• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Garip ama gerçek kaynanalar!?

Benim kv'de namazlarımı takip etmiş, hiç ara vermediğim dönemi görünce hamile olduğumu anlamış söylediğine göre. Gerçi çöp karıştırmanın yanına yaklaşmaz ama benim bahsetmek istemediğim, kendime özel bir konuda bilgi sahibi olduğunu göstermeye çalışan her türlü davranıştan nefret etmişimdir.

benim kv değilde eşimin teyzesi bu konuda tam bir facia kadını her gördüğümde yolasım geliyor . biz eşimle kaçarak evlendik düğün sonradan oldu tabiki . düğün oldu düğün çıkışı kv evine geldik benim ailem onun ailesi herkes orda , muhabbet edelim bişeyler hazırlayalım yiyelim dediler . annemlerde yok biz yatalım dediler bizi yalnız bırakmak istediler anlayışlı olup , eşimin teyzesi herkesin içinde demesin mi amaaaan sanki ilk defa olacak , herkesin o anki surat ifadesini video çekip paylaşsam tıklanma rekoru kırardı :KK14:

Düğünümüzde tansiyonunun çıkması ,düğünden sonra oğlu evinden ayrılırken salya sümük ağlaması(gurbete gelin gelen ben ağlayan kocamın anası ) ,bebeğimi emzirmeme izin vermeyip sen sağ ben içireceğim emzirme diye tutturması ve benim odada saatlerce saçımı yolarak ağlamama sebep olması ,sürekli kendini asmalı konağın hanımı sanması ,şekerim var deyip küp küp kestiği helvaları yemesi sonrada gelip şekerim yüksek diye ağlaması ,karpuzu prille yıkaması :ukala::ukala: ilk aklıma gelenler
karpuzu prille yıkaması ayyyy koptum karnıma ağrılar girdi kv nin kafasını yaşamak istiyorummmmmmmmmm :)))

Kızlar az önce hamile arkadaşımla konuştum. Kvsi taşındığı dönemler yardıma gidip 1 ay onda kalmıştı. Şimdi arkadaşım 3 aylık hamile. Geçen akşam hep birlikte otururlarken kv demiş ki;" ben senin hamile olduğunu anlamıştım. O zamanlar sizde kalmıştım ya 1 ay boyunca çöplerini kurcaladım kirli ped bulmak için ama yoktu. Benden hiçbi şey saklanmaz!" Deyip gülmüş. Yuh diyorum dedim artık. Sizin de var mı böyle garip kv olayları hadi paylaşalım...:KK73:
Benim kaynana o da benim evde olup olmadığımı yaaaa 50 mt uzaktan dogalgazimin tüttürdüğü dumandan anliyordu:skandal::skandal:

bende bi kaç arkadaştan duymuştum değişik kaynana vakalarını şöyle ki arkadaşımın birisi kendisi gayet şık giyinen bi bayan kayınvalideside öyleymiş arkadaşa hediye olarak yaşlıların giydiği uzun donlar var ya ondan almış kız ağlamaklı teşekkür etmiş :KK48: yine birisinin dördüncü kızı olmuş ta kaynanası bi oğlan doğuramadın diyince oğlun ne koyduysa onu çıkardım demiş :KK53::KK53:

Benimkinden çok var sanırım ama yinede yaziyimm benim kv de oluşuna çok düşkün hasta derecede evlerimiz cift daire ve onun odasiyla bizim yatak odamiz yapışık yani duvarlari bir. Oğluna seni özlüyorum hep sesini ozluyom dedi birkaç kez esimde anne istersen şu duvara bir kapi yapalim rahat rahat girer çıkarsın dedi şakayla :halay: ama hanimefendi gerçek sanıp e valla yapmadiniz bi kapi yapsaydiniz ne olurdu sanki deyince neredeyse sinirimden bbayilacaktim :bicak:

Bu kadar garip değil ama bendede bir kv vakası var. Düğün gecemizde salondan eve dönerken yaklaşık 20 kişiyi bizim eve davet etmişti. 10 dakika ısrar etti insanlara hadi yukarı çıkalım diye:) Allahtan kimse onun kadar düşüncesiz değildide kabul etmediler. Sonunda oda evinin yolunu tuttu asık bir suratla
Bizimki de düğün gecesi kendi evine bizi yemeğe çağırmıştı zorla ama ben hayır gelemem yorgunum diyerek gitmemiştim.Senin ki daha tuhaf bir vakaymış ama :KK70:

Back
X