garip belki ama merak ediyorum....ilk zamanlar tuvalete girmeye çekindinizmi?

erkeklerin kızlara yakıstırmadıgı seylerın basında bu gelıyor.. Boyle bır gusellikten boyle seslerın ve kokuların cıkmasına ınanamıyorlar.. Bu dedıgım tamamen arastırmaya dayanıyor. :))
Yanlız bunu esınıze bellı etmeyın takıntı oldugunu gorurse eglenmek ıcın kullanabılır bı arkadasımın basına geldı :))
Her tuvaletten cıktıktn sonraa kızı sakasına yerın dıbıne gecırıyordu :))

Ay bende de aynı şeyleri düşünmüştüm bebarken. Heleki balayında resmen bi işkence olmuştu bu bana. Ama şimdi alıştım ama genede temkinli davranırım. Eşimde temkinlidir birbirimizin yanında bilerek gaz yapmayız.Wc de parfümüm koku gidericim vardır zaten.Zamanla insan herşeye alışıyor.

amannn düşündüğün şeye bak yaw :))))) ben wc ye girerdim oda açar kapıyı bakardı bende bi haziranbıdığının dedği bibi konser verirdim gülerdi ..aferdersin ama sen wc ye girsemmi girmesimmi diye düşünüp donlarına doldururken o senin yanında bol bol gaz çıkarır bak gör dedi dersin.. eşinle samimiyetin ile ilgili aşk evliliği ise herşey serberst ama mantıksa bilemem adam seni mahkemeye vericemde diyebilir..hahaahaa...yanlış anlama dalga geçmiyorum arkadaşım sadece şaka yapıyorum seni güldürmek için okkk

Bu dediginiz cidden yaptınız mı? Helal Olsun :)

addicted ne varci cancazım o banyodaki wc ye giridnde işi olurdu bende girerdim yanına nolcak ki doğal seyler bunlar eşinle herşeyi paylasıyosun onumu bilmicek..evliliğimin üçüncü yılındayım ama ilk aylarda çekinirdim tabi kapıyı ittirirdim felan ama sonra sonra alıştım eşimin ayıplama huyu yoktur.konser dediysem lafın gelişi şaka yaptım yani :)

İçinde tutup sonunda altına kaçıracığın durumdan daha az sıkılırsın :)

su erkekler kadar utanmaz yaratıklar yoktur dunyada adam bı kere dunyaya erkegın malı meydandadır ne utancam mantıgıyla bakıyor yaw ben kocama o kadr asıktım ki ..(hala öyleyim) onu ne tuvalete gıdıyor ne yemek yıyıyor ne de baska seyler melek gıbı goruyordum ...evlendık sımdı neredeyse yanımda bi mıcmadıgı kalıyor .. onlar utanmıyor sn nıye utanacaksın??

Kız ALLAH iyiliğini versin koptum gülmekten böğle bir soru beklemiyordum başlığı görünce:roflol::roflol::roflol:
Olur canım insan utanır tabi ama ihtiyaç herkez yapar normaldir yani

aklıma bülent ersoy geldi.
adabı muaşerete göre tuvaleti yapan eşinizden sonra lütfen en az 15-20 dakıka bekleyin öle girin demişti o öyle yapıyormus

aklıma bülent ersoy geldi.
adabı muaşerete göre tuvaleti yapan eşinizden sonra lütfen en az 15-20 dakıka bekleyin öle girin demişti o öyle yapıyormus

bülent ersoymu diyo bunu
hani bir ara canlı yayında mossurduyduya ayyyyyyyyy o geldi aklıma koptuuum :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ya nekadar ilginc bunlari mi dusunuyorsun ses gelir vs bunlar dogal seyler benim merak ettigiim cok mu icine kapanik veya utangac birisin wc bile neolcak diye dusunuyorsun? ilk defa bole bir sey duydum ve cok sasirdim acikcasi

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende evli fln degilim
amma allah iyilgini versin kiz nerden geldi aklina
bin yil dusunsem gelmez
heralde ben esimin yaninda gaz fln kacirsam gulme krizine fln girerim:)

ayy kızlar bana bu dedigin oldu varya hiç hoşlanmam böle bişiden ama oldu kaydirigubbakcemile3
hakkaten de gülme krizine girdim yarım saat güldüm abartısız o da yeter tmm gülme olur böle şeyler dedikaydirigubbakcemile2
ama çok utandımm

Son düzenleme:
Canım benim 5 senelik evliyim ondan öncede 10 senedir eşimi tanıyorum, tuvalette tam yatak odasını karşısında, baktım durum kötü hemen sifonu bi çekerim önceden sifonun sesinden duyulmaz bi şi,parfümümde mutlaka vardır banyoda, normalde hiç utangaç çekingen değilimdir ama eşin bile olsa o durumu duyması görmesi gerekmez,bi gizlimiz olsun ya dimi:) s... b..ku da bilmesinler yani:)

ewet ben bu konuda baya bi sıkınıtı yaşamıştım
hala daha pek rahat ettiğim sölenemezama ihtiyaç tabii mecbursun

ben naşkasının ewindede gidemem mesela ilk ewlendiğim zaman kaynanamda çok uzun zamanlar kaldığım olurdu huy işte 10 saathiç gitmeden durduğumu bilirim karnım şişerdi davul gibi eşim çok kızardı bi keresinde zorla götürmüşdü gitmezsen içeri girer herkese sölerim demiştikafamçokkarıştı

yani bu bi huy ne yaparsan yap geçmiyooo

yeni evlendiğim zaman bende ne tuvalate doğru düzgün girebilir nede gazımı çıkarabilirdim. 1 ay sonra soluğu acil de aldım. tuta tuta gastirit olmuşum. o zamandan beri salıyorum gidiyorkaydirigubbakcemile3.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…