• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gamszlk ama yle byle deil..

• Konu Sahibi Konu Sahibi BABLOOO
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gamsız oldugunu düşünmüyorum:smiley-cool:
tek derdin cool görünmek sanki:roflol:

takmamak gamsızlık aslında herkesın cok ıstedıgı bısey ama fazlası da zarar herseyde oldugu gıbı.bence henuz yasının kucuk olması nedenıyle fazla sorumluluk dert almamıssın uzerıne.yasın ılerledıkce degısımı gorursun kendın bıle ınanamazsın.bu zamanlarının kıymetını bıl derım.ılerde cok ararsın cokkkkkkkk....

Vay beee ne güzel bişey busırnaşık şey hiç bişeyi takmıyosun heee

Biraz küçüksün sanırım bununda etkisi var...

Gamsızlığı sorumsuzluğa cevirdiysen bu kötü işte
:oklava:

ne güzel işteşakkıdı
daha ne istiyosun ki
fakat yeri geldiğinde sorumluluklarının bilincinde olman gerekiyor
bende aksine aklımdan çıkmaz uzunsüre:kahve:

Gamsız olan insan kendinin bile farkına varacağını sanmıyorum.
Bu içine dert oluyorsa, yahu niye böyleyim diyorsan demekki o kadarda gamsız olamazsın...

off sıkıldım valla:D:D:Dherkes başka başka diyo neyse boşverin:Dherkese yorumlar için teşekkür ederim dekeki pskilojik değilmiş::D::Dben böle olmaya devam edicem inş:D:Dherkese güle güle

off sıkıldım valla:D:D:Dherkes başka başka diyo neyse boşverin:Dherkese yorumlar için teşekkür ederim dekeki pskilojik değilmiş::D::Dben böle olmaya devam edicem inş:D:Dherkese güle güle

bak ne güzel yorumlar sayesinde gamsızlığın geçti sıkıldın sonunda gördünmü

sıkı can ıyıdır kucugum hemen cıkıvermez... :delphin:

Heh heesırnaşık şeysırnaşık şey kız bizide takmadı... gördünüz hemiii

Boşver kız takma amannn......sırnaşık şeysırnaşık şey

kiz sen uzun yasarsin valla yaslanmassinda

takmaman daha iyi bence. bizde kafamıza taka taka her hastalığı buluyoruz. boşver hayat boş zaten

gercekten cok garip..valla benim kafama taktıgım o kadar cok sey varki saymakla bitmez..canım sen yaşlanmazsın kaydirigubbakcemile3 bir derdim var bölümüne acmışsın konuyu ama hiç derdin yokkikaydirigubbakcemile3

cevabın çok hoşuma gitti ne kadar güzel söylemişsin ya

hiç güleceğim yoktu çok hoşuma gitti... seni tanımak isterdim:) ne kadar güzel keşke herkez senin gibi olabilse.. yaşın ilerleyince değişir belki bu durum belki birşeylerin farkında değilsindir ondandır bu rahatlık ama biçok duygudan mahrum kalıyorsun gibi ,sevgilin aldattığında mesela canın acımıyorsa sevginin boyutunun farkında bile değilsin demek. acıda güzeldir aslında ayrı bi hazzı vardır. birşeylere tepki vermiyor olmak çok garip gerçekten. :):)

bence gayet normal psikolojik sorunun olduğunu düşünmüyorum o yaşta insan ya herşeyi takar ya hiç birşeyi takmaz

cok garip..bu durumu düzeltmen gerekiyor bence buda bir hastalik..cünkü karsindakini kirarsin sana normal gelir ve o cok üzülür zamanla etrafindaki herkesi kaybedersin...hadi hepsini gecte arkadan konusanlari nasi takmiyosun ya..:D

gamsız olmanı dert etmişsin kendine bunu dert ediyosan pekte gamsız sayılmasın
daha lise 2 diyosun yolun çok başındasın şimdi gamsız olunacak yaşlardasın bu cok normal
heleee dur bakalım önünde cok uzun yol var:kahve:

Back
X