ufaklık,gamsızım diye öyle bi anlatmışsın,içlenmişsinki
,gamsızlığını ne kadar kafaya taktığını anladık şu anda..delikafaduldengerçekten gamsız olsan,gamsız olman seni bu kadar rahatsız etmezdi..bide burası msn penceresi değil..yaptığında yada :S yaptığında msn ifadeleri çıkmaz..:ecrin_bebek:emi canım...hade bakim derslerine çalış sen..takma kafana bu kadar ,hiçbişeyi kafana takmadığın hallerini
ahaha koptum msn penceresi değil kaydirigubbakcemile3
ahahahaha bende bu yoruma koptum ehuehuehe :lepi: :roflol: :roflol: :roflol:
gamsız bi insan oldugunu yazmıssın ama gamsız bi insan gamsız oldugunuda gam yapmaz kaydirigubbakcemile3
Geeel birlikte kopalım sırnaşık şey
bazı olaylarda gamsızlık dökülene, saçılana üzülmemek umursamamk ama başkalarının yüzüne pat diye herşeyi söyleyip kalk kıracak düzeyde olması hoş değil... psikolojik olarak bazı konular için destek alabilirsin... benim yüzüme bu şekilde söyleyen arkadaşıma ben çok kırılırım... arkadaşımı affetsem bile içimde hep yara kalır... bence biraz daha dikkatli duygusal olman gerekiyor...
gülelim cnimm gülelim ihtiyacım var vallaDDDDDD anladın sen onu sırnaşık şey :roflol:
bence bi uzmana görün canım.
yani farkında olmadan acaba olaylara cat vurma mı yapıorsun?( yokmus gibi davranıp üstünü kapama)
yani takmıorum ben diorsun ama bak gamsızlıgın ve nedenleri seni etkilemiş olmalıki buraya yazma ihtiyacı duymussun.
he gamsızlık bir derece güzel ama.tamamen boş bi insanında ne kendine ne cevresine faydası olmaz.
cektigimiz acılar.hayatımızdaki kötü şeylerden aldıgımız derslerdir bizi insan yapan. bu kadar boş olman seni hep yerinde saydırır.
belki içten takmıssındır.sen bile farketmezsin. Allah korusun cok alakasız bişeyde patlak verir depresyona girersin.
mutlaka uzmana görün hemen...
http://www.kadinlarkulubu.com/arkadas-cevresi/265888-nasil-arkadaslik.html#post5940890
şimdi şu açtığın konuya bakalım pekte takmıyor gözükmüyorsun.
...şimdi 3üde benle konuşmuyo ve ben onları çok özledim gerçekten kardeş gibiydik ama bence asıl kazığı yiyen benim... ve şunudaekliyim ben hiç sesimi çıakrmıyorum sessizce okula gidip geliyorum ve mutluuy oynuyorum..ama içim kan ağlıyor.
bunda içim kan ağlıyor. demişsin.
haklısınız hepinize hak veriyorum..hepinizide anladım teşekkürler...ama okulda onalrı bir aarad görüp yanlarında olamamk öyle koyuyorki insana
veeee
bir mesaj da da o kadar koymuş ki bunlar ,sana bak ne olmuş.
--------------------------------------------------------------------------------
ewet yaa öye bi oldumki dduağımda uçuk çıktı o hale geldim okul bana hapis gibi ahh öyle de çok seviyordumki onalrı....
bu da bir diğer yazın. arkadaşlarının yanında olmaman sana koyuyormuş.
bütün bunları okuduğumda yazılarında çelişki görüyorum.
evet ya çelişkiler,yaşıyorsun yada bu 2 konuya yazan 2 ayrı, kişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?