- 13 Ekim 2021
- 75
- 19
- 38
- 30
- Konu Sahibi HanSam1329
-
Benim ikinci aşılamam 37.5 du gayet yumurtalarım büyümüştü. Yüksek doz her zaman iyi değilMerhaba aşılama başlayacağız bu ay bugün adetimin 1. Günü ultrason kontrolünde şuan 30 küçük yumurtam var doktor ganol f dozunu 37,5 olarak 5 gün kullanmamı söyledi. Sizce doz çok mu düşük bu şekilde kullanıp sonuç alan var mı
Ben tüp bebek yaptırdım AMh azlığından ben 300 vuruldum ama tutmadı muhtemelen AMh durumuna göre yaşa Göre düzenliyorlar canını sıkmaBenim ikinci aşılamam 37.5 du gayet yumurtalarım büyümüştü. Yüksek doz her zaman iyi değil
Bende şuan tüp bebek sürecindeyim 300 doz vuruluyorumBen tüp bebek yaptırdım AMh azlığından ben 300 vuruldum ama tutmadı muhtemelen AMh durumuna göre yaşa Göre düzenliyorlar canını sıkma
Peki kaç yumurtan oldu gebelik oluştu mu canımBenim ikinci aşılamam 37.5 du gayet yumurtalarım büyümüştü. Yüksek doz her zaman iyi değil
Ohss ne demek canım . Evet pcos var amh yüksek o yüzden bunu normal sayıyor ama doz bana çok düşük gibi geldi canım30 folikül varmıs pko muhtemelen daha fazla verse ohss olabilir. Ki şimdi bile olmayacağının garantisi yok. Denemeniz lazım.
Ohss aşırı uyarılması ve istenenden çok fazla yumurta gelişmesi sancılı bi durum.Ohss ne demek canım . Evet pcos var amh yüksek o yüzden bunu normal sayıyor ama doz bana çok düşük gibi geldi canım
Daha önce ben de olmuştu ilaçla denerken canım baş ağrım falan olmuştu biliyorumOhss aşırı uyarılması ve istenenden çok fazla yumurta gelişmesi sancılı bi durum.
Hayır oluşmadı ama kistim var benim. Yumurtam üç taneydiPeki kaç yumurtan oldu gebelik oluştu mu canım
İnşallah olur canım tedavi görüyor musunHayır oluşmadı ama kistim var benim. Yumurtam üç taneydi
Evet tüp bebeğe geçtim cumartesi günü opu varİnşallah olur canım tedavi görüyor musun
İnşallah güzel haberler alırsın canım senin sorunun neydi peki ne kadarlık evlisinEvet tüp bebeğe geçtim cumartesi günü opu var
4 yıllık evliyim. Sol da 7 cm kistim var tüpten sıvı akıyorİnşallah güzel haberler alırsın canım senin sorunun neydi peki ne kadarlık evlisin
Canım Allah şifa versin inşallah bu sefer güzel haberleri alırsın4 yıllık evliyim. Sol da 7 cm kistim var tüpten sıvı akıyor
Önce karnınızı sıkmayı bırakın sonra basmayı 5 e kadar sayın iğneyi komple çıkarın karnınxdan sonra iğne başlığını çıkarın çöpe atın bu kadarCanım Allah şifa versin inşallah bu sefer güzel haberleri alırsınbu arada ganol f yapımıyla alakalı şimdi karnımızı sıkıp dozunu ayarlayıp iğneyi yapıyorum 0 A tekrar gelince karnınızdan çekim diyorlarya o zaman basmayı çekip mi çıkaracağız yoksa elimiz hala basılı şekilde mi çıkartacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?