Gamsızlığın vücut bulmuş hali

Ben bu kişiyle sevgiliydim ama adam haylaz çoçuk gibiydi ben ilk defa biriyle çıktım sen bana böyle yaptın dedim ağır konuştum çünkü patladım artık sonra bir baktım alınma kırılma sen o haltları yerken iyidi istiyor ses çıkarmayım susayım ondan vazgeçmiyim

Tamam o zaman ses çıkarma,ondan vazgeçme.
Bizden istenen nedir?

Sadece neden bu kadar kırıldı öfkelendi gamsız umursamaz bir adam onu sordum.

Selam kızlar..
Bir erkek karşısındaki kıza kötü davranmış, aldatmış iken. Karşısındaki kız buna saydırınca, neden; o bir zamanlar gamsız mükemmel şahsiyetli adam, birden bu kadar beni ipler (önemser, kale alır), kırılır ? Hani kimseyi umursamazdın ne oldu ? (şair burada sevgiliye sesleniyor).
Birden beni geri istiyor. Ne yapsa, susayım isterdi. ‘Benden vazgeçme ben ne yaparsam yapayım görmezden gel’ derdi. Böyle bir adam neden ipler* bu kadar. Umursamaz olan adam, karşındaki sövse de güler geçer normalde.. Sizce de öyle değil mi kızlar ?

Üşenmedim tercüme ettim. İşsizim.
Bence adam sizin konuşmanızdan hiç bir şey anlamadığı için sessiz kalıyor. Siz de umursanmadığınızı düşünüyorsunuz. Bir diksiyon kursu bu ilişkiyi kurtarır.

Hata yapan o konuştuğum biriydi bu adam öyle pek umursayan bir adam değildir ona sövünce iplemez zannediyordum alınma kusme nasıl birşey bu kafam almıyor.
gamsız diye suratına sövünce yarabbi şükür mü deseydi? Siz de böyle bir adamı sevecektiniz yani. Pessss

gerçekten anlamaycak ne var bunda ben bu adamla sevgiliydim aldattığı ve bazı hareketlerinden dolayı açtım ağzımı yumdum gözümü ne geliyorsa içimden söyledim mevzu bu

gamsız her türlü gamsızdır karşındaki seni sövse de onu takmıyorsan iplemezsin kim olursa olsun arkadaş sevgili fark etmez.

gerçekten anlamaycak ne var bunda ben bu adamla sevgiliydim aldattığı ve bazı hareketlerinden dolayı açtım ağzımı yumdum gözümü ne geliyorsa içimden söyledim mevzu bu
Anlamayacak cok şey var çünkü ne imla biliyorsunuz ne paragraf ne başka bişey . Dümdüz yazmış olsaydınız şimdiye çoktan çözülürdü bu durum neyse...

Aldatma varsa ortada geriye bakmayın derim bir kere yapan bir daha yapar. Ayrıca "ne yaparsam yapayım görmezden gel "diyen birisi benim için karakteri bozuk birisidir. Hazır ayrılık olmuş bir daha barışmayın. Ha bu arada bir diksiyon kursuna gidin bir kişisel gelişim kitabı alıp okuyun dalga geçmek amaçlı demiyorum fakat inanılmaz kötü ifade ediyorsunuz kendinizi...

Gamsız demiyelimde ona 'adam seni umruna takmıyor, seni sevmiyor, sen onun içim bir anlam ifade etmiyosun' diyelim.
Gamsızlık başka birşey çünkü.

???? Bir iki yere nokta koysaydın ya !!! hata 404

Keşke yazdıktan sonra kendinde okusaydın yazdıklarını. 5 defa okutturuyorsun aynı yazıyı ama sonuç yine aynı. Hiç bir şey anlamadık yazdıklarından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…