• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gamszlk ama yle byle deil..

• Konu Sahibi Konu Sahibi BABLOOO
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ufaklık,gamsızım diye öyle bi anlatmışsın,içlenmişsinki
,gamsızlığını ne kadar kafaya taktığını anladık şu anda..delikafaduldengerçekten gamsız olsan,gamsız olman seni bu kadar rahatsız etmezdi..bide burası msn penceresi değil..:D yaptığında yada :S yaptığında msn ifadeleri çıkmaz..:ecrin_bebek:emi canım...hade bakim derslerine çalış sen..takma kafana bu kadar ,hiçbişeyi kafana takmadığın hallerini:emir_bebek:

ahaha koptum msn penceresi değil kaydirigubbakcemile3

tutarsızlığı da yaşına verin...sonuçta hepimiz aynı yaşlardan geçtik olur böyle şeyler...

Bence sende benim gibisin takıp üzülüp hayatımı mahvedeceğime çözümü olmayan şeyleri kafaya takmam daha iyi diye düşünüyorsun :1closedeyes:

Tabi ben her zaman böle olamıyorum fakat çoğunlukla öyleyim :1closedeyes:

gamsız bi insan oldugunu yazmıssın ama gamsız bi insan gamsız oldugunuda gam yapmaz kaydirigubbakcemile3

bazı olaylarda gamsızlık dökülene, saçılana üzülmemek umursamamk ama başkalarının yüzüne pat diye herşeyi söyleyip kalk kıracak düzeyde olması hoş değil... psikolojik olarak bazı konular için destek alabilirsin... benim yüzüme bu şekilde söyleyen arkadaşıma ben çok kırılırım... arkadaşımı affetsem bile içimde hep yara kalır... bence biraz daha dikkatli duygusal olman gerekiyor...

a.s a.s a.s

8 yasındaki yegenimin bile bi sürü derdi var..asık olmus,dersleri zormus,istedigi oyuncak pahalıymıs vs...yani her yasa göre dert var..

bi tohum önce topraktan cıkamamayı dert eder..

topraktan cıktıktan sonra suyu,güneşi dert eder..

sevilmek ister,ilgi bekler,ilgi görmezse bunu dert eder..

bir bitki kadar duygusal olmayan insandan korkarım ben..

bence bi uzmana görün canım.

yani farkında olmadan acaba olaylara cat vurma mı yapıorsun?( yokmus gibi davranıp üstünü kapama)

yani takmıorum ben diorsun ama bak gamsızlıgın ve nedenleri seni etkilemiş olmalıki buraya yazma ihtiyacı duymussun.
he gamsızlık bir derece güzel ama.tamamen boş bi insanında ne kendine ne cevresine faydası olmaz.
cektigimiz acılar.hayatımızdaki kötü şeylerden aldıgımız derslerdir bizi insan yapan. bu kadar boş olman seni hep yerinde saydırır.
belki içten takmıssındır.sen bile farketmezsin. Allah korusun cok alakasız bişeyde patlak verir depresyona girersin.
mutlaka uzmana görün hemen...

Hayatta değer verdiğimiz kişilerin,
sevdiğimiz kişilerin bize yaptığı en ufacık birşeye bile
üzülmüyorsak eğer,bence hiçkimseye değer vermiyoruz demektir...
herşeyin aşırısı zararlı diyoruz ya,tamamen gamsız olmak da kişiye zarar verir,
yalnız kalır diye düşünüyorum...açıksözlü olmak evet çok güzel ama
söylenecek laf var,söylenmeyecek laf var,
siz psikoloğa da gitseniz size birşey yapamaz sanırım,
çünkü siz böyle mutluyum diyorsunuz...
gamsız olmayı ben de isterdim ama inanın
sizin kadar değil...bence biraz düşünün,
bu huyunuz size kazandırdı,
neler kaybettirdi???
sevgiler...

keşke öyle olabılsem
sen anlatırken benım 13 yasımdakı halim geldı aklıma
ben de oyleydım

taa ki...
:bbo:
sevgılım oldu 16ydım 16 yasındakı ask hep gercek askmıs aldatıldım
sonra her sey batmaya basladı

işte o gun bugündr her seyı herkesı takarım..............
:delphin: :delphin:
öyle olmaman dılegıyle.

:delphin:

Bence tam tersi.
Arkadaşların sana küfür ediyor,sevgilin seni aldatıyor sen banane banane! hiç umursamıyorum ki diyorsun.
Bu cümlen aslında nasıl da umursadığını gösteriyor,içten içe kızıyorsun sinir oluyorsun ama umursamak istemiyorsun kendini buna inandırmaya çalışıyorsun.
ınsan umursamaz olabilir,bazı durumlarda iyidir bu.
Ama,hangi yaşta olursan ol sevdiğin insan tarafından aldatılıp hayal kırıklığına uğradığın zaman,arkadaşların seni yanlız bıraktığı zaman hiç te umursamaz bir kişi olmazsın.
Umursadığın için buraya yazmışsın,paylaşmak istemişsin.

bence bi uzmana görün canım.

yani farkında olmadan acaba olaylara cat vurma mı yapıorsun?( yokmus gibi davranıp üstünü kapama)
yani takmıorum ben diorsun ama bak gamsızlıgın ve nedenleri seni etkilemiş olmalıki buraya yazma ihtiyacı duymussun.
he gamsızlık bir derece güzel ama.tamamen boş bi insanında ne kendine ne cevresine faydası olmaz.
cektigimiz acılar.hayatımızdaki kötü şeylerden aldıgımız derslerdir bizi insan yapan. bu kadar boş olman seni hep yerinde saydırır.
belki içten takmıssındır.sen bile farketmezsin. Allah korusun cok alakasız bişeyde patlak verir depresyona girersin.
mutlaka uzmana görün hemen...

ıfritcim güzel yorum yapmışsın. Bence hem yaşadığı çelişkiler hem de patlak vermeme açısından doktora görünmesi gerekiyor. Belki de bu da bir ergenlik bunalımı gelir geçer...

Bu arada cat vurmayı da düzelteyim dedim. Onun yazılışı ket vurmadır. Ve ket vurma önceki öğrenilenlerin yenilerini engellemesi ya da yeni öğrenilenlerin öncekileri engellmesidir. Bu arkadaşın yaptığı yani senin teşhisin yokmuş gibi davranma ise Bastırma savunma mekanizmasıdır. Ve bu savunma mekanizması da onun gerçekten ergenlik bunalımında olduğunu gösterir. Çünkü savunma mekanizmaları en fazla ergenlik döneminde kullanılır...

http://www.kadinlarkulubu.com/arkadas-cevresi/265888-nasil-arkadaslik.html#post5940890

şimdi şu açtığın konuya bakalım pekte takmıyor gözükmüyorsun.

...şimdi 3üde benle konuşmuyo ve ben onları çok özledim gerçekten kardeş gibiydik ama bence asıl kazığı yiyen benim... ve şunudaekliyim ben hiç sesimi çıakrmıyorum sessizce okula gidip geliyorum ve mutluuy oynuyorum..ama içim kan ağlıyor.

bunda içim kan ağlıyor. demişsin.

haklısınız hepinize hak veriyorum..hepinizide anladım teşekkürler...ama okulda onalrı bir aarad görüp yanlarında olamamk öyle koyuyorki insana

veeee
bir mesaj da da o kadar koymuş ki bunlar ,sana bak ne olmuş.

--------------------------------------------------------------------------------
ewet yaa öye bi oldumki dduağımda uçuk çıktı o hale geldim okul bana hapis gibi ahh öyle de çok seviyordumki onalrı....

bu da bir diğer yazın. arkadaşlarının yanında olmaman sana koyuyormuş.
bütün bunları okuduğumda yazılarında çelişki görüyorum.
evet ya çelişkiler,yaşıyorsun yada bu 2 konuya yazan 2 ayrı, kişi.:delphin::delphin:

Arkadaşlar ben yazımda en kötü bi olay bile 1 ay sürüyor dedim yaşadığım bu olayda 1 ay bana acı verdi halada laf atıyolar bulaşıyolar ama umrumda bile değil dedim yaa en fazla 1 ay sürüyor sonra gerisinde ne olursa olsun umrumda diill

ayrıca kimi arkadaş değer vermemişsinki kimseye umursamıyorsun diyor işte bende bu yzden diyorum sorunda burda çok sevdiğim halde takmamam zaten garip olandır...sorunda orda neden .çok sevdiğim halde dünya boş geliyor...bi olay yaşadımmı o gün çok kırılıırm dağılırım ertesi gün kendime gelmiş olarak uyanıyorum çok enteresan kimsede böle bişi görmedim....iç organlarımı söküp almışlar sanki !!! sakın sen kimseye değer vermyorsun demeyin öle bi değer veriyorumki onu bi ben bide Allah bilir....ama bişiyide takmıyorumm...kimide demişki sen gamsızlığını bile kafaya takıyorsun..hayır takmıyorum çok mutluyum ama sadece merak ettim psikolojik bişimi die yoksa gamsızlığım çok hoşuma gidiyor!!!

keske bende gamsiz olabilsem.hic bir seyi kafama takmasam ama tam tersiyim .bende panik atak hastasiyim. en ufak bir seyde dunya basima yikilidi saniyorum. elim ayagim tutmaz oluyor resmen..

hımm senin durumda kötüymüşş ama bence insana bağlı takıp takmamak ben sitemediğim için takmıyorum

Back
X