- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
+578393948478Bir önceki konunuza da baktım hani belki bende sorun vardır diye ama yok onda da kimse anlamamış sizi... Rica ediyorum biraz kitap okuyun!
Tamam o zaman ses çıkarma,ondan vazgeçme.Ben bu kişiyle sevgiliydim ama adam haylaz çoçuk gibiydi ben ilk defa biriyle çıktım sen bana böyle yaptın dedim ağır konuştum çünkü patladım artık sonra bir baktım alınma kırılma sen o haltları yerken iyidi istiyor ses çıkarmayım susayım ondan vazgeçmiyim
Gerçekten anlıyor musunuz ?Tamam o zaman ses çıkarma,ondan vazgeçme.
Bizden istenen nedir?
gamsız diye suratına sövünce yarabbi şükür mü deseydi? Siz de böyle bir adamı sevecektiniz yani. PessssHata yapan o konuştuğum biriydi bu adam öyle pek umursayan bir adam değildir ona sövünce iplemez zannediyordum alınma kusme nasıl birşey bu kafam almıyor.
Son cümlelerine onay verdim sadece...Gerçekten anlıyor musunuz ?
Anlamayacak cok şey var çünkü ne imla biliyorsunuz ne paragraf ne başka bişey . Dümdüz yazmış olsaydınız şimdiye çoktan çözülürdü bu durum neyse...gerçekten anlamaycak ne var bunda ben bu adamla sevgiliydim aldattığı ve bazı hareketlerinden dolayı açtım ağzımı yumdum gözümü ne geliyorsa içimden söyledim mevzu bu
Yaşlar kaç ?gamsız her türlü gamsızdır karşındaki seni sövse de onu takmıyorsan iplemezsin kim olursa olsun arkadaş sevgili fark etmez.
???? Bir iki yere nokta koysaydın ya !!! hata 404Selam kızlar.Bir erkek karşısındaki kıza kötü davranmış aldatmışsa kız buna saydırınca neden gamsız zatı şahane adam bu kadar ipler kırılır hani kimseyi umursamazdın ne oldu birden istiyor ne yapsa susayım benden vazgeçme ben ne yaparsam görmezden gel.Böyle bir adam neden ipler bu kadar.Umursamaz adam karşısındaki sövse de güler geçer sizce kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?