• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gamsiz olmayi nasıl basarabilirim?

aileye size inadından bağlı bir koca .. ailesinin hatalarını olumsuzluklarını görse bile size inattan daha da bağlanır ailesine . Ve siz ne ailesinin ne eşinizin hicbir olmusuzluguna göz yumamaz hep sinir olur kavga eder kendinize zarar verirsiniz . Çözüm belli ailesiyle ilgili hiçbir konuyu takmicak kötüyse ailesi gorusmucek kim ne derse umursamicaksiniz bildiğinizi okuyacaksınız. Ama sizin bizim gibi gamlı sorumlu insanlar da bunu asla yapamaz sonuç aynı terane devam 😊
Görüşmemeyi de denedim. Bu kez doldurulup geliyodu eve ve yine kavga ediyorduk. Ne yapsam inatla bildiğinden şaşmayan bir koca..... yakında hastane koridorunda akli başına gelicek ama çok geç olucak... bunu istemiyorum. Nefesim kesiliyor sanki.

psikiyatriste gidin, ortalama bir ilaç verir yani çok yan etkisini görmeyeceğiniz ama kafanıza takmanızı önleyen.
mesela bugün işyerindeki müdürümle tartıştık gibi oldu. daha doğrusu tartışmadık ama laf sokan bir mail atmış iki cümle. okudum, içimden peki diye geçirdim. sizin konuyu görene kadar da hatırlamadım öyle diyeyim. bir anlık takıyorsunuz ama beş dakika falan. öyle her an beyninizde o dönmüyor. algıyı da yavaşlatmıyor.

Canım bi konuda youtupta videolar var kafaya takmama sanatı ama nasıl diye onları izle dr çare değil verecek sana ilaçları dahada hasta olacaksın zihniyeti değiştirmek lazım hem esin gitsin sen niye gidiyorsun gitmezsen gerilmezsin hastayım de yat uyu dinlen

Ben de hicbir seyi kafama takmamak istiyorum.
Çok düşününce hasta oluyorum ama gerçekten her yerim kasiliyor. Eşim ve ailesi yüzünden evlendigumizden beri her ailesinden dönüşte kavgamız oluyor. Eve gelince küs oluyoruz.
Dün hasta oldum sol tarafım epey ağrıdı, uyuştu fln. Soz verdiğimiz için gittik. Akşam 7 idi. 10bucukta hadi kalkalım dediğimde zorla kabul etti. Ya bunu dedirttme işte bana dedim yolda. Ilaç almam lazım dün kötü oldum ne var evde dinlensek yani. Tartıştık. Ve şuan yine kolum uyuşuyor. Hep stresten. Düşünmeyeyim diyorum olmuyor. Yattığımdan beri bu konu yüzünden küs olduğumuza inanamıyorum. Herkes kendi evinde mutlu benim eşim gitmeden bu gece orda kalalım mı kafasında. Ve ben ne yapacagimi şaşırdım artık. Düşünmekten bir şey olmasından korkuyorum kendime. Bisey deyin hanımlar bu düşüncelerden nasıl kurtulabilirim...
Nasil kurtulursun bilmiyorum.bu sabah 34 yasindaki arkadasimin olum haberini aldim.canindan cok sevdigi oglu daha 10 yasinda.esi facebookta gelen giden parti uyelerine tesekkur mesaji yazmis.kiz gitti uzuntuden.degermiydi

Bir kaç gün önce ülseratif kolit olduğumu öğrendim. Ömür boyu çekine, tedavisi olmayıp sürekli ilaç kullanmam gereken bir hastalıkmış. Stres bu hastlığı tetikler dedi. O gündür hiç sinirlenmiyorum. Sana ne desem kendini üzmeye devam edeceksin, benim gibi bir hastalığı bulasıya kadar.

Hiç sorma canım:KK43: ben de gideceğim galiba yakında beni hasta edenlerin hiç dr a gidesi yok ama ... sonra sen kötüsün bilmem ne. Beni kötü yapan sensin dimi ama.
Bir psikiyatris şöyle demiş:
" bize asıl hastalar gelmiyor, gerçek hastaların hasta ettileri geliyor."

O bence yapısal birsey. Kimi insan hiçbirşeyi takmaz kafasına. Umrunda da olmaz. Bana göre öyle insanlarda,deger vermeme sorunu da var. Bu benim fikrim.
Bir insan birini cok aşırı sevmiyorsa,cok deger vermiyorsa falan onun yaptıkları cokta umrunda olmaz.
Bu sekilde gamsiz olanlar arasında kocasını neredeyse hic sevmeyenini bile gördüm

Yok vallahi olmuyor , onu tak bunu tak , herşey üst üste geldimi kaldıramıyor insan bi süre sonra .
Aynen öyle. Vucuda yansıyor yani. Sagligimizdan oluyoruz. Doktora gitmicem diye inat etmekte çözüm degil. Demekki çözemiyorum yani kendi kendime. Gidicem bende.

Back
X