garip belki ama merak ediyorum....ilk zamanlar tuvalete girmeye çekindinizmi?

hatxixr-naz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2007
53
0
86
Ankara
yeni evlendiğinizde, tuvalete girmeye çekinmediniz mi? mesela ben başkasının evinde wcye giremem. ee yeni evlendiğimdede o ev sanki başkasınınmış gibi gelir diye düşünüyorum.(alışana kadar). hem wcde çıkan sesler filan..buna kızmayın doğal ihtiyaç tabi ama insanlar wcde gaz çıkarır sonuçda. mesela ishal oldunuz vs. bu durumun yani seslerin eşinizi soğutacağını düşündünüzmü. bu evliliğin ilerleyen zamanlarındada böyle. bende çok gaz oluyor mesela...bu durumda duyulmaması imkansız. özellikle oteldeyseniz. balayında filan....yardımcı olun yaaa çok merak ettim:1ninca:-tatlicadiarzu-

kız allah ıyılığını versın...
anam ne kasıyon kendını ya .....ortadanmı çatlayacan sal gıtsın...
bunlar dogal şeyler.. herkeste olur sendede kocandada ...nıye ıgrençolsun...

Ayyy aynı bnm qibi düşünen biri daha :roflol: nasıl qiricem tuwalete.. ßide koku olursa benden sonra o qirerse :roflol::roflol::roflol: ilk zamanlar çekinirim ama sonra fırtınanın kızının dediği qibi sal qitsin :roflol:

Kızlar boşverin ya bir söz var duyunca çok gülmüştüm. İçinde tutup ta kanser olacağına dışarı sal konser olsun :sm_cool:

o yapmıcak mı sankı bısey olmaz :) ama ılk seferlerde bıraz utanma dogal :)

ya ne cok guldum kızlar...kaydirigubbakcemile3
ya arkadasım orası wc orda olanı ancak bız bılırız...
ort kapıları sesmı cıkar gurultumu bombamı bılınmez..
ama ne kadar tutucaksınkı..1 ay utan 5 ay kas kendını nasılsa o wc ye gırılecek
eee eşinde gorucek nasılsa neden utanasınkı...olabılır gayet dogal ıhtıyaç..a.s.

ya eşinın karşısına cıplak cıkmısın herseyı yapmısın en mahrem olanı bıle de....
wc den mı utamacaksın...ilahı
seksın ortasında bıle ıhtıyac molası verıldıgı yorumları bıle var...:roflol:
arkadaşların dedıgı gıbı SAL gıtsın....:roflol:
tutup kanser olucagına koyver konser olsunkaydirigubbakcemile3:roflol:

ah bide erkekler böyle ince düsünseler :roflol: löpür löpür kacirir esin hic utanmadan canim :roflol: onlar icin cok cooook normal :lepi:

benim gibi düşünenler de varmış:tomato:
sanırım evlendiğimde öncelikle onun tuvalete girmesini bekleyeceğimsengözlerimebaksanab

kafamçokkarıştı
düşüne düşüne onu mu düşündün yaf :uhm:
cinsellik le ne alakası var bunun :ecrin_bebek:

ay ayni benim ilk hallerim ilk zamanlar bende oleydim wcye girigimde ses cikarmamak icin nasil tutardim kendimikaydirigubbakcemile3sonrada cesmeyi sonuna kadar acardim benim sesler duyulmasin diyeve wc de her zaman bir parfum ve kolonyam olur ayrica ev kokulari simdi 2yil oldu evleneli hersey yolunda sekerim artik alistim at gitsin arkadaslarin dedigi gibi bosver bende utanmiyorum artik saldim cayira mevlam gayirakaydirigubbakcemile5:lepi:

allah canını almasın kız kocan o senin sonuçta her seyi paylasıcak ve birbirinize anlayış ğöstericeksiniz keyfine bak

yine kullanıyomusun canım parfüm filan? hangisi en iyisi... ciddiyim yaa alıcam şimdiden kullanıyımki alışkanlık olsunsengözlerimebaksanab

kafamçokkarıştı
düşüne düşüne onu mu düşündün yaf :uhm:
cinsellik le ne alakası var bunun :ecrin_bebek:

düşündüm canım. baksana biçok bekarda düşünmüş. seninki kokmuyor yada ses çıkarmıyorsun galiba.ne güzel şanslısın:lepi: ama bana göre soğutabilir. sesler,koku vs. alışkın değilim bilmiyorum. hiç kız arkadaşımda bile kalmadım yani. belki bu yüzdendir....

ben kız arkadaşım duysa bile utanırım. çoğunlukla gaz oluyor bende. ilaçlada geçmiyor malesef. ama rahatsız olmayanların anlaması zor tabi...:)

canım zamanla alışırsın bu kadar dert etme bende senin gibiydim sonra alışıyorsun
bakıyosun ki o da senin gibi bir insan daha rahat oluyorsun
bizim gibilerin kafasında sanki onda hiç olmazmış gibi bişey oluyor ama öyle değil işte
arkadaşın dediği gibi musluğu aç wc de parfüm bulundur oldu bitti
eşin de sanki 24 saat evde olacak hali yok ya evde olduğunda da idare edersin işte :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…