- 30 Mart 2021
- 4.579
- 23.131
- 258
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Siz birini kıskanırken küçüksünüz diye mi kıskanıyorsunuz? Yaşla mı alakalı oluyor
E görmüşsünüz işte kadın rahatsız oluyor. Siz de bunun farkındasınız. Silin numarayı siz rahat kadın rahat. Normal olan davranış budur.
Kadının kıskandığı kanısına nereden vardınız? Belki gıcık oldu size hahaha
Yaşıma göre neşeli biriyimdir biraz fazla sivri dilli umursamazım ve giyimime de dikkat ediyorum topuklu etek elbise vesaire ama göze batıyorDurumunu gile görmesinler. Ayrıca ne demek dikkat et ya ben ertesi gün gördüğüm gibi hesap sorardım kimse bana böyle bi uyarıda bulunamaz. Varsa söylemek istediği bi şey açıkça söylesin. Ben kaç yıllık arkadaşımı sildim bu yüzden sürekli her buluşmamızda giyimime karışıyordu şakayla karışık. Şimdi kendisi özgürlüğünü ilan etmiş sonradan görme en beteridir ya o hesap nasıl giyineceğini şaşırmış. Ulaşamadıkları hayatı eleştiriyorlar işte.
Çevremde ki çoğu arkadaş grubum benden büyük olduğu için zaten küçük olmamın gurur okşamasını yaşamıyorum alışkınımGurur okşanması diye bir durum var.
Her çalışanın rehberinizde en yakının telefonu olmadığına göre haftasonu lazım olunca kimse sizden yakınını ara talebinde bulunamaz. Şu an haftasonu, bende de numarası yok dersiniz. Şimdiye kadar da lazım olmamış zaten.Hafta sonu vesaire lazım olduğunda kalkıp ofise gidecek halim yok herhalde
Vala bence kapatmasın zaten arıza olan kadını hepten çıldırtsınSimdi de esinin telefonundan bakabilir durumlariniza ona da kapatin bence
İşte işle alakalı bir şey sorunca da yarım ağız cevap alıyorum resmenBence hiçbir şey sormayın söylemeyin.Umursadığınız belli olursa yanlış anlaşılabilirsiniz.Durumları zaten kısıtlamışsınız,görmezden gelin.
Simdi de esinin telefonundan bakabilir durumlariniza ona da kapatin bence
Gizledim zaten ama normalde de arkadaşın durumlara bakma huyu yoktur meselaDurumlarınızdan kadını da iş arkadaşınızı da engelleyin kafanız rahat etsin.
Kadın bariz arıza birine benziyor bu kadar kıskanması saçma.
İş arkadaşını engelle deme sebebim kadın ondan bakar bu sefer size iyice kafayı takar.
Normal klasik iş arkadaşlığı doğal olarak saatlerce yan yana çalışan iki insanın samimiyetiHerşeyi geçtim de nasıl bşr muhabbet varki aranızda adam sizin durumunuza dahi karışıyor. Bu ne samimiyet demesin mi karısı.
Bilakis bundan memnun gibi bir havanız var. Numarayı silmek, gizlemek kadar kolay bir yol varken bdv'ye konu açıp kadın seni kıskanıyor dememizi bekliyor gibisiniz.benden 10 yaş belki bir tık daha büyük bir kadının beni kıskanması kadar saçma bir şey yok
Eeee, tamam ablan yaşındakilerin duygusu yok mu kıskanamaz mıı?Yaşla alakalı demiyorum ablam yaşında nerdeyse kadın onu belirtiyorum
Adama ulaşılamadığında lazım olacak bu tel değil mi? Şimdiye kadar kaç kere ulaşamadınız adama da numarayı aradınız? Muhtemelen bir kere. O zaman çok da lazım değil sizde olması karısının teliNumara tekrar lazım olursa diye silemiyorum çünkü hafta içi değil hafta sonu lazım olabilir.
30-40 kişilik bir ekip değiliz. Ve gerektiğinde patron vesaire de hafta sonu birimizi arayabiliyor Ya da ulaşamadığı zaman x ile konuştun mu hiç bugün ulaşamadım diye sorabiliyorHer çalışanın rehberinizde en yakının telefonu olmadığına göre haftasonu lazım olunca kimse sizden yakınını ara talebinde bulunamaz. Şu an haftasonu, bende de numarası yok dersiniz. Şimdiye kadar da lazım olmamış.
Ben hoşlanmıyorum böyle durumlardan. Çok kıskanç bir insan değilimdir ama eşimin kadın iş arkadaşıyla, iş harici muhattap olmasını istemem. Sizin deyiminizle gülüp, eğlenip, şakalaşamaz. Kadın basbayağı rahatsız olmuş takıntı yapmış sizi tabi sizde onu sanırım. Adamın gelip durumlarına dikkat et demesi hoş değil elbet ama sizde hatayı baştan yapıp kaydetmeseydiniz keşke.
Nasıl cevap verirse versin boşverin ilgilenmeyin.Siz üzerine gidip soru sorarsanız fazla umursadığınız düşünülür ve yanlış anlaşılabilirsiniz.Adamın zaten durumlarına dikkat et demesi büyük hadsizlik.Keşke o an tepkinizi koyup ne münasebet sizi ne ilgilendiriyor ne rahatsız ediyor diye tepkinizi koysaydınız.Artık iş işten geçmiş en güzeli görmezden gelmek.İşte işle alakalı bir şey sorunca da yarım ağız cevap alıyorum resmen
İlk kez mi böyle bir olay geldi başınıza?Çevremde ki çoğu arkadaş grubum benden büyük olduğu için zaten küçük olmamın gurur okşamasını yaşamıyorum alışkınım
Ya adam hadsiz yada samimiyet ileriNormal klasik iş arkadaşlığı doğal olarak saatlerce yan yana çalışan iki insanın samimiyeti
Bana da çok masumca gelmedi bu durum. Ne kadar acil bir durum olmuş olabilir iflasın eşiğinden mi dönmüş işyeri. Ulaşamadım der bitirirsin. Dosyadan karısının nosunu bulup şunu arayacaksın demessin. Nifak ekmek gibi.Adama ulaşılamadığında lazım olacak bu tel değil mi? Şimdiye kadar kaç kere ulaşamadınız adama da numarayı aradınız? Muhtemelen bir kere. O zaman çok da lazım değil sizde olması karısının teli
Ulaşamadım konuşmadik derseniz bunun yaptırımı ne olacak diye düşünüyorsunuz? Bu kadar senedir kayıtlı olsa tamam diyeceğim, lazım. Ama ayda yılda bir ilk kez lazım olmuş.30-40 kişilik bir ekip değiliz. Ve gerektiğinde patron vesaire de hafta sonu birimizi arayabiliyor Ya da ulaşamadığı zaman x ile konuştun mu hiç bugün ulaşamadım diye sorabiliyor
Ya da en kötü özel hat ile şirket hattı ayrı olmalı. Ve kesinlikle numara kaydedilmemeli.Yaz,konuş,sil.Bana da çok masumca gelmedi bu durum. Ne kadar acil bir durum olmuş olabilir iflasın eşiğinden mi dönmüş işyeri. Ulaşamadım der bitirirsin. Dosyadan karısının nosunu bulup şunu arayacaksın demessin. Nifak ekmek gibi.
Bariz kadın rahatsız olmuş ve tepkisini gösteriyor. Hiç benim tarzım değil bu tip durumlar kadının hareketi filan ama daha bunun üstüne gitmek niye, silmemek niye? Sizin huzurunuzdan daha mı önemli adama ulaşabilmekBana da çok masumca gelmedi bu durum. Ne kadar acil bir durum olmuş olabilir iflasın eşiğinden mi dönmüş işyeri. Ulaşamadım der bitirirsin. Dosyadan karısının nosunu bulup şunu arayacaksın demessin. Nifak ekmek gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?