Garip arkadaşım...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Merhaba herkese iyi akşamlar.Daha önce dost edilememekten burada yakışmıştım...Bir arkadaşım var bu kızla baba konusunda benzer şeyler yaşamışız kısaca ikimizde babalarımızdan bir hayır görmemişiz.Benzer şeyleri yaşamak beni ona daha çok yaklaştırdı.Ama bu kızla annesinin garip garip huyları var.Anneme ve kendi evime çağırdım birkaç kez.Yeme içme olayı bittikten sonra anne kız evi incelemeye başlıyorlar temizlik anlamında(bu davranış birden fazla olunca bende onlara gittiğimde dikkat edeyim dedim yerleri saç kılından geçilmiyordu)yok pencere açalım yok vantilatörü aç falan garip garip hareketleri oluyor.Evlenmek istiyor eşimin bir arkadaşını söyledik fotoğrafını WhatsApptan görüp yok dedi ki bence bu çok adaletsiz birşey birdaha o olaya girmem yani.Bir başka durum benim evimin küçük bir bahçesi var ve evim yüksek katta olmadığından arada bir iki yeşil böcek oluyor o olmasa karınca oluyor malesef bunun önüne geçemiyoruz.Arkadaşım ufak birşey görür görmez salondan kaçar atılır yine korkar gelir mi diye tamam bende korkarım ama bu derece abartmamak yani atarsın olay kapanır.Geçende de hastanelik bir işleri vardı hayırsız babası onları acile götürmediği için abime rica ettim biz götürdük ama hiç beklemediğim davranışlarda bulundu resmen abime kur yaptı benimle konuşma bahanesiyle gülüp edip abime gülümsedi ve yaşça benden bir yaş küçük abimse benden nerdeyse 10 yaş büyük.Abim benim yaşıtım olan herkese kardeş gözüyle bakar ki o kızada "bacım" lafını kullandı.
Ne desem nasıl davransam artık bilmiyorum tamam bende kusursuz değilim ama artık gözüme batıyor sizce abartıyor muyum?

Yani birini beğenmemesi neden adaletsiz olsun ki ?

Bacım mı

Seni öpücüklemem rahat ol"dan ötesi değil

1 yaş küçüklere hanfendi diyor galiba

Anlattıklarınıza bakınca yetişkin insan,olgun kişi profili çizmiyor.
Çoluk çocuklarla uğraşmayın derim.

Çocuktan ayrıca fotoğraf istedik oda yolladı görmek istedi arkadaşım olumsuz deyince biz arada kaldık ayıp oldu yani.

Anladım peki sağolun açıklama için,ilk okuduğumda profil fotoğrafı üzerinden sanmıştım.Arada kalmışsınız evet,ben olsam ben de mahcup olurdum.

Anladım peki sağolun açıklama için,ilk okuduğumda profil fotoğrafı üzerinden sanmıştım.Arada kalmışsınız evet,ben olsam ben de mahcup olurdum.
Yani bu sebepten artık "birini bulmadınız" bana dediğinde duymamazlıktan geliyorum.

Arkadaşınız bi değişikmiş gerçekten demek ki abinizi beğendi onu ayarlamanızı istiyor .

Bacım mı

Seni öpücüklemem rahat ol"dan ötesi değil

1 yaş küçüklere hanfendi diyor galiba
Abimin zihniyetini bildiğimden bacım kelimesi benim için garip kaçmadı benim yaşıtım ve arkadaşım olan herkese kardeş gözüyle bakar bence normalide bu.

Arkadaşınız bi değişikmiş gerçekten demek ki abinizi beğendi onu ayarlamanızı istiyor .
Valla abimi beğendiğini sanmıyorum tipi bayağı farklı ama o gün ki davranışından ben bile rahatsız oldum abimi düşünemiyorum

görüşme bir daha

Sırf arkadaşım olsun diye insanlarla bağ kurup gerektiğinde koparmazsanız böyle olur. Anlattığınız şeylerde böcek,kur olayı yorumluk değil ama hastaneye götürmeniz,eve gelince temizlik kontrolü,şunu yap et tavrı hoşuma gitmedi. Ha senelerdir süren ilişkidir, kardeş görürsünüz göze batmaz ama anladığım kadarıyla öyle bir samimiyet yok ne demeye arkadaşsınız? Saçma sapan arkadaşlık ilişkilerindense asil yalnızlığı tercih ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…