- 13 Mart 2017
- 902
- 4.064
- 113
- 32
- Konu Sahibi balbademlinuga
-
Gano excel Supreno kahve.kadinlarda yumurtaliklari gelistiriyo erkeklerde spermleri.bana 3 ay kullan dediler 2,5 aydir kullaniyoruz esimle kahvesini cayini kapsulunu burda 3 ay kullanip hamile kalanlar var insallah bizede vesile olurKizlar bu kahve ne kahvesidir
Ayyy bi arastirayim bende bunu insallah canim insallahGano excel Supreno kahve.kadinlarda yumurtaliklari gelistiriyo erkeklerde spermleri.bana 3 ay kullan dediler 2,5 aydir kullaniyoruz esimle kahvesini cayini kapsulunu burda 3 ay kullanip hamile kalanlar var insallah bizede vesile olur
Senin sorunun neydi canim?ne zamandir hamile kalamiyosun?Ayyy bi arastirayim bende bunu insallah canim insallah
Senin sorunun neydi canim?ne zamandir hamile kalamiyosun?[/QUOTE bir senelim evliyiz canim hoc korunmadik bende pco var prolaktain yuksekligi vardi doktor degistirdim ona insilin direnciyle alakali fir net sonuc haftaya cumartesi cikicak insilin direnciyle ilgili ikinci doktor esimin sonuclarini tekrar istedi eksik yapmislar
Maliyeti ne kadar kiPcoluysan dene bu ilaclari yumurtalara ve spermlere baya faydasi varmis.biraz maliyetli oluyo ama napalim bebisler icin deger
Sadece kapsulun fiyati 83 lira esinle birlikte ictiginde bi haftada bi kutu bitiyo cayi ve kahvesi falan aylik 500 gibi rakam tutuyo ilaclar.ben bi arkadasimdan gelis fiyatina aliyorum birazdaha uyguna geliyo.3 ay kullanip birakicam ben zaten 2,5 ay oldu bakalim insallah ise yararMaliyeti ne kadar ki
Insallah ise yarar canim rabbim yardimcin olsunSadece kapsulun fiyati 83 lira esinle birlikte ictiginde bi haftada bi kutu bitiyo cayi ve kahvesi falan aylik 500 gibi rakam tutuyo ilaclar.ben bi arkadasimdan gelis fiyatina aliyorum birazdaha uyguna geliyo.3 ay kullanip birakicam ben zaten 2,5 ay oldu bakalim insallah ise yarar
amin inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım..
Canim daha oncede konusmustuk bisey sormak istiyorum.ben 2,5 aydir kullaniyorum ganonun urunlerini ama adetlerimde bi duzensizlik oldu gecen ay bir hafta gec bu ayda 4 gun erken geldi sendede olmusmuydi acabaamin inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım..
canım benim adetlerim zaten düzensizdi çok gecikiyordu. ganoyu kullandığım ilk ay zamanında adet oldum hatta adetim çok uzuyordu 10 günü filan buluyordu leke halinde ama ganoyu kullanınca düzeldi. sonraki ay olmadım. yine gecikti yani 2 ay sonra hamile olmuştum zaten 3 ay kullandım 1 kere adet oldum yaniCanim daha oncede konusmustuk bisey sormak istiyorum.ben 2,5 aydir kullaniyorum ganonun urunlerini ama adetlerimde bi duzensizlik oldu gecen ay bir hafta gec bu ayda 4 gun erken geldi sendede olmusmuydi acaba
Benim adetlerim normalde düzenliydi.3 aydır kullanıyorum ganonun ürünlerini ilk ay 1 hafta gecikmem oldu,ikinci ay 1 hafta erken geldi,bu ayda 15 gün erken adet oldum kafam karıstı bu iyiyemi işaret kötüyemi bilemedim.canım benim adetlerim zaten düzensizdi çok gecikiyordu. ganoyu kullandığım ilk ay zamanında adet oldum hatta adetim çok uzuyordu 10 günü filan buluyordu leke halinde ama ganoyu kullanınca düzeldi. sonraki ay olmadım. yine gecikti yani 2 ay sonra hamile olmuştum zaten 3 ay kullandım 1 kere adet oldum yani
Merhaba evet canım gano excel ürünlerini kullanarak hamile kalan bir çok kişi var.bilgi almak istersen yardımcı olabilirimmerhaba benim de eşimde sperm morfoloji bozukluğu ve ileri hareket azlığı var bu ürünler hakikaten ise yarar mi
canım kusura bakma buraya uzun zamandır giremediğim için mesajını yeni gördüm,son durumun nedir bilmiyorum ama ben kızımı kucağıma aldım ve büyüttüm çok şükür...benim eşimde hızlı hareketli sperm sayısı azdıÖncelikle hamileliğin hayirli olsun,hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah Rabbim.
Peki sorun neydi yani 15 yildir neden olmuyodu esinin sorunu yuzundenmi?bende 2,5 aydir ganonun kapsul cay ve kahvesini kullaniyorumda sebepsiz infertilite benimde 3,5 yildir olmuyo 2 asilamam 2 tup bebegim var negatif
Benim adetlerim normalde düzenliydi.3 aydır kullanıyorum ganonun ürünlerini ilk ay 1 hafta gecikmem oldu,ikinci ay 1 hafta erken geldi,bu ayda 15 gün erken adet oldum kafam karıstı bu iyiyemi işaret kötüyemi bilemedim.
merhaba yorumunuzu okudum bende gano excele başladım çocuğum yok bi düşüğüm var doktorlar tüp bebek önerdiler kullandığınız ürünlerin isimlerini öğrenebilirmiyim ben gano supreno kahveden başladımCanım ben ve eşim 1 aydir kullaniyoruz bize 3 ay denildim zaten.Excellium kapsül,çay ve kahve olarak üc ürün kullaniyoruz.yanliz yüksek doz kullanildigi icin maliyeti yüksek oluyo 1 aylik urun nerden baksan 300 lirayi buluyo.ama 3 aya tamamlicaz biz bakalim insallah vesile olur
Merhaba ilk defa duydum bunu..sizin olumlu sonuçlandımı??MERHABA GANO EXCEL KULLANMADAN MEMNUN KALDINIZMI HANGİ ÜRÜNLERİ KULLANDINIZ ÇOCUĞUNUZ OLMUŞTUR İNŞAALLAH BEN ÇOCUK İÇİN KULLANIYORUM ŞU AN GANO SUPRENO KULLANIYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?