B
BABLOOO
Ziyaretçi
- Konu Sahibi BABLOOO
-
aynen katılıyorum walla ............alkisalkisalkisgercekten cok garip..valla benim kafama taktıgım o kadar cok sey varki saymakla bitmez..canım sen yaşlanmazsın kaydirigubbakcemile3 bir derdim var bölümüne acmışsın konuyu ama hiç derdin yokkikaydirigubbakcemile3
slm arkadaşlar ben lise 2 ye gidiyom...yaa bnm sorunum çok gamsız olmam aslında bu yönümü çoooooooookkk seviyorum ama korktum bi an bi pskiyatıramı gitsem yoksa Allahmı beni böle yaratmış: yaa çok kötü bişi olsada takamıyom hani kötü bişi olur insanın içi acır ya benim içim bomboş ki ciddden çok acılar yaşadım ama en büyük acı bile 1 ay sürdü yaa hiç bişi olmuyo bana sanki iç organlarım yok...biri küfür bile etse takmıyom:S:S:S yaa arkamdan konuşsa bana bi kötülük etse umrumda diil:S:S:S çok açık sözlüyüm herheşi milletin suratına vuruyom hemen küsüyolarr ama ben bişi hissetmiyom:S:S:ya nasıl analtsam ki basbaya içim bomboş en büyük acıda bile ama bu birinin ölümü gibi diil yani olaylar felann olunca biri arkamdan konuşursa felan bişi olmuyo...sadece biri öldümü üzülüyom o kadar evimde yansa banane yani yaww millet bana şaşıyo şok oluyolar...ya sizce bu normalmi yoksa psikiyatramı gitsem:S:S:S ama ben böle çok mutluyum hiç bi sorunum yok şu an en kötü şeyleri yaşıyom ama hiç takmıyom banane mesela en son arkilerimin hepsi bana küfür edip gittiler ama banane : oysaki çokta severken takmıyorum...aşık olduğum kişi dün beni aldattı ama banane yani oysaki çok seviyom ::S:S sizcede garip diilmi:S:S:S
http://www.kadinlarkulubu.com/arkadas-cevresi/265888-nasil-arkadaslik.html#post5940890slm arkadaşlar ben lise 2 ye gidiyom...yaa bnm sorunum çok gamsız olmam aslında bu yönümü çoooooooookkk seviyorum ama korktum bi an bi pskiyatıramı gitsem yoksa Allahmı beni böle yaratmış: yaa çok kötü bişi olsada takamıyom hani kötü bişi olur insanın içi acır ya benim içim bomboş ki ciddden çok acılar yaşadım ama en büyük acı bile 1 ay sürdü yaa hiç bişi olmuyo bana sanki iç organlarım yok...biri küfür bile etse takmıyom:S:S:S yaa arkamdan konuşsa bana bi kötülük etse umrumda diil:S:S:S çok açık sözlüyüm herheşi milletin suratına vuruyom hemen küsüyolarr ama ben bişi hissetmiyom:S:S:ya nasıl analtsam ki basbaya içim bomboş en büyük acıda bile ama bu birinin ölümü gibi diil yani olaylar felann olunca biri arkamdan konuşursa felan bişi olmuyo...sadece biri öldümü üzülüyom o kadar evimde yansa banane yani yaww millet bana şaşıyo şok oluyolar...ya sizce bu normalmi yoksa psikiyatramı gitsem:S:S:S ama ben böle çok mutluyum hiç bi sorunum yok şu an en kötü şeyleri yaşıyom ama hiç takmıyom banane mesela en son arkilerimin hepsi bana küfür edip gittiler ama banane : oysaki çokta severken takmıyorum...aşık olduğum kişi dün beni aldattı ama banane yani oysaki çok seviyom ::S:S sizcede garip diilmi:S:S:S
http://www.kadinlarkulubu.com/arkadas-cevresi/265888-nasil-arkadaslik.html#post5940890
şimdi şu açtığın konuya bakalım pekte takmıyor gözükmüyorsun.
...şimdi 3üde benle konuşmuyo ve ben onları çok özledim gerçekten kardeş gibiydik ama bence asıl kazığı yiyen benim... ve şunudaekliyim ben hiç sesimi çıakrmıyorum sessizce okula gidip geliyorum ve mutluuy oynuyorum..ama içim kan ağlıyor.
bunda içim kan ağlıyor. demişsin.
haklısınız hepinize hak veriyorum..hepinizide anladım teşekkürler...ama okulda onalrı bir aarad görüp yanlarında olamamk öyle koyuyorki insana
veeee
bir mesaj da da o kadar koymuş ki bunlar ,sana bak ne olmuş.
--------------------------------------------------------------------------------
ewet yaa öye bi oldumki dduağımda uçuk çıktı o hale geldim okul bana hapis gibi ahh öyle de çok seviyordumki onalrı....
bu da bir diğer yazın. arkadaşlarının yanında olmaman sana koyuyormuş.
bütün bunları okuduğumda yazılarında çelişki görüyorum.
evet ya çelişkiler,yaşıyorsun yada bu 2 konuya yazan 2 ayrı, kişi.
http://www.kadinlarkulubu.com/arkadas-cevresi/265888-nasil-arkadaslik.html#post5940890
şimdi şu açtığın konuya bakalım pekte takmıyor gözükmüyorsun.
...şimdi 3üde benle konuşmuyo ve ben onları çok özledim gerçekten kardeş gibiydik ama bence asıl kazığı yiyen benim... ve şunudaekliyim ben hiç sesimi çıakrmıyorum sessizce okula gidip geliyorum ve mutluuy oynuyorum..ama içim kan ağlıyor.
bunda içim kan ağlıyor. demişsin.
haklısınız hepinize hak veriyorum..hepinizide anladım teşekkürler...ama okulda onalrı bir aarad görüp yanlarında olamamk öyle koyuyorki insana
veeee
bir mesaj da da o kadar koymuş ki bunlar ,sana bak ne olmuş.
--------------------------------------------------------------------------------
ewet yaa öye bi oldumki dduağımda uçuk çıktı o hale geldim okul bana hapis gibi ahh öyle de çok seviyordumki onalrı....
bu da bir diğer yazın. arkadaşlarının yanında olmaman sana koyuyormuş.
bütün bunları okuduğumda yazılarında çelişki görüyorum.
evet ya çelişkiler,yaşıyorsun yada bu 2 konuya yazan 2 ayrı, kişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?