Gano ile gebelik

Gano excel Supreno kahve.kadinlarda yumurtaliklari gelistiriyo erkeklerde spermleri.bana 3 ay kullan dediler 2,5 aydir kullaniyoruz esimle kahvesini cayini kapsulunu burda 3 ay kullanip hamile kalanlar var insallah bizede vesile olur
Ayyy bi arastirayim bende bunu insallah canim insallah

Pcoluysan dene bu ilaclari yumurtalara ve spermlere baya faydasi varmis.biraz maliyetli oluyo ama napalim bebisler icin deger

Maliyeti ne kadar ki
Sadece kapsulun fiyati 83 lira esinle birlikte ictiginde bi haftada bi kutu bitiyo cayi ve kahvesi falan aylik 500 gibi rakam tutuyo ilaclar.ben bi arkadasimdan gelis fiyatina aliyorum birazdaha uyguna geliyo.3 ay kullanip birakicam ben zaten 2,5 ay oldu bakalim insallah ise yarar

Insallah ise yarar canim rabbim yardimcin olsun

Canim daha oncede konusmustuk bisey sormak istiyorum.ben 2,5 aydir kullaniyorum ganonun urunlerini ama adetlerimde bi duzensizlik oldu gecen ay bir hafta gec bu ayda 4 gun erken geldi sendede olmusmuydi acaba
canım benim adetlerim zaten düzensizdi çok gecikiyordu. ganoyu kullandığım ilk ay zamanında adet oldum hatta adetim çok uzuyordu 10 günü filan buluyordu leke halinde ama ganoyu kullanınca düzeldi. sonraki ay olmadım. yine gecikti yani 2 ay sonra hamile olmuştum zaten 3 ay kullandım 1 kere adet oldum yani

Benim adetlerim normalde düzenliydi.3 aydır kullanıyorum ganonun ürünlerini ilk ay 1 hafta gecikmem oldu,ikinci ay 1 hafta erken geldi,bu ayda 15 gün erken adet oldum kafam karıstı bu iyiyemi işaret kötüyemi bilemedim.

canım kusura bakma buraya uzun zamandır giremediğim için mesajını yeni gördüm,son durumun nedir bilmiyorum ama ben kızımı kucağıma aldım ve büyüttüm çok şükür...benim eşimde hızlı hareketli sperm sayısı azdı

merhaba yorumunuzu okudum bende gano excele başladım çocuğum yok bi düşüğüm var doktorlar tüp bebek önerdiler kullandığınız ürünlerin isimlerini öğrenebilirmiyim ben gano supreno kahveden başladım

MERHABA GANO EXCEL KULLANMADAN MEMNUN KALDINIZMI HANGİ ÜRÜNLERİ KULLANDINIZ ÇOCUĞUNUZ OLMUŞTUR İNŞAALLAH BEN ÇOCUK İÇİN KULLANIYORUM ŞU AN GANO SUPRENO KULLANIYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…