Merhaba kızlar. Bugün annem bana bir haftadır falan kendisini arayıp duran bir sapık olduğunu söyledi. Arayıp hiç konuşmuyor dedi. Özel numaradan arıyormuş. Annem teknolojik aletlere pek düşkün değildir, engelleme falan da bilmez. Neyse bana söyledi ben de bir bakayım dedim gerçekten de defalarca kez aranmış. Neyse işin en ilginç kısmı ise şu: Bir tane telefon konuşması iki saate yakın sürmüş gözüküyor, anneme dedim bu ne diye. O da dedi ki: yine beni geçen gün aradığında her zamanki gibi hiç ses çıkarmadı o sırada benim de işim vardı telefonu kapattım zannediyorum, meğerse kapanmamış. Evdeki işimi hallettim sonra telefonumu elime alayım dedim hala konuşma devam ediyor, tabi yine hiçbir ses yok.
Yani arayan kişi iki saate yakın telefonu açık tutmuş. Kızlar bu bana ürkütücü geldi, ben mi abartıyorum? Telefon sapığı neden konuşmadan o kadar süre telefonu açık tutsun ki? Neyse ben bir şekilde engelledim falan ama aklıma takıldı. Neler duyuyoruz Allah korusun annemi kafasına takan biri olmasın bu?
Yani arayan kişi iki saate yakın telefonu açık tutmuş. Kızlar bu bana ürkütücü geldi, ben mi abartıyorum? Telefon sapığı neden konuşmadan o kadar süre telefonu açık tutsun ki? Neyse ben bir şekilde engelledim falan ama aklıma takıldı. Neler duyuyoruz Allah korusun annemi kafasına takan biri olmasın bu?