• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gamszlk ama yle byle deil..

• Konu Sahibi Konu Sahibi BABLOOO
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

BABLOOO

Ziyaretçi
slm arkadaşlar ben lise 2 ye gidiyom...yaa bnm sorunum çok gamsız olmam aslında bu yönümü çoooooooookkk seviyorum ama korktum bi an bi pskiyatıramı gitsem yoksa Allahmı beni böle yaratmış:D:D:D: yaa çok kötü bişi olsada takamıyom hani kötü bişi olur insanın içi acır ya benim içim bomboş ki ciddden çok acılar yaşadım ama en büyük acı bile 1 ay sürdü yaa hiç bişi olmuyo bana sanki iç organlarım yok...biri küfür bile etse takmıyom:S:S:S yaa arkamdan konuşsa bana bi kötülük etse umrumda diil:S:S:S çok açık sözlüyüm herheşi milletin suratına vuruyom hemen küsüyolarr ama ben bişi hissetmiyom:S:S:ya nasıl analtsam ki basbaya içim bomboş en büyük acıda bile ama bu birinin ölümü gibi diil yani olaylar felann olunca biri arkamdan konuşursa felan bişi olmuyo...sadece biri öldümü üzülüyom o kadar evimde yansa banane yani:D:D:D yaww millet bana şaşıyo şok oluyolar...ya sizce bu normalmi yoksa psikiyatramı gitsem:S:S:S ama ben böle çok mutluyum hiç bi sorunum yok şu an en kötü şeyleri yaşıyom ama hiç takmıyom banane mesela en son arkilerimin hepsi bana küfür edip gittiler ama banane:D:D:D: oysaki çokta severken takmıyorum...aşık olduğum kişi dün beni aldattı ama banane yani oysaki çok seviyom :D:D::S:S sizcede garip diilmi:S:S:S

gercekten cok garip..valla benim kafama taktıgım o kadar cok sey varki saymakla bitmez..canım sen yaşlanmazsın kaydirigubbakcemile3 bir derdim var bölümüne acmışsın konuyu ama hiç derdin yokkikaydirigubbakcemile3

gercekten cok garip..valla benim kafama taktıgım o kadar cok sey varki saymakla bitmez..canım sen yaşlanmazsın kaydirigubbakcemile3 bir derdim var bölümüne acmışsın konuyu ama hiç derdin yokkikaydirigubbakcemile3
aynen katılıyorum walla ............alkisalkisalkis

alışılmış bir yaşam biçimi.. ciddiye alamıyorsunuz demek ki hiçbirşeyi..

olsun.... siz böyle mutlu ve rahatsanız ne önemi var?

bence senin için gerçekten değerli şeyleri kaybetmemişsin.o arkadaşların için çok emeğin olsaydı uzulurdun ya da ilişkin gerçkten onemli ve ciddi olsaydı.ilişkinin en guzeli emekle kazanılmışı o zaman taraflar için değerli oluyo.

ilişki derken erkek arkkadaşin da olabilir bi grup kız arkadaşinla aranızdaki durum da.genel olarak kullandım.bence ikisi içinde geçerli seviyorum dmeişsin bence alişkanlık ve hoşlanma olabilir.

ah keşke öyle olsam.ama yaş ilerledikçe yoluna oturur bu durum.sorun yok bence

oh ne güzel yaa birazda bana ver şu huyundan kızzzkaydirigubbakcemile3

slm arkadaşlar ben lise 2 ye gidiyom...yaa bnm sorunum çok gamsız olmam aslında bu yönümü çoooooooookkk seviyorum ama korktum bi an bi pskiyatıramı gitsem yoksa Allahmı beni böle yaratmış:D:D:D: yaa çok kötü bişi olsada takamıyom hani kötü bişi olur insanın içi acır ya benim içim bomboş ki ciddden çok acılar yaşadım ama en büyük acı bile 1 ay sürdü yaa hiç bişi olmuyo bana sanki iç organlarım yok...biri küfür bile etse takmıyom:S:S:S yaa arkamdan konuşsa bana bi kötülük etse umrumda diil:S:S:S çok açık sözlüyüm herheşi milletin suratına vuruyom hemen küsüyolarr ama ben bişi hissetmiyom:S:S:ya nasıl analtsam ki basbaya içim bomboş en büyük acıda bile ama bu birinin ölümü gibi diil yani olaylar felann olunca biri arkamdan konuşursa felan bişi olmuyo...sadece biri öldümü üzülüyom o kadar evimde yansa banane yani:D:D:D yaww millet bana şaşıyo şok oluyolar...ya sizce bu normalmi yoksa psikiyatramı gitsem:S:S:S ama ben böle çok mutluyum hiç bi sorunum yok şu an en kötü şeyleri yaşıyom ama hiç takmıyom banane mesela en son arkilerimin hepsi bana küfür edip gittiler ama banane:D:D:D: oysaki çokta severken takmıyorum...aşık olduğum kişi dün beni aldattı ama banane yani oysaki çok seviyom :D:D::S:S sizcede garip diilmi:S:S:S

Ne güzel :delphin:

keşke senin gibi herşeyi kafaya takmasam...
kişilik meselesi...hiçbirşeyi kafaya takmayarak en iyisini yapıyorsun...
yaşa herşeyi gönlünce...

sen birkaç yüzyıl yaşarsın bu gamsızlıkla bunuda takma bence sen yazıyı yazdıktan sonra amannn boşver de demişsindir kesin :roflol:

http://www.kadinlarkulubu.com/arkadas-cevresi/265888-nasil-arkadaslik.html#post5940890

şimdi şu açtığın konuya bakalım pekte takmıyor gözükmüyorsun.

...şimdi 3üde benle konuşmuyo ve ben onları çok özledim gerçekten kardeş gibiydik ama bence asıl kazığı yiyen benim... ve şunudaekliyim ben hiç sesimi çıakrmıyorum sessizce okula gidip geliyorum ve mutluuy oynuyorum..ama içim kan ağlıyor.

bunda içim kan ağlıyor. demişsin.

haklısınız hepinize hak veriyorum..hepinizide anladım teşekkürler...ama okulda onalrı bir aarad görüp yanlarında olamamk öyle koyuyorki insana

veeee
bir mesaj da da o kadar koymuş ki bunlar ,sana bak ne olmuş.

--------------------------------------------------------------------------------
ewet yaa öye bi oldumki dduağımda uçuk çıktı o hale geldim okul bana hapis gibi ahh öyle de çok seviyordumki onalrı....

bu da bir diğer yazın. arkadaşlarının yanında olmaman sana koyuyormuş.
bütün bunları okuduğumda yazılarında çelişki görüyorum.
evet ya çelişkiler,yaşıyorsun yada bu 2 konuya yazan 2 ayrı, kişi.:delphin::delphin:

Son düzenleyen: Moderatör:
http://www.kadinlarkulubu.com/arkadas-cevresi/265888-nasil-arkadaslik.html#post5940890
...şimdi 3üde benle konuşmuyo ve ben onları çok özledim gerçekten kardeş gibiydik ama bence asıl kazığı yiyen benim... ve şunudaekliyim ben hiç sesimi çıakrmıyorum sessizce okula gidip geliyorum ve mutluuy oynuyorum..ama içim kan ağlıyor.

haklısınız hepinize hak veriyorum..hepinizide anladım teşekkürler...ama okulda onalrı bir aarad görüp yanlarında olamamk öyle koyuyorki insana

veeee

--------------------------------------------------------------------------------

ewet yaa öye bi oldumki dduağımda uçuk çıktı o hale geldim okul bana hapis gibi ahh öyle de çok seviyordumki onalrı....

evet ya çelişkiler,yaşıyorsun yada bu 2 konuya yazan 2 ayrı, kişi.:delphin::delphin:

Aman oky'm çocuk işte tutarsızlık mevcut :delphin:

Bizim söylediklerimizi takacak mısın da konu açıyorsun buraya?:delphin:

bazı olaylarda gamsızlık dökülene, saçılana üzülmemek umursamamk ama başkalarının yüzüne pat diye herşeyi söyleyip kalk kıracak düzeyde olması hoş değil... psikolojik olarak bazı konular için destek alabilirsin... benim yüzüme bu şekilde söyleyen arkadaşıma ben çok kırılırım... arkadaşımı affetsem bile içimde hep yara kalır... bence biraz daha dikkatli duygusal olman gerekiyor...

veeee

bunlar daha normal tepkiler zaten okypetem, tepkisiz hayat mı geçer :delphin:

sen anlatmışsın kendini iyi güzelde memnunsunda bu halinden hem...biz şimdi değiştir kendini desek bizi de takmazsın biri bişey dese bunu da umursamazsın neden buraya dert köşesine böyle bir yorumda bulundun anlamadım ki-tatlicadiarzu-gamyoncuiremsu:uhm:

ufaklık,gamsızım diye öyle bi anlatmışsın,içlenmişsinki
,gamsızlığını ne kadar kafaya taktığını anladık şu anda..delikafaduldengerçekten gamsız olsan,gamsız olman seni bu kadar rahatsız etmezdi..bide burası msn penceresi değil..:D yaptığında yada :S yaptığında msn ifadeleri çıkmaz..:ecrin_bebek:emi canım...hade bakim derslerine çalış sen..takma kafana bu kadar ,hiçbişeyi kafana takmadığın hallerini:emir_bebek:

Seninki Bir Derdim Var değil Hiç Derdim Yok olmuş.

Anlattığın gibi olmaktan memnunsan böyle devam et,zaten bir süre sonra çevrende gamlanacak bir olay yaşayacak insan bulma olasılığın da azalır.
Güzel güzel geçinip gidersin kendinle.

Back
X