Garip adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hafta sonu vesaire lazım olduğunda kalkıp ofise gidecek halim yok herhalde

Neyi merak ediyor bilmiyorum 🤷🏼‍♀️

Kapattım durumu farkedince tavırlarını zaten

Kadına kapattım zaten bir süre sonra durumlarımı. Kendi şahsi numaramdan ne paylaşacağımı birine sormayacağım herhalde ve zaten iş ile alakalı ciddi kişilere profil resmim dahi kapalıdır
Haftasonu sizede haftasonu. 😊Lazım olmasın,olursa da "ulaşamıyorum kendisine"bitti.

30-40 kişilik bir ekip değiliz. Ve gerektiğinde patron vesaire de hafta sonu birimizi arayabiliyor Ya da ulaşamadığı zaman x ile konuştun mu hiç bugün ulaşamadım diye sorabiliyor

Tamam patron kendi ulaşsın işte. Patron ulaşamıyorsa siz nasıl ulaşabilirsiniz🤷

Nasıl bir acil durumdu da akşam vakti illa eşini arayıp konuştunuz üstüne rehbere eklediniz? Adamın kendisini ararsınız sonra da dönüş yapmasını beklersiniz. Tavırlarınız garip geldi bana. Durumuma bakıyor diyorsunuz bunu bile bile durum gizleme yapmıyorsunuz.
Ay ne gizlemesi direk silinmesi lazım. O kadar tantana olmuş hanımefendi hala durumlarımı gizledim diyor ısrarla silmiyor.Sil geç yani dimi ama.

numarayı kaydetmek biraz saçma olmuş. Aranız samimi demek ki adam da size öyle konuşabiliyor. Karısı da hissetmiş demek ki samimi oluşunuzu ben de öyle hissetsem kıskanırım kocamı iş yerini bile basarım 🤣

Evet bir de kadını kıskandırma gibi bir çabaya girmiş anlayamadım.
O hissiyat bende de oldu. Ben durum atacağım kadın 10 dk sonra nispet yapar gibi kimse mutluluğumuzu bozamaz yazacak sinirimden,görmek istemediğimden yine silerim. İnsanlar insanları kendilerine yük etmekten haz mı alıyor nedir.

Ben iş arkadaşımın karısı tarafından yanlış anlaşılmak istemez ve o numarayı o günün gecesi hemen silerdim , iş arkadasimda soğuk ve dil ucuyla konuşuyorsa bende onun gibi mesafeli olurdum iş konulari dışında konuşmazdım

Kadın kocasını kıskanıyorsa bu kocasıyla aralarında çözmeleri gereken bir durum. Kadın bir şeyleri yanlış anlıyorsa bu kocasının sorunu. Kimsenin haddi değil sizi watsapp durumuna dikkat et diye uyarmak. Bence de silin numarayı gitsin. Ulaşmanız gerekiyormuş ulaşmışsınız artık kullanmanıza gerek bir durum kalmamış

benden 10 yaş belki bir tık daha büyük bir kadının beni kıskanması kadar saçma bir şey yok
Benden on yas kucuk biri beni pekala kiskanabilir mesela. muhtesem bir vucudum ve kirisiksiz bir yuzum var dikkat edin siz de kiskanmayin 10 yas buyuleri ahahah dkfjdkjf

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X