• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gamszlk ama yle byle deil..

• Konu Sahibi Konu Sahibi BABLOOO
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sana geçen konunda bilmem hatırlar mısın?
Ataol Behramoğlu'nun "öğrendim ki" adlı şiirinden bir iki dize yazmıştım. Bak aklıma o şiirden başka hangi dizeler geldi:

"Öğrendim ki...
Hiç tanımadığın insanlar,
iki saat içinde,
senin hayatını değiştirir. "

Keşke bizim o zaman söylediklerimiz de şimdi söylediklerimiz de senin için çok şeyi değiştirebilse... Gamsız olmak aslına bakarsan çok istenilen birşeydir.Keşke ben olabilsem. en azından önüme her gelene sinirlenip, derslerle ilgili motivasyonumu düşürmezdim. Sen bence kendinle çok uğraşıyorsun. Kendini çok dinliyorsun. Biraz rahat ol. Akışına bırakmayı öğren birşeyleri...yerimseniben

bence ergenlik döneminin/yaşın verdiği bir vurdumduymazlık bu.ben de bukadar olmasam da baya gamsızdım lise yıllarımda ama eser kalmadı.artık sokaktaki küçük ayakkabı boyacısına üzülüp gözyaşlarını tutamayan biri oldum,duygularım güçlendi...merak etme çok sürmez bu halin.

ama yinede gamsız olamay bayılıyorum:D:D:D:D

keşke ben de senin gibi hiç bir şeyi takmasammirmirmirmir
çok şükür bi derdim sıkıntım yok ama çok basit şeylere takılıp üzülüyorumm:çok üzgünüm:
bideileride olabilecek kötü şeyleri düşünüp onu dert ediyorummm:1no2:

Arkadaşlar ben yazımda en kötü bi olay bile 1 ay sürüyor dedim yaşadığım bu olayda 1 ay bana acı verdi halada laf atıyolar bulaşıyolar ama umrumda bile değil dedim yaa en fazla 1 ay sürüyor sonra gerisinde ne olursa olsun umrumda diill

eee,işte bak 1 ay acı çekiyormuşsun demekki buda bir şeydir. tamamen gamsız değilsin demek. hemde oldukça acı çekiyormuşsun o bir ay boyunca.
sonrada demekki ,o olayların sıcaklığı geçince unutuyorsun. aslında bütün insanlar böyle değilmi. bazıları 1 ayda unutur, bazıları 1 yılda . bazıları 10 günde.

sadece pskilolojikmi diilmi merak ettim....o olay farklı ztn haaytım boyunca taktığım tek olay oçldu ve 1 ay sürdü

sadece pskilolojikmi diilmi merak ettim....o olay farklı ztn haaytım boyunca taktığım tek olay oçldu ve 1 ay sürdü

Ne güzel işte ne mutlu sana takmıyosan eğer..
Boşver psikolojikmi değil mi.. Ne oldu çözebildin mi bari psikolojikmiymiş? yerimseniben

Sorununuzun psikiyatrik bir olay olduğunu düşünmüyorum...

Sadece rahatsınız, o kadar...
Kendinizi böyle sevin...

Bir çok insan için, ( belki sizin kadar fazlasını istemeseler de ) sorunları takmamak büyük bir nimettir.
Buna sahip olmak için, kendilerini paralarlar...

Not: Bu arada, lise 2. sınıfa gidiyorsunuz...
"Geliyom, gidiyom, gülüyom, seviyom, takmıyom ..." kelimeleri yerine "Geliyorum, gidiyorum, seviyorum, gülüyorum, takmıyorum" demenizin, yaşınıza ve eğitiminize daha çok yakıştığını düşünüyorum. :delphin:

daha ya 15'sin ya 16..
25'e geldiğinde takarsın canım hiç merak etme...
şimdi tam laylaylomsun zati yaşından dolayı başka bişey beklenemez kiiiii:1closedeyes:

sen mi takmıyosun canım en son arkadaşların için konu açtığın da bana pek öyle gelmedi

baya bi üzülüp darlanmalardaydın takmıyorum demişsinde ilginç::1closedeyes:

ya 16.17 yaslarinda bende öyleydim.. tv de cok kötü seyler cok aci ceken insan görüyordum ve gercekten bos bos bakiyodum öylece... hatta erkek arkadasim karsimda agliyodu bense ona bakiyodum öyle bisi olmamis gibi :delphin: ayy keske öyle kalsaydim..
ama 19 yaslarinda degisti bu gamsizligim.. simdi ne görsem agliyorum kafama takiyorum ... kaydirigubbakcemile3

bence bosver sende piskiyatre gitmeyi falan naapacann ... herseye üzülüp kafana takacagina hicbirseyi önemseme ömrünü uzat daha iyii kendine iyilik yaparsin.. icin rahat olur hep.. vallah senin gibi olmak vardii ahh ahh kaydirigubbakcemile4
bosver dünya kafaya takilacak üzülecek gibi degil zaten...

Sorununuzun psikiyatrik bir olay olduğunu düşünmüyorum...

Sadece rahatsınız, o kadar...
Kendinizi böyle sevin...

Bir çok insan için, ( belki sizin kadar fazlasını istemeseler de ) sorunları takmamak büyük bir nimettir.
Buna sahip olmak için, kendilerini paralarlar...

Not: Bu arada, lise 2. sınıfa gidiyorsunuz...
"Geliyom, gidiyom, gülüyom, seviyom, takmıyom ..." kelimeleri yerine "Geliyorum, gidiyorum, seviyorum, gülüyorum, takmıyorum" demenizin, yaşınıza ve eğitiminize daha çok yakıştığını düşünüyorum. :delphin:
aynen canım katılıyorum ferza arkadaşıma...ve sen konuyu bir derdim vara açmışsın ama ben senin derdine özendim açıkcası..keşke bütün dertler böyle olsa..keşke bende biraz umursamaz olabilsem canım...:teselli:

Yaşın ufak,olayları ciddeye almadıgından takmıyorsun kafana,hersey cok basıt cunku senın ıcın.Ekmek elden su gölden misali...

Belli bi yaştan sonra kişiliğin oturduğunda daha farklı olucaktır.:delphin:

valla ne güzel aslında böyle olmak lazım...Tek derdin buysa canım, ne mutlu sana...

en iyisni yapıyorsun bence.
dünya olanlar tak tak nereye kadar.
accukda gamsız olcan
kız sen hiç yaşlanmızsın. çok yaşa emi

arkadaşlar hepinize çok tşkler valla ben manyağım heralde:D:D:D

Back
X