- 28 Şubat 2012
- 12.341
- En iyi cevaplar
- 1
- 23.708
- 598
Bu kadar sasirdiginizi gorunce aslinda kimseyle paylasimda bulunmayarak dogru bisey yaptigimi anladim ilk uyelik ilk konu derken bisey yazmam icin once moda saglik ve benzeri bi bolume bisey yazip sonra ikinci konudami bunu acmaliydim siteyi takip ediyodum zaten insanlarin birbirleriyle yargilamadan konusabildigini gormustum ama benim konum cok bi sapkin olsa gerek ki fake olabilecegim bile dusunulmus fake (sahte yada aldatmaya yonelik bi davranis ) bence zihniyetler ve bakis acilari fake ve erkek cunku kafamizdaki kadin bunlari konusamaz sorgulayamaz fakat saat 3 te fake olduguna inanilan bi insana kadinlar cevap yazabilir hemde saat 3 teee aaa bi kadinin bu saatte nette ne isi var bu saatde kafin nette olmaz kesin hepimiz fake iz
Takip ettiğin sitenin burası olduğuna emin misin? Evet mantıklı gelen konuları yargılamadan fikir vererek paylaşım yapıyoruz. Bazı konularda da bu kadar kayıtsız olamıyoruz elbette. 5 aylık bebeğini aldırmak isteyen bir annenin konusu vardı meslela oh ne iyi düşünmüşsün mü deseydik? Yanlışa yanlış demek yargılamak değildir, konu sahibeleri bunu karıştırıyor çoğu zaman.
Konuya gelince her şeyi ama her şeyi dersen bu konuların ucu açık, yarın halka açık bir yerde yapmak istese bunu da kabul eder misin? Bence fantezi dünyanızda sınırlar olsun her şeyi ama her şeyi demeden önce kendinizi ve yapabileceklerinizi tanıyın. Zira gerçek hayat filmlerdekine pek benzemez.