- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.470
- 158
Tek bir ev alma şansım varsa almam.Merhaba arkadaşlar,
Biz yazlık olarak daire almaya karar verdik..bi 2+1 daire beğendik ara kat caddeye bakan, ama evsahibi vazgeçmiş satmaktan. Şimdi yine aynı sitede 3+1 arkaya ormana bakan ve en önemlisi "garaj üstü" olması.
Emlakçının dediği diğer garaj üstü oturanlar çok memnunmuş yalıtımınıda yapmışlar.
Ya çok kararsızım... çünkü fiyatı makul sanki bi daha alamayacakmışım gibi geliyor
Bu konuda bana öneriniz nedir, aranızda bu deneyimi yaşayan var mı? En kısa sürede karar vermeliyiz, çünkü emlakçı haber bekliyor. Siz olsanız ne yapardınız?
Evet evi ve garajı gördük. Evi ve muhiti çok beğendik.Emlakçı satmak için diyor. Ben fiyatı gerçekten uygunsa sizin için diyorum:) evi ve garajı gidip gördünüz mü
Güzel dileğiniz için teşekkür ederim. Hiç bilemiyorum işte çoluk çocuk rahatsız edecek kadar oynar mı? Apartman 4 katlı 16 daireden oluşuyorTabiki gönül en güzelini ister ama her beklentinin de bir maliyeti var. Benim ailem zemin katta oturuyor hemen cam önü park yeri, çocuk gürültüsünden rahatsız olurduk ancak araba sesi yada dumanı hiç gündem bile olmadı.
ki evin sadede 2 odası garaj üstü kalıyormuş, hepsi bile değil. Nasibinizse eğer şimdiden hayırlı olsun, güle güle oturun
Tek bir ev alma şansım var evet. İlerde bu evi satıp başka alabilirim. Sizin sebepleriniz ne olurdu?Tek bir ev alma şansım varsa almam.
Tam 3 gün boyunca gezmedigimiz yer görmediğimiz ev kalmadı. O kadar şişirmişler ki fiyatları 2+1 işçiliği kötü evler 500 600 civarı ve açık mutfak. Bu ev ayrı mutfaklı ve 3+1 10 yıllık ama çok kaliteli bir site.tamam şimdi almasına alın da ileride satarken zorlanırsınız bence.
başka alternatiflere de bakın. zira yazın tatil amaçlı gideceksiniz insan sessizlik ister, dinlenmek ister. gece mece o arabaların sesi illa ki gelir camlar açık zira.
senelerce cadde üstü dairede oturdum 3. katta. özellikle akşam trafiğin yoğunlaştığı saat yazın camlar açıkken tv'nin sesini duyamazdık. sizin cephe ormanlık kısma bakıyor aslında sessiz sakin kısma bakıyor ama garaj olayını bilemedim. başka evlere de bakardım ben olsam.
Bence aklınızda soru isaretleri varsa almasanız daha iyi.cünkü zaten istedigimiz bir sey olunca direk karar verip alıyoruz.ama böyle aklınıza takılan konular varsa sizin için daha uygun olan bir yeri almanız daha iyi olur.Evet birde bu yönü de var..bende gürültü olsun istemem. İşte yeteri kadar bilgiye sahip değilim..ordan döndük maalesef
Bence al gitsin her zaman bir alıcı çıkar satma konusunda zorlanırım diyorsanızİnanın bende merak ediyorum, nasıl bir karar vereceğiz
Şöyle ki aman sıkıntı olmaz dayanırız dediğim ne varsa sıkıntı oldu ve dayanılmaz hal aldı. Ben bu garajı baştan sıkıntı olma ihtimalli görmüşsem ilerde kesin sıkıntı çıkarırdı. Benim sebebim bu.Tek bir ev alma şansım var evet. İlerde bu evi satıp başka alabilirim. Sizin sebepleriniz ne olurdu?
Benim de oyle. Icime tam sinmeyen seyler hep ileride problem olur.Şöyle ki aman sıkıntı olmaz dayanırız dediğim ne varsa sıkıntı oldu ve dayanılmaz hal aldı. Ben bu garajı baştan sıkıntı olma ihtimalli görmüşsem ilerde kesin sıkıntı çıkarırdı. Benim sebebim bu.
Evet çok haklısınız, içime sinmeyen durumlar vardı acaba tolere edebilirmiyiz diye düşünüyorduk..vazgeçtik 1+1 almaya karar verdik.Bence aklınızda soru isaretleri varsa almasanız daha iyi.cünkü zaten istedigimiz bir sey olunca direk karar verip alıyoruz.ama böyle aklınıza takılan konular varsa sizin için daha uygun olan bir yeri almanız daha iyi olur.
Garaj üstünde olmasından ben de rahatsız olurum.anladigım kadarıyla siz de gürültülü olmasını istemiyorsunuz
Çok haklısınız..işte tolere edebilir miyiz diye düşünmüştük.Şöyle ki aman sıkıntı olmaz dayanırız dediğim ne varsa sıkıntı oldu ve dayanılmaz hal aldı. Ben bu garajı baştan sıkıntı olma ihtimalli görmüşsem ilerde kesin sıkıntı çıkarırdı. Benim sebebim bu.
Şimdilik sadece 20 gün tatil içindi..ara tatillerde de gideriz dedik..Yaz kis oturulacaksa kış mevsimi garaj ustu hic ısınmıyor, kardesimden biliyorum. Dunya kadar dogalgaz parasi veriyorlar, yine de ısınmıyorlar.
Kazasız belasız oturun. Hayırlı olsun. :)Çok haklısınız..işte tolere edebilir miyiz diye düşünmüştük.
Vazgeçtik 1+1 alacağız inşallah.
Daha önce gidip görmüştük çok beğenmiştik.
Önemli kararlarda içimize sinmesi çok önemliymiş. İnşallah daireler bitmemiştir.
yanlış anlamayın da ben bunu söyleyecektim yani aylarca oturulmayacaksa neden 3+1 gibi büyük bir daire alınıyor diye ama ona baktığınıza göre vardır bir bildiği diye düşünüp söylememiştim :) 1+1'de karar kılmanıza çok sevindim. ben de geçen yaz 1+1 bir dairede 4-5 gün kaldım yaz tatilim için. biz 3 kişi gittik annem, ben ve kardeşim. annem bir odada, kardeşimle ben aynı odada uyuduk mis gibi de yetti ev bize yani. misal.Bana olumlu, olumsuz farklı bakış açılarıyla yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
Simdilik biz çalışıyoruz, 20 gün tatil için bütçemizin dışına çıkıp çok odalı ev almanın gereksiz olduğunu konuştuk.
Bütçemize uygun, daha önce görüp çok beğendiğimiz, lüks bir binadan 1+1 almaya karar verdik. İnşallah daireler bitmemiştir diyorum.. hayırlısı olsun.
Çok teşekkür ederimKazasız belasız oturun. Hayırlı olsun. :)
Yoo neden yanlış anlayayım..her türlü fikre açığımyanlış anlamayın da ben bunu söyleyecektim yani aylarca oturulmayacaksa neden 3+1 gibi büyük bir daire alınıyor diye ama ona baktığınıza göre vardır bir bildiği diye düşünüp söylememiştim :) 1+1'de karar kılmanıza çok sevindim. ben de geçen yaz 1+1 bir dairede 4-5 gün kaldım yaz tatilim için. biz 3 kişi gittik annem, ben ve kardeşim. annem bir odada, kardeşimle ben aynı odada uyuduk mis gibi de yetti ev bize yani. misal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?