Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gıızzzzzz gamyoncuuuuuuuummmmmmmm senin topiğinmiiiiii yarın benimde kurbanlık günümmm gelemmi bendeeee![]()
hoşbuldummmm bebeğimmmmmm yarından sonra bende arnaızdayım zayıflama maratonunda pant. Belleri olmuyo yaaa sinir oluyorum 3-4 gundur ne giysem kapanmıyo düğmesi[sıze=3]fulyammmmm sorman bile hata[/sıze][sıze=3] gel tabi hoşgeldin tatlımmmmm[/sıze]
![]()
evet tatlım beraber miyiz?:26::26::26:
hoşbuldummmm bebeğimmmmmm yarından sonra bende arnaızdayım zayıflama maratonunda pant. Belleri olmuyo yaaa sinir oluyorum 3-4 gundur ne giysem kapanmıyo düğmesi![]()
Tabiside ve hemen bildirimleri yapıyorum bize
Sabah kallkar kalkmaz 2 bardak ılıktan sıcağa su (limnonlu)=Organlar çalışsın diye ve tokluk hissi veriyo öneririm.
İşe gelince 08.30 1 kupa ÇAy- Kepekli sandviç Yarısı
10.15 Sandviçin yarısı - 1 kupa Ihlamur
Hadi bakalımmmm![]()
[sıze=3]
çok sevindim fulyam aramızda olacağına benimde öyle oldu bebeğe yoğunlaştım burayı unuttum ama şimdi burdayım inşallah en azından kafam dağılır burda...[/sıze]
[sıze=3]
benim kahvaltımda
1 haşlanmış yumurta
biraz beyaz peynir
2 dilim ekmek
domates
salatalıkk[/sıze]![]()
evet kuzummm bebeğe yoğunluştık yarasın die ne bulduysam yedimm yarın kırmızılar gelir hem dr giderim hem diete başlarım kafamız dağılır bebişlerimiz de vakti saatinde gelir artık bekleyince olmuyo![]()
Kahvaltın güzelmiş canım beğendimm
çok sevindim fulyam aramızda olacağına benimde öyle oldu bebeğe yoğunlaştım burayı unuttum ama şimdi burdayım inşallah en azından kafam dağılır burda...
benim kahvaltımda
1 haşlanmış yumurta
biraz beyaz peynir
2 dilim ekmek
domates
salatalıkk![]()