Hiç sevgilisi olmamış benden önce öyle söylemişti. Sordum hatta mesajı gönderip gecmisinde böyle biri var mı diye yok aşkım olsa söylerdim dediVar oyle takintili sevgililer. Sevgilin degil ama onun yenisi seni merak etmiş.
Mesajda ne yazıyor? Seni ve erkek arkadaşını tanıyan bir polis o bence
İyide benim o meslekten eski erkek arkadaşım falan yokki veya beni rahatsız eden biri hiçte olmadı . Profilimde köpeğim var güzel köpek yazmış.Mesajda ne yazıyor
Erkek arkadaşın olması şart değil.İyide benim o meslekten eski erkek arkadaşım falan yokki veya beni rahatsız eden biri hiçte olmadı . Profilimde köpeğim var güzel köpek yazmış.
Attım hesabı haberin olsun bak böyle bir şey var diye fotoğraflar bana ait değil dedi.at kendisine bu sen misin de
Yani hiç bana kafayı takmış olan biri yok. Olsa bile ilişkimizi nereden bilecek ki yani beraber çok vakit geçirdik,çok yere gittik ama Elele kolkola değilSize kafayı takmış olan ve ilişkinizi bilen biri olmasın?
Hayırdır kim bu, ver bakayım öğreneyim demedi mi??Attım hesabı haberin olsun bak böyle bir şey var diye fotoğraflar bana ait değil dedi.
Fotoğraftaki kişi kendisimiymiş?Attım hesabı haberin olsun bak böyle bir şey var diye fotoğraflar bana ait değil dedi.
Yani hiç bana kafayı takmış olan biri yok. Olsa bile ilişkimizi nereden bilecek ki yani beraber çok vakit geçirdik,çok yere gittik ama Elele kolkola değil
Instagram olsa belki Facebooktan. Bir de benzer meslek soyismi de yazıyor.Soyadı da yazıyor mu? Yani bana da instadan mesaj geliyor açıp bakmıyorum bile, tesadüf de olabilir.
Zaten yanımda değil şu an söyledim böyle böyle biri Mesaj attı diye kim bilmiyorum konuş istersen dedi. Bu hareketine daha da şaşırdım.Hayırdır kim bu, ver bakayım öğreneyim demedi mi??
Fotoğraflar bana ait değil dedi sordum. Arkadaşına anlattiysa da bana söylemez herhaldeEğer erkek arkadaşınızsa(fotoğraflar benziyor demişsiniz)karanlık biri gibi geldi.O iç çamaşırlarını gördükten sonra böyle bir hesap açıp,size yazmış olabilir mi?Yada bir arkadaşına anlattıysa o böyle bir şey yaptıysa?Sorsanız kendisine.
Babababaaa lafa bak..konuş istersen
Banada öyle geliyor ama niye böyle bir şey yapsın ki birde yüzde yüz emin olmadan suclayanamBabababaaa lafa bak..
Açık adres net kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?