M
MeDuSa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hatxixr-naz
-
yine kullanıyomusun canım parfüm filan? hangisi en iyisi... ciddiyim yaa alıcam şimdiden kullanıyımki alışkanlık olsunsengözlerimebaksanab
aman hiç düşünmeyin bence kızlar
kolayı var herşeyin...
gazınız geldiyse hiç tutmayın salın gitsin
eşiniz derse ki '' öfff bu koku da ne böyle''
siz de hiç çaktırmadan :
'' ha o koku mu,sorma hayatım ya..geçenlerde bi oda spreyi aldım onu denedim leş gibi kokuyomuş ''
diyin
Kızlar boşverin ya bir söz var duyunca çok gülmüştüm. İçinde tutup ta kanser olacağına dışarı sal konser olsun :sm_cool:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:yeni evlendiğinizde, tuvalete girmeye çekinmediniz mi? mesela ben başkasının evinde wcye giremem. ee yeni evlendiğimdede o ev sanki başkasınınmış gibi gelir diye düşünüyorum.(alışana kadar). hem wcde çıkan sesler filan..buna kızmayın doğal ihtiyaç tabi ama insanlar wcde gaz çıkarır sonuçda. mesela ishal oldunuz vs. bu durumun yani seslerin eşinizi soğutacağını düşündünüzmü. bu evliliğin ilerleyen zamanlarındada böyle. bende çok gaz oluyor mesela...bu durumda duyulmaması imkansız. özellikle oteldeyseniz. balayında filan....yardımcı olun yaaa çok merak ettim:1ninca:-tatlicadiarzu-
Erkek arkadaşımla birgün arkadaşımın evinde kalıyoruz yatılı.
Saat sabaha karşı 3 gibi erkek arkadaşım (benimki yine biraz düşünceli modellerdenkaydirigubbakcemile3) dediki, benim gazım var çok sıkıştım, izin verirsen bi rahatlayayım. Benimde en nefret ettiğim şeydir. Git tuvalete diyorum Çok üzgünüm çoook
Tuvalete gidene kadar beklicekmiymiş, arkadaşlar duyarmış, ben onun herşeyiymişim benim yanımda rahat davranamayacak mıymış...
Anlıcağın saldı gitti:1no2:
Erkekler böyle işte güzelim boşver bu kadar ince düşünme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?