B
BABLOOO
Ziyaretçi
- Konu Sahibi BABLOOO
slm arkadaşlar ben lise 2 ye gidiyom...yaa bnm sorunum çok gamsız olmam aslında bu yönümü çoooooooookkk seviyorum ama korktum bi an bi pskiyatıramı gitsem yoksa Allahmı beni böle yaratmış

: yaa çok kötü bişi olsada takamıyom hani kötü bişi olur insanın içi acır ya benim içim bomboş ki ciddden çok acılar yaşadım ama en büyük acı bile 1 ay sürdü yaa hiç bişi olmuyo bana sanki iç organlarım yok...biri küfür bile etse takmıyom:S:S:S yaa arkamdan konuşsa bana bi kötülük etse umrumda diil:S:S:S çok açık sözlüyüm herheşi milletin suratına vuruyom hemen küsüyolarr ama ben bişi hissetmiyom:S:S:ya nasıl analtsam ki basbaya içim bomboş en büyük acıda bile ama bu birinin ölümü gibi diil yani olaylar felann olunca biri arkamdan konuşursa felan bişi olmuyo...sadece biri öldümü üzülüyom o kadar evimde yansa banane yani

yaww millet bana şaşıyo şok oluyolar...ya sizce bu normalmi yoksa psikiyatramı gitsem:S:S:S ama ben böle çok mutluyum hiç bi sorunum yok şu an en kötü şeyleri yaşıyom ama hiç takmıyom banane mesela en son arkilerimin hepsi bana küfür edip gittiler ama banane

: oysaki çokta severken takmıyorum...aşık olduğum kişi dün beni aldattı ama banane yani oysaki çok seviyom 
::S:S sizcede garip diilmi:S:S:S