- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Merhaba herkese iyi akşamlar.Daha önce dost edilememekten burada yakışmıştım...Bir arkadaşım var bu kızla baba konusunda benzer şeyler yaşamışız kısaca ikimizde babalarımızdan bir hayır görmemişiz.Benzer şeyleri yaşamak beni ona daha çok yaklaştırdı.Ama bu kızla annesinin garip garip huyları var.Anneme ve kendi evime çağırdım birkaç kez.Yeme içme olayı bittikten sonra anne kız evi incelemeye başlıyorlar temizlik anlamında(bu davranış birden fazla olunca bende onlara gittiğimde dikkat edeyim dedim yerleri saç kılından geçilmiyordu)yok pencere açalım yok vantilatörü aç falan garip garip hareketleri oluyor.Evlenmek istiyor eşimin bir arkadaşını söyledik fotoğrafını WhatsApptan görüp yok dedi ki bence bu çok adaletsiz birşey birdaha o olaya girmem yani.Bir başka durum benim evimin küçük bir bahçesi var ve evim yüksek katta olmadığından arada bir iki yeşil böcek oluyor o olmasa karınca oluyor malesef bunun önüne geçemiyoruz.Arkadaşım ufak birşey görür görmez salondan kaçar atılır yine korkar gelir mi diye tamam bende korkarım ama bu derece abartmamak yani atarsın olay kapanır.Geçende de hastanelik bir işleri vardı hayırsız babası onları acile götürmediği için abime rica ettim biz götürdük ama hiç beklemediğim davranışlarda bulundu resmen abime kur yaptı benimle konuşma bahanesiyle gülüp edip abime gülümsedi ve yaşça benden bir yaş küçük abimse benden nerdeyse 10 yaş büyük.Abim benim yaşıtım olan herkese kardeş gözüyle bakar ki o kızada "bacım" lafını kullandı.
Ne desem nasıl davransam artık bilmiyorum tamam bende kusursuz değilim ama artık gözüme batıyor sizce abartıyor muyum?
Çocuktan ayrıca fotoğraf istedik oda yolladı görmek istedi arkadaşım olumsuz deyince biz arada kaldık ayıp oldu yani.Yani birini beğenmemesi neden adaletsiz olsun ki ?
Çocuktan ayrıca fotoğraf istedik oda yolladı görmek istedi arkadaşım olumsuz deyince biz arada kaldık ayıp oldu yani.
Yani bu sebepten artık "birini bulmadınız" bana dediğinde duymamazlıktan geliyorum.Anladım peki sağolun açıklama için,ilk okuduğumda profil fotoğrafı üzerinden sanmıştım.Arada kalmışsınız evet,ben olsam ben de mahcup olurdum.
Yani yaşı 24 olgun olmasını beklemiyorum ama bir başkasının evinde o tür davranışlar çok garipAnlattıklarınıza bakınca yetişkin insan,olgun kişi profili çizmiyor.
Çoluk çocuklarla uğraşmayın derim.
Yani bu sebepten artık "birini bulmadınız" bana dediğinde duymamazlıktan geliyorum.
Abimin zihniyetini bildiğimden bacım kelimesi benim için garip kaçmadı benim yaşıtım ve arkadaşım olan herkese kardeş gözüyle bakar bence normalide bu.Bacım mı
Seni öpücüklemem rahat ol"dan ötesi değil
1 yaş küçüklere hanfendi diyor galiba
Evet bekarAbiniz bekardır umarım?
Valla abimi beğendiğini sanmıyorum tipi bayağı farklı ama o gün ki davranışından ben bile rahatsız oldum abimi düşünemiyorumArkadaşınız bi değişikmiş gerçekten demek ki abinizi beğendi onu ayarlamanızı istiyor .
görüşme bir dahaMerhaba herkese iyi akşamlar.Daha önce dost edilememekten burada yakışmıştım...Bir arkadaşım var bu kızla baba konusunda benzer şeyler yaşamışız kısaca ikimizde babalarımızdan bir hayır görmemişiz.Benzer şeyleri yaşamak beni ona daha çok yaklaştırdı.Ama bu kızla annesinin garip garip huyları var.Anneme ve kendi evime çağırdım birkaç kez.Yeme içme olayı bittikten sonra anne kız evi incelemeye başlıyorlar temizlik anlamında(bu davranış birden fazla olunca bende onlara gittiğimde dikkat edeyim dedim yerleri saç kılından geçilmiyordu)yok pencere açalım yok vantilatörü aç falan garip garip hareketleri oluyor.Evlenmek istiyor eşimin bir arkadaşını söyledik fotoğrafını WhatsApptan görüp yok dedi ki bence bu çok adaletsiz birşey birdaha o olaya girmem yani.Bir başka durum benim evimin küçük bir bahçesi var ve evim yüksek katta olmadığından arada bir iki yeşil böcek oluyor o olmasa karınca oluyor malesef bunun önüne geçemiyoruz.Arkadaşım ufak birşey görür görmez salondan kaçar atılır yine korkar gelir mi diye tamam bende korkarım ama bu derece abartmamak yani atarsın olay kapanır.Geçende de hastanelik bir işleri vardı hayırsız babası onları acile götürmediği için abime rica ettim biz götürdük ama hiç beklemediğim davranışlarda bulundu resmen abime kur yaptı benimle konuşma bahanesiyle gülüp edip abime gülümsedi ve yaşça benden bir yaş küçük abimse benden nerdeyse 10 yaş büyük.Abim benim yaşıtım olan herkese kardeş gözüyle bakar ki o kızada "bacım" lafını kullandı.
Ne desem nasıl davransam artık bilmiyorum tamam bende kusursuz değilim ama artık gözüme batıyor sizce abartıyor muyum?
O kadar diyorsun peki neden?görüşme bir daha
bu kadar şikayet edip de görüşmek için bahane yaratman garipO kadar diyorsun peki neden?
Bu kadar rahatsızsanız ilişkinizi kesin bence, cidden garip ve huzursuz edici bi tipi var kadının.Evet bekar
"kusursuz dost arayan dostsuz Kalır"mış kendisi kırılgan biri yani üzmektende korkuyorum açıkcasıbu kadar şikayet edip de görüşmek için bahane yaratman garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?