hakkaten erkekleri anlamak zor.benim ki bana aşkım sen bu sefer kilo veremiceksin derdi,beni sürekli tombişim,tosunumdie severdi sözde
şimdide yan çiziyo....ama ben gerçekten kendim için zayıflıyorum...tişörtümden fırlayan göbeğim yüzünden.
ya kızlar bişey sorcam hergün tuvalate çıkıyınuz mu?![]()
demek ki neymiş? erkeklerin ağzın laf vermicen tepene cıkıyor cok sağolun sayenizde gelecekte nasıl bir kadın olmam gerektiği konusunda bilgi sahibi oluyorum az bucuk beni nelerin beklediğini bilip ona gore hazırlıklı olmak lazım, yani kısaca zayıflıcam ve dikkatli olcam:)
tuvalete ben cıkarım hergun mutlaka, ama bu senin bunyene baglı yani eger hergun cıkıyorsan eskiden beri bu normaldir hatta dr.gürkan kubilay sunu demişti: günde 2 defa gitmek de normal, haftada 2 defa gitmek de... ama haftada 2 defadan az gidiyorsanız kabızsınız demektir.
bunun arası normal yani...
bu sabah:
1 tabak yeşillik
yarım yumurta
yarım peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
sınırsız çay şekersiz
lily cim aslında yumurta ile peyniri beraber tüketmem ama oğluma peynirli yumurta kırıyorum.hepsini bitiremiyo,5/3 oğluşum yiyo 5/2 si ni ben.
her sabah böle yani....:44:
hmm anladım cnm ama senin yediğin ztn az bir de sen peynirle yumurtayı yarımşar yediğinden dengeliyorsundur napalım katlancan oğluşun için:))) öp bnm için de oglusunu olur mu?