Peki sıcak olmaz mı?Yaz kış oturacak olsanız izolasyon tamda olsa alttan soğuk vurur dicem ama, ev zaten yazlık.arada güzel bi fiyat farkı varsa ve ev 3+1 bence makul.
Yazlık alacağınız yer şehir nerede?Peki sıcak olmaz mı?
Evet emlakçı da öyle diyor ilerde satarsınız diyorBence cadde üstü yerine orman manzarası olmasi çok daha iyi. Yazın gidip 3 ay kalacaksanız da garaj üstü olmasının pek önemi yokmuş gibi geldi. Alın gitsin uygunsa da olmadi 3 sene sonra satar daha iyisini alırsınız.
Sarımsaklı bölgesiYazlık alacağınız yer şehir nerede?
Muhtemelen zaten klimasız durulacak bir şehir değildir.
Emlakçı satmak için diyor. Ben fiyatı gerçekten uygunsa sizin için diyorum:) evi ve garajı gidip gördünüz müEvet emlakçı da öyle diyor ilerde satarsınız diyor
Önce muadillerine bi bakın nette. Oraya gidin garaj üstü dediğiniz şekilde oturan birkaç evin kapısını çalın bakalım sıkıntı var mı?Sarımsaklı bölgesi
Uyarınız için teşekkür ederim. Otopark şeklinde evetGaraj dediğiniz otopark gibi mi apartmanın kendine ait garajı mı var? Daha geniş kullanım için kolonlara zarar verilmiş mi iyice kontrol edin bence.
Kapalı Otopark üzeri oturmanın tek sıkıntısı soğukluk olur, oda yazın serin olur sizin işinize gelir.Arkadaşlar toplu yazayım burası bir site, evet otopark şeklinde.
Acaba dedim araba sesi gelir mi?Kapalı Otopark üzeri oturmanın tek sıkıntısı soğukluk olur, oda yazın serin olur sizin işinize gelir.
Onun dışında bi farkı olmaz.
Ya işte ya elimde kalırsa ev diye düşünüyorumBence cadde üstü yerine orman manzarası olmasi çok daha iyi. Yazın gidip 3 ay kalacaksanız da garaj üstü olmasının pek önemi yokmuş gibi geldi. Alın gitsin uygunsa da olmadi 3 sene sonra satar daha iyisini alırsınız.
Bu yönleri hiç aklıma gelmediGaraj üstü ses yalıtımı yapılsa bile garajın isi egzoz kokusu dumanı kapı pencere açamazsın balkona çıksan gürültü
Sonuçta yaz.mevsimi olucak kapı pencere balkon açık olucakBu yönleri hiç aklıma gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?