Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam ;
2 yıl 15 gündür devam eden bir ilişkim var herşey yolunda kısa zaman önce artık bu işi resmiyete dökmeye karar verdik. Benim ailemde onun aileside ilişkimizden haberdar ancak ne ben ne de o ailelerle tanışmadık. Şimdi planımız şu Aralık ayı içerisinde bir hafta sonu önce onu bize davet edeceğiz babamla ve aile büyükleri ile tanışması için daha sonra ki bir hafta sonu da ben onlara gideceğim , daha sonra ki bir hafta sonuda aile olarak bize gelecekler. Benim arzum bu ziyaret esnasında hem kız istemenin olması hemde nişan yüzüklerinin takılması ... bu stresi bir kez yaşamak bana kafi gibi geliyor ... Sizce bu isteğim garip mi?
canım bız daha once kendı aramızda yuzuk takmıstık gumus tu kaydirigubbakcemile3 onlar ıstemeye geldıgındede tek tasımı getırıp taktılar :kedi:
aılesıyle ben daha oncetanısmıstım bı bayram gunuydu esım ozamankı sevgılımŞeniz cok ısrar ettı dye gıttım bı bayramlarını kutladım cıktım....tanıstık o bahaneyle ama ben 2 yıldır beraberdım tanıstıgımızda ...:asigim: bence sende onceden bı tanıs derım![]()