oluyoruz.
Dün hasta oldum sol tarafım epey ağrıdı, uyuştu fln. Soz verdiğimiz için gittik. Akşam 7 idi. 10bucukta hadi kalkalım dediğimde zorla kabul etti. Ya bunu dedirttme işte bana dedim yolda. Ilaç almam lazım dün kötü oldum ne var evde dinlensek yani. Tartıştık. Ve şuan yine kolum uyuşuyor. Hep stresten. Düşünmeyeyim diyorum olmuyor. Yattığımdan beri bu konu yüzünden küs olduğumuza inanamıyorum. Herkes kendi evinde mutlu benim eşim gitmeden bu gece orda kalalım mı kafasında. Ve ben ne yapacagimi şaşırdım artık. Düşünmekten bir şey olmasından korkuyorum kendime. Bisey deyin hanımlar bu düşüncelerden nasıl kurtulabilirim...

Canım esin aileye düşkün biri belli ama asil ailesi ikinizsiniz bunu anlasin once. Sonrasında da sen bazı şeyleri göz ardı et. Bizde çok kavga ederdik sonra dedim millet keyfince canini sıkan benim ne alaka... Kaynanam yaşlı dedim idare ettim eltim cahil ddim idare ettim ve şuan yaptıkları çoğu şey gözüme gelmiyor.. Kendi hayatıma ve eşime odakliyim ama eşimde benle aynı düşüncede o yuzden ben rahatım sen esinle hallet bu konuyu

Psikiyatri canım , stresten sıkıntıdan kafaya takmaktan yiyoruz kendimizi , ben başladım ilaçlara artık

Zaten tüm sorun orda esimle halledemiyoruz. Insanlar da belli uykuları geldi gidelim diye gözümüze bakıyorlar, eşim orda telefonda oyun oynuyor ben orda kötüyüm, ama illa geç dönmek istiyor. Sağlığımı düşünmeyeni ben niye bunca saat düşünüyorum acaba...

Psikiyatri canım , stresten sıkıntıdan kafaya takmaktan yiyoruz kendimizi , ben başladım ilaçlara artık
Hiç sorma canım ben de gideceğim galiba yakında beni hasta edenlerin hiç dr a gidesi yok ama ... sonra sen kötüsün bilmem ne. Beni kötü yapan sensin dimi ama.

Sadece başlığa cevap veriyorum:

Gamsız, merhametsiz, çalışkanlık ,tembellik, vurdumduymazlık, soğukkanlılık vb.... mizactir.

Yani doğuştan getirilirler . Değişmezler ya da yok olmazlar. Belki birazcık törpülenebilir.

7 yaşındaki tembel çocuk 77de de tembel olacaktır.

Hiç sorma canım ben de gideceğim galiba yakında beni hasta edenlerin hiç dr a gidesi yok ama ... sonra sen kötüsün bilmem ne. Beni kötü yapan sensin dimi ama.
Aynen öyle , kendimizi sıkmaktan düşünmekten olan bize oluyor , onlar hep rahat . Yani sırf şu takmamak için doktora git cidden ben faydasını görmeye başladım .

Böyle giderse hasta olacağımdan korkuyorum

Aynen öyle , kendimizi sıkmaktan düşünmekten olan bize oluyor , onlar hep rahat . Yani sırf şu takmamak için doktora git cidden ben faydasını görmeye başladım .
Çok teşekkürler deneyecegim. Belki rahatlarım biraz çünkü şu an resmen gogsum sıkışıyor.

Keske ben de basarabilsem. Evli degilim ama hayatimdan stres faktorleri eksik olmuyor. En son yuzume vurdu alerji gibi. Benim sol alt karin bosluguma vuruyor agri bunalirsam, uyusuyor. Migreni cabasi. Ablam oyle gamsiz ki. 4 cocukla cildirmiyor kadin. Stres nedir bilmez. Onun ceyregi kadar gamsiz olmak isterdim..

Biraz da kişisel bir mesele. Su an stresten öyle kötüyüm ki düşündükçe artıyor uyusmalarim. En kötüsü de bu düşünceden bir gün hastalanip ölücem ve kizim yalniz kalacak diye uzaklasmak istiyorum çok büyük korkular var içimde...

Peki bütün hayatınızı böyle mi geçirmeyi düşünüyorsunuz? Ayrılmayı düşündünüz mü?

Kalmak istiyorsa kendi kalsın ben inat eder evime toplu taşıma yada taksi ile dönerim evime gelen gelir gelmeyen kendi bilir ilacımı içer kafamı dinlerim niye stres edeyim ?

aileye size inadından bağlı bir koca .. ailesinin hatalarını olumsuzluklarını görse bile size inattan daha da bağlanır ailesine . Ve siz ne ailesinin ne eşinizin hicbir olmusuzluguna göz yumamaz hep sinir olur kavga eder kendinize zarar verirsiniz . Çözüm belli ailesiyle ilgili hiçbir konuyu takmicak kötüyse ailesi gorusmucek kim ne derse umursamicaksiniz bildiğinizi okuyacaksınız. Ama sizin bizim gibi gamlı sorumlu insanlar da bunu asla yapamaz sonuç aynı terane devam

Kalmak istiyorsa kendi kalsın ben inat eder evime toplu taşıma yada taksi ile dönerim evime gelen gelir gelmeyen kendi bilir ilacımı içer kafamı dinlerim niye stres edeyim ?
Çok güzel anlattınız. Keşke yapabilsem.. anca kendimi yiyorum. Bir hastalık olmasa da çıkacak bu gidişle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…