• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ganol f iğne

HanSam1329

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2021
75
19
38
30
Merhaba aşılama başlayacağız bu ay bugün adetimin 1. Günü ultrason kontrolünde şuan 30 küçük yumurtam var doktor ganol f dozunu 37,5 olarak 5 gün kullanmamı söyledi. Sizce doz çok mu düşük bu şekilde kullanıp sonuç alan var mı

Merhaba aşılama başlayacağız bu ay bugün adetimin 1. Günü ultrason kontrolünde şuan 30 küçük yumurtam var doktor ganol f dozunu 37,5 olarak 5 gün kullanmamı söyledi. Sizce doz çok mu düşük bu şekilde kullanıp sonuç alan var mı
Benim ikinci aşılamam 37.5 du gayet yumurtalarım büyümüştü. Yüksek doz her zaman iyi değil

30 folikül varmıs pko muhtemelen daha fazla verse ohss olabilir. Ki şimdi bile olmayacağının garantisi yok. Denemeniz lazım.

hepinize teşekkür ederim 🙏 umarım hepimiz buraya güzel sonuçlarımızı yazarız Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

30 folikül varmıs pko muhtemelen daha fazla verse ohss olabilir. Ki şimdi bile olmayacağının garantisi yok. Denemeniz lazım.
Ohss ne demek canım . Evet pcos var amh yüksek o yüzden bunu normal sayıyor ama doz bana çok düşük gibi geldi canım

4 yıllık evliyim. Sol da 7 cm kistim var tüpten sıvı akıyor
Canım Allah şifa versin inşallah bu sefer güzel haberleri alırsın ❤️ bu arada ganol f yapımıyla alakalı şimdi karnımızı sıkıp dozunu ayarlayıp iğneyi yapıyorum 0 A tekrar gelince karnınızdan çekim diyorlarya o zaman basmayı çekip mi çıkaracağız yoksa elimiz hala basılı şekilde mi çıkartacağız

Canım Allah şifa versin inşallah bu sefer güzel haberleri alırsın ❤️ bu arada ganol f yapımıyla alakalı şimdi karnımızı sıkıp dozunu ayarlayıp iğneyi yapıyorum 0 A tekrar gelince karnınızdan çekim diyorlarya o zaman basmayı çekip mi çıkaracağız yoksa elimiz hala basılı şekilde mi çıkartacağız
Önce karnınızı sıkmayı bırakın sonra basmayı 5 e kadar sayın iğneyi komple çıkarın karnınxdan sonra iğne başlığını çıkarın çöpe atın bu kadar

Back
X