Garip bi durum saskinim

Ayrica gercekten saskinim subliminal mesaj diyen arkadas bile olmus halbuki tek fantezi dunyasi olan benim :) herkes pek masum cok temiz sadece anlattim bilinc altlarimiz bu kadar kolay yonlenmeye aciksa evet belkide mesaj yerine ulasmistir sizide kendime benzeticem boylelikle siz saf ve temiz masum kadinlar bana benzeyeceksiniz boylelikle ben ahlaksiz degil normal olucam :)

Bilmem, ben verdiği sözü yapabilene ahlaklı derim sadece, geri kalan davranışları, ne yaptığı bana zarar vermediği sürece, ırgalamaz. Eşiniz de aynı şekilde düşünmüyordur herhalde? Tekrar konuşun.

Bilmem, ben verdiği sözü yapabilene ahlaklı derim sadece, geri kalan davranışları, ne yaptığı bana zarar vermediği sürece, ırgalamaz. Eşiniz de aynı şekilde düşünmüyordur herhalde? Tekrar konuşun.

Soz verdigim bi konu yok.evet herseyi dusunerek soyledim utaniyorum ama evet sorun ben degilim esim beni boyle severmi

Siz her şey derken bu şey de içinde var mıydı yoksa bu şey hariç miydi anlamadım ben

Kim size ahlaksiz dedi ki
Ima bile edilmedi. Efendi yorumlar var hicbiriyle
ilglenmediniz. Neden?

Cunku sucluluk duygusu surekli icimde ve olumsuz olan yorumlar dahada bi gozume batiyor kendimi ahlaksiz ve sapik bi kadinmis gibi hissediyor ve oyle olmadigini gostermek icin ugrasiyorum

Acikcasi soyle dusunuyorum dusunce olarak o anin gaziyla yada bilinc altimla alakali olarak bi dusunce sadece ama esim herseymi dediginde ikinci kez evet demeseydim keske diyorum belki yanimda uyurken benim neleri istedigimi dusunmek icini kemiriyor yada benden bi isaret bekliyor beni anlamak icin normalde sevisirken konusuruz ama 2 haftadir konusmamaya calisiyorum bi film olursa yada pek ilgilenmemeye

Cunku sucluluk duygusu surekli icimde ve olumsuz olan yorumlar dahada bi gozume batiyor kendimi ahlaksiz ve sapik bi kadinmis gibi hissediyor ve oyle olmadigini gostermek icin ugrasiyorum
Siz burdaki kadınlar icin değil esiniz için ugrasin. Sapıklıkla alakası yok. Fantazi kurmak heyecan katar ilişkiye. Yeter ki esiniz sinirlarinizi doğru anlasın

Acikcasi soyle dusunuyorum dusunce olarak o anin gaziyla yada bilinc altimla alakali olarak bi dusunce sadece ama esim herseymi dediginde ikinci kez evet demeseydim keske diyorum belki yanimda uyurken benim neleri istedigimi dusunmek icini kemiriyor yada benden bi isaret bekliyor beni anlamak icin normalde sevisirken konusuruz ama 2 haftadir konusmamaya calisiyorum bi film olursa yada pek ilgilenmemeye
Sevişirken konusuruz ne yaaa...
Belki konu fake degildir anlatım tarzınız cok ilginc vesselam.

Siz burdaki kadınlar icin değil esiniz için ugrasin. Sapıklıkla alakası yok. Fantazi kurmak heyecan katar ilişkiye. Yeter ki esiniz sinirlarinizi doğru anlasın

Aslinda dusunuyorum bi konusma yapmayi demek istiyorum bir cok kadin arzulanmayi ister yada etrafinda onu tatmin etmeye calisan bir cok erkek dusuncesi heyecan verici bu yuzden hersey diyebildim demek ama oyle dusundugumu ogrenmesi beni ne duruma dusurur diye korkuyorum yda aslinda yapamayacagim seylerde var hersey derken hersey degilmi diyip konuyu kapatsam mi bilemiyorum

Bidaha izlediğinizde o grup şeyini 'aşkım bunu izlemeyelim çok iğrenç ya' diyin.. İstemediğinizi anlar.. Belki o da istemiyordur çünkü grup fantazi değil sapıklık..

Aslinda dusunuyorum bi konusma yapmayi demek istiyorum bir cok kadin arzulanmayi ister yada etrafinda onu tatmin etmeye calisan bir cok erkek dusuncesi heyecan verici bu yuzden hersey diyebildim demek ama oyle dusundugumu ogrenmesi beni ne duruma dusurur diye korkuyorum yda aslinda yapamayacagim seylerde var hersey derken hersey degilmi diyip konuyu kapatsam mi bilemiyorum
Ya hu güzelce izah edin işte bunda ikileme düşecek bişey yok ki.

Yani etrafim ve yakin cevremle hic konusmadigim konular anlatimim yetersiz veya dengesiz olabilir herseyi yazarak anlatamiyor insan yersiz ve yetersiz kaliyor
Sizde haklısınız ya herseyi yaparım diyorsanız boyle dusunuyorsa .
Grup seks istyorsa kocanızdan hayır gelmez .

Ikilemi icimde yasiyorum evet fantzi olarak hosuma gidiyor esimde paylasiyor benimle fantzlrni ama anladimki kadin olarak herseyin dusunulmemesi ve bazi gerceklerin kaldigi yerden cikmamasi gerek

Soz verdigim bi konu yok.evet herseyi dusunerek soyledim utaniyorum ama evet sorun ben degilim esim beni boyle severmi

Tamam işte, yaşayabilirim demek kesinlik ifade eden bir şey değil. Ne istersen yapacağım mı dediniz ki dert ediyorsunuz. Tekrar konuşun.

Bu üyeliğin erkek tarafından açıldığı çok belli.tüm garip sorular bu aynı kişiden çıkmaz ki ama.

Fantazilerle ve cinsel filmlerle renkli bir cinsel hayatı olan bayanın gecenin 02.30 da boş kalıp da konu açması pek mümkün görünmüyor.:KK45:

Back
X