- 9 Ekim 2011
- 601
- 629
- 103
o zaman b fit'i beğenmeyebilirsiniz senelerce spor yapan birisi olarak size çok basit gelecektir :) bence daha iyi bir spor salonuna yazılın çünkü b-fit haftanın 3 günü platessiz 30 dk, 3 günde pilatesle birlikte 30 dk + 30 dk gibi ibir program uyguluyor bence beğenmeyebilirsiniz.. Bu arada bende izmir doğumluyum ve çook özledimm .. :/
Canım valla vücut o kadar aç ki spora artık ne olsa beğeniyo:) Çünkü bi anda bıraktım kestirip attım. Gittiğim zaman da konuşur ona göre bir program isterim. B fit ve Shapes for woman arasında kararsızım. İkisiyle de gidip görüşcem en kısa zamanda. Bir de bizim evin ön caddesinde bir spor salonu açıldı hem fitness hem pilates de varmış. Oraya da bi bakıcaz. Biz 6-7 kız beraber gitceğimiz için illa benim isteğimle olmayacak malesef:) Bellamania senin özlemini ne giderir bilmem ki. Boyoz falan mı göndersem sana ne yapsam. Ama o da kesmez. Bi kere kokusunu almışsın ya İzmirin burnunda tüter deli gibi. Ben bazen Ankaraya gidiyorum anneannemin yanına falan o İzmire dönüş yolu var ya bitmiyo. 8 saatlik yol bana 12 saat gibi geliyo. İşkence gibi geçiyo yolculuk. Ama belkahveden inip denizi gördüğüm zaman.... O paha biçilemez işte:)