garip belki ama merak ediyorum....ilk zamanlar tuvalete girmeye çekindinizmi?

çok dopal şeyler bunlar ya takılmayın :)
ama insan sevdiğine yakıştıramıyo sanki :) o da yapar mı böle şeyler diyo :))

yine kullanıyomusun canım parfüm filan? hangisi en iyisi... ciddiyim yaa alıcam şimdiden kullanıyımki alışkanlık olsunsengözlerimebaksanab

kaydirigubbakcemile3bak canim once isini gordukten sonra wcyi guzelce kokulu temizeyicilerle yikarim hem zaten monteli glade lavenderim var wcde her zaman guzel kokar eee elinide yikadiktan sonra cik wcden kapi agzindada bir parfum gunluk ne kullaniyorsan sekerim fisfisla kendine oh mis heryer 5 dakika oncekinden eser bile kalmaz kolay gelekaydirigubbakcemile5

aman hiç düşünmeyin bence kızlar

kolayı var herşeyin...

gazınız geldiyse hiç tutmayın salın gitsin

eşiniz derse ki '' öfff bu koku da ne böyle''

siz de hiç çaktırmadan :

'' ha o koku mu,sorma hayatım ya..geçenlerde bi oda spreyi aldım onu denedim leş gibi kokuyomuş ''

diyin

gülelim mi? yani ... hahhaaaaay:roflol: ama komik değildi:jeyyar: oyüzden gülmeyelim:1no2:

amannn bende büyük abdestimden sonra çok çekinirdim aman koku olacak diye, WC ye oda spreyleriyle giriyordum..
birde arkadaşlar bir gazım gelirdi yanında fırlayıp wc ye koşarım gazım gider uzun süre beklerim yok yok yok.eşimin yanına gelirkennnnn gazım gelirdi...yani zor tabi gazımı yanında çıkartmıyorum ama o çıkartıyor hem benim büyük abdestim kokmuyor bile onunkisinin yanında bomba atılmış gibi mübarek onun için çekinmiyorum artık

bende başka evin wc kullanamam..ne yaparsam yapayım tuvaletimi yapamam o denli yani....ilk evlendiğim zamanlar yaklaşık 10-15 gün boyunca her tuvaletim geldiğinde annemlere gittim :) :) ama sonra kabullendim burası benim evim bir şekilde alışacağım dedim....koku..vs olayını takma bir sürü oda spreyi var..ihtiyacını gördükten sonra 1-2 fısfıs bu soruna çözüm

ayyyyyy vallahi ben çok düşündüm
öldüm hatta ilk zamanlar
geliyordu tutuyordum
zaten kabızlık çekiyorum iyice kabız oldum
baktım olmadı oda spreyi aldım tuvalette duruyor
wc ye girerkende tv radyo ne varsa açarım ki gürültü olsun ses mes çıkarsa duyulmasın
çıkarkende oda spreyini bir güzel sık hiç eser kalmaz kokudan :))
eğer ses yoksa yandım hayatta giremem wc ye
birde ben balayında hava değişikliği falan iyice kabız oldum
allahım ölüyorum bikini giyemiyorum karnım oldu davul
tabi kendimi bildiğim içinde yanıma ilacımı almıştım
gece yatarken içtim 2 tane,sabah 5te koştur koştur wc deyim
allahtan uyanmadı yoksa o sessizlikte yapamaz çatlardım ben
şimdide sabahları onu işe gönderdikten sonra giriyorum hepkaydirigubbakcemile3

ah ben neler cektim balayında gürültülü ortama girince rahatlardım:roflol: 3 aylık evliyim hala eşim evdeyken ıkına sıkına girerim bide bende inanılmaz kabızlık var eşim hep der aşkım gaz bari cıkarabiliyomusun.yoksa bu kadar gün yapmadan durulurmu der bende hep gecistiririm bilseki gelen gazları nasıl geri iticeğimi sasırıyorum onun yanında:roflol:sırnaşık şey

Kızlar boşverin ya bir söz var duyunca çok gülmüştüm. İçinde tutup ta kanser olacağına dışarı sal konser olsun :sm_cool:

:roflol::roflol: bende bi deişigini biliyorum..icerde kuluc olacagına,dışarda gülünç olsunkaydirigubbakcemile3 ..
bende cok düşünürdüm ama rahatsız olurum yani bende...:1rolleyes:

aynı sorun bendede var 7 8 sene ismek kurslarına gittim 1kere bile vc ye girmedim başkasının evindede girmem çok utanırım
artık alışkanlık olmuş evde bile sabah akşam gidiyorum
evlenincede herşey konuşuluyo yapılıyo sanırım buda o zaman normal gelirCADIARZUCADIARZU

bende çok utanıyordum ilk zamanlar çeşmeyi sonuna kadar açardım...
bizdede şu var eşim normal tuvaletten başkasını kullanamaz bende klozeti severim evde...
ilk zamanlar odaya daha uzak diye normal tuvaleti kullanırdım ve nasıl zorlanırdım...
şimdi umrumda değil valla banyodaki klozete bi güzel kuruluyorum ooooh çoğu zaman kafamı bi kaldırırım benimki kapıda...
aşkııım uzun kaldın zeytinyağ getiriyimmilülülülülülü
(zeytin yağ hikayeside şudur: ben küçükken:ecrin_bebek: hep kabız olurdum annemde hemen zeytinyağ içirirdi bana kolay yapayım diye bir gün bunu anlatmıştım şimdi benimkinin diline pelesenk oldu dalga geçiyor biraz uzun kalsamlaelaelaelaelae )

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
öldürdün gülmekten walla delü kız:roflol:
bende sormuşumdu bazen kendi kendime gazdan değilde..şırıl şırıl gelen sesten dolyı ...pek sevmiom o sesi..

kesinlikle tipik bir erkek..walla bu kadar güzel anlatılır bir erkek ama gerçekten seninki düşünceliymiş sormuş en azından...:roflol::roflol:

çok saçma kendimi o kadar kasamam
o benim kocam doğal davranıyorum
içimden geldiği gibi
oda öyle davranıyo ve hiç bi sıkıntı yok...
çok mutluyuz...
yalnız bu konu gerçekten komik olmuş yane...

Bazı kadınlarda oluyor bu tarz çekingenlikler..kaydirigubbakcemile3

Bizim sokağa birkaç sene önce gelen yeni gelin de aynı şeyleri söyleyince çok şaşırmıştım..

Tuvalete girmek için kocamın işe gitmesini bekliyorum çok utanıyorum derdi garibim..kaydirigubbakcemile3

Zamanla utanmamayı öğrendi ama çok sıkıntı çekti ya:roflol:

Alış şekerim tuvelet ihtiyacı bu.Başka şeye benzemez..:roflol:

ayyyy onlar bizim yanımızda geğiriyolar ve bahssettğn gibi herşeyide yapıolar ne utanacam o iş olduktan snra hiç bişeden utanmam.

keske gidebilseydim
evlendigimde 1 hafta çikamadim wc ye
offfff ne aciydi yaa
ama ben hala esim varken wc ye rahat rahat giremiyorum aslinda saçma hemde çok ama herkesin bi takintisi var iste]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…