garip bir durum

bikahve95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.151
1.171
83
Merhaba,
Kafama feci olarak takıldı. Sormazsam rahatlamayacağım. Şimdi dün test yaptım. 3 dk sonucu bekledim tek çizgi olunca tekrar bakmadım. Kenara biyere bıraktım. Saatler sonra baktığımdaysa iki çizgi olmuştu....
Dün bir test daha yaptım dayanamadım akşam iftardan önce, tek çizgi oluştu sadece.
Bu arada salı günü adetim bitti. Ayrıca hiç hazır değilim daha bir aylık evliyim ve yaşça hazır hissetmiyorum..
Tecrübelerinize ve yorumlarınıza ihtiyacım var...

daha salı gunu adetın bıttıyse hamıle olmana ıhtımal yok merak etme..

Saatler sonra baktiginiz sonuc gercegi yansitmaz. Muhtemelen hamile degilsiniz ama bir doktora gitseniz ancak emin olursunuz

Eğer gebe olsaydınız ikinci testte de bir süre sonra cift çizgi çıkardı.ayrica yeni dikkatimi çekti salı günü adetiniz bittiyse cumaya kadar nasıl gebelik testinde çıkacak bunu hiç düşündünüz mü:)

salı günü adetin bittiyse niye test yaptın ki. adet gecikince şüpheye düşer insan.

adetimden kısa bir süre önce mide bulantısı gibi şeyler yaşadım ve hiç geçmedi .

bebeğe hazır değilseniz kocanıza güvenmeyin, korunun. erkeklerin bişey olmazlarından ne kazayla hamile kaldım yazıları okuyoruz burada. doktor size en uygun yöntemi söyleyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…