Garaj üstü daire almak???

Tek bir ev alma şansım varsa almam.

tamam şimdi almasına alın da ileride satarken zorlanırsınız bence.
başka alternatiflere de bakın. zira yazın tatil amaçlı gideceksiniz insan sessizlik ister, dinlenmek ister. gece mece o arabaların sesi illa ki gelir camlar açık zira.

senelerce cadde üstü dairede oturdum 3. katta. özellikle akşam trafiğin yoğunlaştığı saat yazın camlar açıkken tv'nin sesini duyamazdık. sizin cephe ormanlık kısma bakıyor aslında sessiz sakin kısma bakıyor ama garaj olayını bilemedim. başka evlere de bakardım ben olsam.

Güzel dileğiniz için teşekkür ederim. Hiç bilemiyorum işte çoluk çocuk rahatsız edecek kadar oynar mı? Apartman 4 katlı 16 daireden oluşuyor

Tam 3 gün boyunca gezmedigimiz yer görmediğimiz ev kalmadı. O kadar şişirmişler ki fiyatları 2+1 işçiliği kötü evler 500 600 civarı ve açık mutfak. Bu ev ayrı mutfaklı ve 3+1 10 yıllık ama çok kaliteli bir site.

Evet birde bu yönü de var..bende gürültü olsun istemem. İşte yeteri kadar bilgiye sahip değilim..ordan döndük maalesef
Bence aklınızda soru isaretleri varsa almasanız daha iyi.cünkü zaten istedigimiz bir sey olunca direk karar verip alıyoruz.ama böyle aklınıza takılan konular varsa sizin için daha uygun olan bir yeri almanız daha iyi olur.
Garaj üstünde olmasından ben de rahatsız olurum.anladigım kadarıyla siz de gürültülü olmasını istemiyorsunuz

Tek bir ev alma şansım var evet. İlerde bu evi satıp başka alabilirim. Sizin sebepleriniz ne olurdu?
Şöyle ki aman sıkıntı olmaz dayanırız dediğim ne varsa sıkıntı oldu ve dayanılmaz hal aldı. Ben bu garajı baştan sıkıntı olma ihtimalli görmüşsem ilerde kesin sıkıntı çıkarırdı. Benim sebebim bu.

Yaz kis oturulacaksa kış mevsimi garaj ustu hic ısınmıyor, kardesimden biliyorum. Dunya kadar dogalgaz parasi veriyorlar, yine de ısınmıyorlar.

Bana olumlu, olumsuz farklı bakış açılarıyla yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
Simdilik biz çalışıyoruz, 20 gün tatil için bütçemizin dışına çıkıp çok odalı ev almanın gereksiz olduğunu konuştuk.
Bütçemize uygun, daha önce görüp çok beğendiğimiz, lüks bir binadan 1+1 almaya karar verdik. İnşallah daireler bitmemiştir diyorum.. hayırlısı olsun.

Evet çok haklısınız, içime sinmeyen durumlar vardı acaba tolere edebilirmiyiz diye düşünüyorduk..vazgeçtik 1+1 almaya karar verdik.

Çok haklısınız..işte tolere edebilir miyiz diye düşünmüştük.
Vazgeçtik 1+1 alacağız inşallah.
Daha önce gidip görmüştük çok beğenmiştik.
Önemli kararlarda içimize sinmesi çok önemliymiş. İnşallah daireler bitmemiştir.

Yaz kis oturulacaksa kış mevsimi garaj ustu hic ısınmıyor, kardesimden biliyorum. Dunya kadar dogalgaz parasi veriyorlar, yine de ısınmıyorlar.
Şimdilik sadece 20 gün tatil içindi..ara tatillerde de gideriz dedik..
O evi almaktan vazgeçtik. Daha önce görüp beğendiğimiz 1+1 olan daireyi alacağız, eğer satılık varsa bugün öğreneceğiz inşallah.

Kazasız belasız oturun. Hayırlı olsun. :)

yanlış anlamayın da ben bunu söyleyecektim yani aylarca oturulmayacaksa neden 3+1 gibi büyük bir daire alınıyor diye ama ona baktığınıza göre vardır bir bildiği diye düşünüp söylememiştim :) 1+1'de karar kılmanıza çok sevindim. ben de geçen yaz 1+1 bir dairede 4-5 gün kaldım yaz tatilim için. biz 3 kişi gittik annem, ben ve kardeşim. annem bir odada, kardeşimle ben aynı odada uyuduk mis gibi de yetti ev bize yani. misal.

Yoo neden yanlış anlayayım..her türlü fikre açığım
Biz normalde hep 2+1 ev baktık, kızımla ilgilenen annemde olduğu için. o sitede başka satılık yoktu. Yoksa hiç düşünmedik 3+1.
Ya birde ne kadar çok odalı ev olursa o kadar çok iş yapmaktır
En güzeli az odalı daire almak.
Eğer anlaşıp alırsak şayet bi odayı ikiye bölebilirim..

Konu sahibi evden vazgeçmiş, ama ben daire'nin garaj üstü değil, direkt Garaj içinde yapılan aile evini görünce paylaşmak istedim grupta, aradım buldum hortlattim :) kızmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…