- Konu Sahibi hatxixr-naz
-
amannn düşündüğün şeye bak yaw :))))) ben wc ye girerdim oda açar kapıyı bakardı bende bi haziranbıdığının dedği bibi konser verirdim gülerdi ..aferdersin ama sen wc ye girsemmi girmesimmi diye düşünüp donlarına doldururken o senin yanında bol bol gaz çıkarır bak gör dedi dersin.. eşinle samimiyetin ile ilgili aşk evliliği ise herşey serberst ama mantıksa bilemem adam seni mahkemeye vericemde diyebilir..hahaahaa...yanlış anlama dalga geçmiyorum arkadaşım sadece şaka yapıyorum seni güldürmek için okkk
Her ihtiyaç duyduğunda sifonu çek su faturası fazla gelebilir ama her nimetin bir külfeti vardır
aklıma bülent ersoy geldi.
adabı muaşerete göre tuvaleti yapan eşinizden sonra lütfen en az 15-20 dakıka bekleyin öle girin demişti o öyle yapıyormus
su erkekler kadar utanmaz yaratıklar yoktur dunyada adam bı kere dunyaya erkegın malı meydandadır ne utancam mantıgıyla bakıyor yaw ben kocama o kadr asıktım ki ..(hala öyleyim) onu ne tuvalete gıdıyor ne yemek yıyıyor ne de baska seyler melek gıbı goruyordum ...evlendık sımdı neredeyse yanımda bi mıcmadıgı kalıyor .. onlar utanmıyor sn nıye utanacaksın??
bende evli fln degilim
amma allah iyilgini versin kiz nerden geldi aklina
bin yil dusunsem gelmez
heralde ben esimin yaninda gaz fln kacirsam gulme krizine fln girerim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?