- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
- Konu Sahibi Rapunzelea
Tamam, kısmet oyleyseHakkımda kısmından bahsediyorsunuz siz. Durum kısmında o seçenekler yokki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam, kısmet oyleyseHakkımda kısmından bahsediyorsunuz siz. Durum kısmında o seçenekler yokki
Arkadaslar son kez yazicamDurumda herkes yok![]()
Benim kontrol ettiğim gibi keşke siz de bakma zahmetinde bulunsaydınızGyet acık anlattım halbuki
Neyse pes ediyorum
Sızın dedıgınız dogru tamam
Herkese iyi gunler.
Uzatmayalım bence. Israrla bana bıseyler anlatmanız sızı yorar cunku. Ben zaten biliyorumBenim kontrol ettiğim gibi keşke siz de bakma zahmetinde bulunsaydınız
Kişilerim
Şu kişiler hariç paylaş
Sadece şunlarla paylaş var . Durum gizlilik ayarlarında.
Size de iyi günler.
Konu sahibi dogru soyluyor sizin bahsettiginiz resim son gorulme onlarda herkese acik var ama durumu herkese acmak diye bisey yok.Uzatmayalım bence. Israrla bana bıseyler anlatmanız sızı yorar cunku. Ben zaten biliyorum
Hakkında kısmını arkadaslarım yaparsan otomatikman hepsi kapanıyor dısarıyaKonu sahibi dogru soyluyor sizin bahsettiginiz resim son gorulme onlarda herkese acik var ama durumu herkese acmak diye bisey yok.
Şimdi girip baktım herkese açık diye bir şey yok sadece kişilerim nasıl oluyor kayıtlı olmayan biri bakabiliyorHerkese acık diye bir sey var.
Herkese acıksa ve sen birinde kayıtlıysan o sende kayıtlı olmasa bile goruyor
Resimli mı anlatayım anlamadım ki,Şimdi girip baktım herkese açık diye bir şey yok sadece kişilerim nasıl oluyor kayıtlı olmayan biri bakabiliyor![]()
Sizi yormak değildi amacım açıklamanız için ayrıca çok teşekkür ederimResimli mı anlatayım anlamadım ki,
Ayarlara gel, hesaba tıkla. Ordan Gizlilige tıkla.
Son gorulme profil fotosu hakkımda durum var.
Hakkımdaya tıkla, kısılerım yap.
Hakkımda dısarı kapanınca durum otomatıkman kapanıyor? Sadece sen de ekli olanlar goruyor dısarıda ki goremıyor?
Yok lafım sana degıl, sabahtan beri yazıyorum hayır oyle degıl diyorlar durumda secenek yok diyorlar, hakkındayı kapatın diyorum baskası gelıp durumda secenek yok diyor.Sizi yormak değildi amacım açıklamanız için ayrıca çok teşekkür ederim![]()
Ayarları kurcalayınca anlaşılıyor zaten arkadaşlar da bakarlarsa anlarlar.Yok lafım sana degıl, sabahtan beri yazıyorum hayır oyle degıl diyorlar durumda secenek yok diyorlar, hakkındayı kapatın diyorum baskası gelıp durumda secenek yok diyor.
Sen gene durumu listende ekli birileri gormesin istiyorsan, harici o kişileri gene ekle.
Konuyu uzatmak istemiyorum kusura bakmayınYok lafım sana degıl, sabahtan beri yazıyorum hayır oyle degıl diyorlar durumda secenek yok diyorlar, hakkındayı kapatın diyorum baskası gelıp durumda secenek yok diyor.
Sen gene durumu listende ekli birileri gormesin istiyorsan, harici o kişileri gene ekle.
Aynen oyle bunu denemekte on saniyelik ıs. Kaparsın hakkımdaki kısmını, arkadasının bırını rehberden silersin, bak dersin bakar. Bukadar basıt dedıgın gıbı.Ayarları kurcalayınca anlaşılıyor zaten arkadaşlar da bakarlarsa anlarlar.
Aksine bunu denemek için bütün herşeyi maksimum izin neye veriyosa onu seçersin sonra listeden bi arakadaşını silip herhangi bi söz resim paylaşırsın sonra arkadaşına sorarsın durumum (hikaye olan)sen de gözüküyomu diye hayır derse demekki kişinin kendinde kayıtlı olmayan kimse göremiyomuş olurAynen oyle bunu denemekte on saniyelik ıs. Kaparsın hakkımdaki kısmını, arkadasının bırını rehberden silersin, bak dersin bakar. Bukadar basıt dedıgın gıbı.
Durumda kısılerım secenegı yok diyorlar, hakkımda kısmını kapat dıyosun onuda uzatıyorlar, ben vazgectim zaten.Herkes ne kadar da bilmiş, bilmediği şey hakkında konuşuyorlar bir de diretiyorlar. Çok biliyorsunuz sizAyarlardan durum kısmını sadece kişilerim olarak işaretlerseniz durumunuzu sadece kişileriniz görür.
benneyanginlargordum sayfalardır anlatmaya çalışmış ama kimse anlamamış, bir de bilmişlik yapıyorlar.
Göremez kendisinde kayıtlı olması lazımHerkese acıksa gorur.
Of tamam arkadaslar, hepinize iyi aksamlar.Göremez kendisinde kayıtlı olması lazım
Bir de gerçekten doğru olan onların söylediğiymiş gibi diretmiyorlar mı nasıl laf anlatıcaksınDurumda kısılerım secenegı yok diyorlar, hakkımda kısmını kapat dıyosun onuda uzatıyorlar, ben vazgectim zaten.
Konu sahıbı ınsallah bulursun o kısının kim olduğunu.