Garip bir hesap

ama şu da var ,öyle bişey yapmak isteyen adam neden kendi ismiyle yapsın ki ? fake ve tanınmayan bi hesapla yapardı sanki bilemiyorum
Ay di mi bir de neden boyle iğrenç bir şey yapsın ki sanki ben o hesapla konuşacağım

bana sanki sizin iç çamaşırları görünce, zaten onunla bununla sexting yapmak için kullandığı hesabından size yazmış gibi geldi. "bunları giyen neler yapar )))" diye düşünerek. zaten bu yaşına kadar sevgilisi, ilişkisi olmaması da biraz tuhaf.

Bence bingo!

Evet ama böyle düşünen insan neden açık açık kendi adına hesap açar bu bir , ikincisi sanal sex yapacağımı ne düşündürmüş olabilir ki

İhtimal vermemişsin ama bana ikinci ihtimal daha fazla geldi. Sevgili olmak şart değil böyle fotolar atmak için. Sanaldan atmışlardır birbirilerine bide yüzlerinin de görünmemesine dikkat ediyorlar böyle durumlar aynı o hesap sanki

Hemen söylemeseydin de cevap vermeden bir süre bekleseydin keşke. Bakalım ne oluyor… Ben olsam öyle yapardım.

Banada öyle geliyor ama niye böyle bir şey yapsın ki birde yüzde yüz emin olmadan suclayanam
Konuşmayı kesin. Sizin yabancı birisiyle konuşup konusmadiginizi, konuşuyorsunuz ne derece konuştuğunuzu da test ediyor olabilir. Neden direkt sadece fantezi gibi algıladınız ki. Bence beni aldatır mi testi aynı zamanda.

Öyle biri beni nereden tanıyacak ismen tanısa soyadımı nereden bilip Facebook'tan bulacak.
Hemen söylemeseydin de cevap vermeden bir süre bekleseydin keşke. Bakalım ne oluyor… Ben olsam öyle yapardım.
Ya hesap ben sizi tanımıyorum burada gördüm dedi ama bu kadar tesadüf olamaz.

Beni denese kendi işim/soyismiyle neden denesin hem bu var hem de neden konuş istersen kimmiş merak ettim falan desin

Öyle biri beni nereden tanıyacak ismen tanısa soyadımı nereden bilip Facebook'tan bulacak.

Ya orası küçük yerdi sanki; olur ya duyulur, okuldan öğrenciden isim öğrenilir ne bileyim. Ama diğer arkadaş demiş ya sizi deniyoe olabilir gibisinden, o da bir ihtimal tabi.

Bazen biri veya birşey ile ilgili konuşunca(telefon yanınızdayken) sosyal medyada o isim,eşya vs ile alakalı şeyler çıkıyor önüne.Mesela ütüden bahsedince onunla ilgili reklamlar,sayfalar çıkıyor.Yada arama motoruna yazınca aradığın şeylerle ilgili sayfalar,kişiler çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…