garip belki ama merak ediyorum....ilk zamanlar tuvalete girmeye çekindinizmi?

yalnız değilmişi demekki:) bende düşünürüm bunu valla.
ama mesela bizim wcde hep çamaşır suyu falan olur hep. bişe oldumu dökerim onu bigüzel yıkar çıkarım tuvaleti. gerçi bide sprey var duvara monte oldu bitti.

yine kullanıyomusun canım parfüm filan? hangisi en iyisi... ciddiyim yaa alıcam şimdiden kullanıyımki alışkanlık olsunsengözlerimebaksanab

kızlar çok hoşsunuz yaaaaaaa....

iyide tuvaletteki o kokuyla parfüm kokusu karışınca bin beter olmasın :roflol: :roflol: :roflol:

Ayy canım ya böyle bir konuyu biz kadınlardan başka sorun eden olmaz çünkü ince düşünceliyiz.
Erkekler buna güler, geçer bence hiç merak etme.
Sen keyfine bak.yerimseniben Sonuçta bunu herkes yaşıyor ve bunu ulu orta yapmayan bir erkek tanımıyorumhihoyyyt Bari wc'de rahat olalım di mi?
Bununla ilgili bir anımı anlatayım.
Erkek arkadaşımla birgün arkadaşımın evinde kalıyoruz yatılı.
Saat sabaha karşı 3 gibi erkek arkadaşım (benimki yine biraz düşünceli modellerdenkaydirigubbakcemile3) dediki, benim gazım var çok sıkıştım, izin verirsen bi rahatlayayım. Benimde en nefret ettiğim şeydir. Git tuvalete diyorum Çok üzgünüm çoook
Tuvalete gidene kadar beklicekmiymiş, arkadaşlar duyarmış, ben onun herşeyiymişim benim yanımda rahat davranamayacak mıymış...
Anlıcağın saldı gitti:1no2:
Erkekler böyle işte güzelim boşver bu kadar ince düşünme.

etv erkekler takmıyo pek ama ben yine kızıyorum benimkine biraz sevimlilik yapıyo ama kızıyom ben onun yanıdna yapmıyom tuvalete girincede kapıyı kitlerim eşim salondaysa rahatttt rahaaattttt yaparım
ayy bazen gelmezm itam ortasında aşkıııımmmm tv kumandası nerde hemen sıkıyom kendimi güzel ses tonuyla sonra wc nin önünden gidince devam edrim bu arada 3.5 yıllık evliyim ama hala aynıyım ..........

Bence bu eş, sevgili vs. değil de herkes için aynı durum. Biz ailemizde de dikkat edreiz böyle şeylere. Ben özellikle WC de kötü kokuya dayanamam. Glade'in güzel banyo kokuları var duvara yapışan. 1 ay gidiyor valla. Başkasının evinde vs. de yapamam öle :1closedeyes:..

bende evli fln degilim
amma allah iyilgini versin kiz nerden geldi aklina
bin yil dusunsem gelmez
heralde ben esimin yaninda gaz fln kacirsam gulme krizine fln girerim:)

bu durum kucuk ısyerlerındekı tuvaletler gıbıdır, yaparsın edersın sessız olmaya calısırsın yapmadan evel tuvaletın ıcıne bı ıkı mendıl parcası atarsın kı ses cıkmasın hahahaha
:teytey:
sonra ısın bıtınce sıfonu cekersın, ayrıca yaparken de cekebılırsın hehehehe laelaelaelaelae

bıtınce de bı guzel parfumledın mıydı tamam kaydirigubbakcemile3

ayy bazen gelmezm itam ortasında aşkıııımmmm tv kumandası nerde hemen sıkıyom kendimi güzel ses tonuyla (AY KOPTUM AYYYYY COK GÜLDÜM BNMDE BSIMA GELECK DAHA SONRA:roflol::roflol::roflol::roflol:

ne kasacam anam kendimi

sal gitsin anasını satim

mezara mı götürcem sanki salmayıp da nörücem

ben çekinirim diyorsanız poşete yapın büyüğünüzü küçüğünüzü atın çöpe

e poşeti de odada felan unutursanız da eşiniz de merak edip içinde ne var diye bakarsa karışmam artıkın

ne utanıcam o utansın sonuçta dogal bır sey...
ama salla gıtsın..hangı bır gun utanıcan...
onu dusun bunu dusun nedır bu kadınların ınce ınce dusunmelerı yahu...
ıcımde kalıpta cıkışı zor olucaksa..bırak gıtsın muhtesem olsun...cıkıs::.)))))))

hiç de öle bişi düşünmem zaten yanında çok kustum sırnaşık şey
o da bana yardım etti hiç tiksinmedi
insan sevdiginden utanmaz ki beee

bekar arkadaşlar neyden çekiniyosunuz hepinizde gazmı oluyor? sooran arkadaştaki gibi.... yani wcde ses, yoksa kokudanmı çekiniyosunuz ben anlamadım kusura bakmayın....

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
insanın aklına neler geliyo valla ya :jeyyar:
kendim için değil de başkalarında aklıma gelmişti...:1rolleyes:
bu kadar ince ayrıntılı olarak düşünmemiştim ama kabaca buna benzer şeylerdi laelaelaelaelae laelaelaelaelae
hehe:roflol::roflol:
gamyoncuiremsu

ayyy çok güzel bir konu açmışsın bende çok çekinirim böle şeylerden bide aksi gibi birinin evine gittiğimde öle çok gelirki tuvaletim normalde değil yani..evlenincede alışana kadar saklayacam kendimi yok öle yapamam sal falan

wc ye gıtmeyım de neyapacaksın kı arkadsım gıdeceksın elbet..yapacaksında töbee töbe..
bunda kasacak ne var.
kokunun ve sesın tuvalette olması kadar doğal bişi yokki..sırf bu iş için yapılmamış mı???
zaten bıkere kıbarlık ıcabı brı tuvaletten cıktığında hemen ardından girilmez..yanında parfüm fılan olursa sıkarsın accık tamam işte...
sesler içinse...
sifonu fılan o an caıştırabılırısn aklıma bişi gelmıyor başka...yada sarkı sole :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…