- 20 Şubat 2016
- 441
- 248
- 103
- 37
- Konu Sahibi balbademlinuga
-
Canım ben ve eşim 1 aydir kullaniyoruz bize 3 ay denildim zaten.Excellium kapsül,çay ve kahve olarak üc ürün kullaniyoruz.yanliz yüksek doz kullanildigi icin maliyeti yüksek oluyo 1 aylik urun nerden baksan 300 lirayi buluyo.ama 3 aya tamamlicaz biz bakalim insallah vesile olurKizlar bana da bilgi verirmisiniz bu ganoyla ilgili
Canım Gano Excellium kapsul,supreno kahve,ve roobios çay olmak uzere uc urun var.avon gibi buarin satisini yapan kisiler var onlarla irtibata gecersen yardimci olurlarArkadaslar bende almayi dusunuyorum tam olarak isimlerini yazarmiainiz bide nerden temin edebilirim benimde yumurts kalitem dusuk hangileri isim yazarsaniz direk alirim sagolun
Nasil kullandin canim peki fiyati neydikızlar benim durumum çok vahimdi. benim amh 0.13 çıktı. 3 tüp bebek denedim her denemede 1 ya da 2 yumurtam oluyordu. üçü de olumsuz sonuçlandı. sonra gano exele başladım 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. onun kalbini duyamadık kürtaj oldum kürtajdan hemen sonra tekrar başladım 7 hafta sonra yine hamile olduğumu öğrendim. mucize bişey gerçekten. denemenizi öneririm..
Canim ben siparis verdim sen hangilerini kullandin yazarmisin isim olarak ben cayini supreno kahvesini bide kapsulunu siparis ettim yorum yazdigin icin sagol canimkızlar benim durumum çok vahimdi. benim amh 0.13 çıktı. 3 tüp bebek denedim her denemede 1 ya da 2 yumurtam oluyordu. üçü de olumsuz sonuçlandı. sonra gano exele başladım 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. onun kalbini duyamadık kürtaj oldum kürtajdan hemen sonra tekrar başladım 7 hafta sonra yine hamile olduğumu öğrendim. mucize bişey gerçekten. denemenizi öneririm..
Canim kullandigin urunlerin adini yazarmisin tam olarak bide kac yasindasin doktor sana sorunun tam olarak ne oldugunu soledikızlar benim durumum çok vahimdi. benim amh 0.13 çıktı. 3 tüp bebek denedim her denemede 1 ya da 2 yumurtam oluyordu. üçü de olumsuz sonuçlandı. sonra gano exele başladım 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. onun kalbini duyamadık kürtaj oldum kürtajdan hemen sonra tekrar başladım 7 hafta sonra yine hamile olduğumu öğrendim. mucize bişey gerçekten. denemenizi öneririm..
Canim ben kapsülünü çayını suprano kahvesini en çok kullandım. Arada mocha ile classic de kullandım.Canim ben siparis verdim sen hangilerini kullandin yazarmisin isim olarak ben cayini supreno kahvesini bide kapsulunu siparis ettim yorum yazdigin icin sagol canim
Yaşım 30. Bu yaz üç yıl olacak evleneli. Ama biz evlenir evlenme öğrendik sorununuzu. Doktorlar hiç ihtimal vermiyordu. Hatta en son ünlü bir tüp bebek doktoruna gittik normal yoldan çocuğunuzun olmasi imkansız dedi. 2 hafta sonra hamile oldugumu öğrendim. Yani hiçbişey imkansız değil yeter ki Rabbim ol desin...sevdakusum bide bisey dicem yasin kac kac yildir dusunuyosunuz cocuk ..
Ne kullandığımı yukarda yazdım canim. Fiyat olarak da aylık 300 lirayı filan buluyordu. Tüp bebeğe verdigimiz paranın çok çok altında yaniNasil kullandin canim peki fiyati neydi
Cok sevindim senin adina bizede umut oldun canim bakalim bende bu ay baslicam yani senin kalitesizmi oluyodu olusan yumurtalar..Yaşım 30. Bu yaz üç yıl olacak evleneli. Ama biz evlenir evlenme öğrendik sorununuzu. Doktorlar hiç ihtimal vermiyordu. Hatta en son ünlü bir tüp bebek doktoruna gittik normal yoldan çocuğunuzun olmasi imkansız dedi. 2 hafta sonra hamile oldugumu öğrendim. Yani hiçbişey imkansız değil yeter ki Rabbim ol desin...
Ne güekızlar benim durumum çok vahimdi. benim amh 0.13 çıktı. 3 tüp bebek denedim her denemede 1 ya da 2 yumurtam oluyordu. üçü de olumsuz sonuçlandı. sonra gano exele başladım 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. onun kalbini duyamadık kürtaj oldum kürtajdan hemen sonra tekrar başladım 7 hafta sonra yine hamile olduğumu öğrendim. mucize bişey gerçekten. denemenizi öneririm..
ne güzel haberler bunlar.bende hemen hemen 1,5 aydir kullaniyorum ganonun bu ürünlerini.sebepsiz infertilite bizim hic bir sorun yok ama bebekte yok 3,5 yildir.negatif iki tane tüp bebegim var artik umudumu kesmistim ama kayinvalidem cok israr etti bide bunlari kullanin diye öylelikle basladik ganoyi kullanmayi.Rabbim bizede vesile kilar inslhkızlar benim durumum çok vahimdi. benim amh 0.13 çıktı. 3 tüp bebek denedim her denemede 1 ya da 2 yumurtam oluyordu. üçü de olumsuz sonuçlandı. sonra gano exele başladım 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. onun kalbini duyamadık kürtaj oldum kürtajdan hemen sonra tekrar başladım 7 hafta sonra yine hamile olduğumu öğrendim. mucize bişey gerçekten. denemenizi öneririm..
benim aslında rezervim çok azdı bazı aylar hiç yumrta görmüyordu doktorlar ama oluşan yumurtaların kalitesi iyi oluyordu. doktorlar da şaşırıyordu ama çok zor oluyordu yumurtam. olan da büyümüyorduCok sevindim senin adina bizede umut oldun canim bakalim bende bu ay baslicam yani senin kalitesizmi oluyodu olusan yumurtalar..
amin inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım..Ne güe
ne güzel haberler bunlar.bende hemen hemen 1,5 aydir kullaniyorum ganonun bu ürünlerini.sebepsiz infertilite bizim hic bir sorun yok ama bebekte yok 3,5 yildir.negatif iki tane tüp bebegim var artik umudumu kesmistim ama kayinvalidem cok israr etti bide bunlari kullanin diye öylelikle basladik ganoyi kullanmayi.Rabbim bizede vesile kilar inslh
Ben mesajinızı anlamadım yani gano exceliiyi mi tarafı mi sizearkadaşlar bende 41 yaşındayım,bir sağ birde düşüğüm vardı.kızım 15 yaşında ve 15 yıl sonra mucize bebek geldi.maşallah şimdi bir sorunum yok,henüz 6 haftalık.6 aydır düzenli olarak gano exel kapsüllerini ve üçü bir arada kahvesini kullanıyordum,bazende çayını içiyordum.aslında benim kahveye başlama nedenim mide sorunlarımdı..eşimde kullandı.zaten eşimin hızlı hareketli sperm sayısı azdı.aşılama dediler hiç denemedim.gano exeli bana tavsiye eden arkadaşım bana gebelik istemiyorsan korun demişti..hatta son 6 aydır adetlerim çok düzensizleşmişti,menopoz başlangıcı diye düşünüyordum.
Mesajınizı anlamadım yani gano işinize yaradimiarkadaşlar bende 41 yaşındayım,bir sağ birde düşüğüm vardı.kızım 15 yaşında ve 15 yıl sonra mucize bebek geldi.maşallah şimdi bir sorunum yok,henüz 6 haftalık.6 aydır düzenli olarak gano exel kapsüllerini ve üçü bir arada kahvesini kullanıyordum,bazende çayını içiyordum.aslında benim kahveye başlama nedenim mide sorunlarımdı..eşimde kullandı.zaten eşimin hızlı hareketli sperm sayısı azdı.aşılama dediler hiç denemedim.gano exeli bana tavsiye eden arkadaşım bana gebelik istemiyorsan korun demişti..hatta son 6 aydır adetlerim çok düzensizleşmişti,menopoz başlangıcı diye düşünüyordum.
Ben mesajinızı anlamadım yani gano exceliiyi mi tarafı mi size
Mesajınizı anlamadım yani gano işinize yaradimi[/QU15 yıldır itiyordum olmuyordu,ama artık 41 yaşında olduğum için menopoza giriyorum diye de umursamıyordum.gano exele mide şikayetlerimden dolayı başlamıştım,midem de düzeldi ama sonra arkasından bu gebelik oluştu. bilerek yapmasamda ona bağlıyorum
15 yıldır itiyordum olmuyordu,ama artık 41 yaşında olduğum için menopoza giriyorum diye de umursamıyordum.gano exele mide şikayetlerimden dolayı başlamıştım,midem de düzeldi ama sonra arkasından bu gebelik oluştu. bilerek yapmasamda ona bağlıyorumBen mesajinızı anlamadım yani gano exceliiyi mi tarafı mi size
Mesajınizı anlamadım yani gano işinize yaradimi
Öncelikle hamileliğin hayirli olsun,hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah Rabbim.15 yıldır itiyordum olmuyordu,ama artık 41 yaşında olduğum için menopoza giriyorum diye de umursamıyordum.gano exele mide şikayetlerimden dolayı başlamıştım,midem de düzeldi ama sonra arkasından bu gebelik oluştu. bilerek yapmasamda ona bağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?