Garip Bir Olay ?

Ben bi yorumum da yazdım yani ilk önce denediğim için yorum yaptım biraz önce yine denedim eğer görebilseydi arkadaşım ben de whatsapp güncellenmiş demekki haberim yokmuş derim dedim ama ikincisinde de aynısı oldu. Neden dediğim dedik olsun diye "sizin telefon fi tarihinden kalma" gibi yorum yapılır anlamam . Önemli değil açıkçası :KK66:
Yani yanıldığını kabul etmek nedense zor geliyo, kabul edeceğime inatlaşayım, laf atayım da üstte görüneyim diye düşünülüyo galiba. yani bu basit bi şey, biz de yanlış biliyo olabilirdik veya konu karışık bi konu, dalgın okuyup yanlış anlayıp iddialaşabilirdik. Dediğiniz gibi ben yanlış biliyomuşum denir geçilir yani. Alt tarafı telefondaki bi uygulama

Hikayeleri herkese açık yapma seçeneği yok durum gizliliği farklı birşey. Konu sahibi arkadaşım rehberinde ekli olan biri whatsapp numarasını değiştirmiş olabilir

Bir de soyle bir durum var.Ben bir kisinin butun durumlarini goruyorum.Ama o benim hicbir durumumam bakmadi mesela.Kayitli miyim derseniz kayitliyim aslinda.
Bir de sunu kesfettim.Eger son zamanlarda bazi kisilerle yazismamissam benim hicbir durumumu gormediler.ne zaman mesaj attim.O zaman gormeye basladilar.
Masumiyetinize o kadar üzüldüm ki size sarılmak istedim 😢 o yazıştığınız bazı kişiler yazışmasanız da durumunuz olduğunun farkında sadece bakmak istemiyor

Yani yanıldığını kabul etmek nedense zor geliyo, kabul edeceğime inatlaşayım, laf atayım da üstte görüneyim diye düşünülüyo galiba. yani bu basit bi şey, biz de yanlış biliyo olabilirdik veya konu karışık bi konu, dalgın okuyup yanlış anlayıp iddialaşabilirdik. Dediğiniz gibi ben yanlış biliyomuşum denir geçilir yani. Alt tarafı telefondaki bi uygulama
Herkes ne kadar da bilmiş, bilmediği şey hakkında konuşuyorlar bir de diretiyorlar. Çok biliyorsunuz siz🤷 Ayarlardan durum kısmını sadece kişilerim olarak işaretlerseniz durumunuzu sadece kişileriniz görür. benneyanginlargordum benneyanginlargordum sayfalardır anlatmaya çalışmış ama kimse anlamamış, bir de bilmişlik yapıyorlar.

Bir de gerçekten doğru olan onların söylediğiymiş gibi diretmiyorlar mı nasıl laf anlatıcaksın :ukala:
Ben anlıyorum seni👍
Bu lafları söylediği için geri adım atmıyor arkadaş ama merak ettim doğrusu son sistem telefonlarda nasılsa ekran resmi atarsa biz de aydınlanmış oluruz malum bizimkiler takoz 🤭

Bilmediği konu hakkında direten hatta laf sokan insanları garip buluyorum. Yıl 2020,internet çağındayız. Herşey 1 tıkla elimizin altında. Benim WhatsApp yardım sayfasına ulaşmam 1 dakikamı bile almadı. Burada destanlar yazılıp polemiğe girmek yerine doğrusu yanlışı neyse öğrenilebilir. Valla aynen öyle haklısınız. Hanımefendi bilmediği konu hakkında araştırma yapmadan biliyormuş gibi inatlaşmış, üstüne bir de "telefonunuz fi tarihinden kalma herhalde" diye laf sokmuş.
Zaten çok yanlış anlamışlar baktım da. Durumda kişiler özelliği yok dendiğini sanmışlar bi yerde, başka bi yerde hakkımdadan bahsediliyo sanmışlar falan… kafaları çok karışmış. Olabilir yani karışır eder de bunu kabul etmek yerine laf atmak manasız. Alt tarafı telefondaki basit bi uygulama yani herkesin kafası karışabilir, kabullenemeyecek bi durum da yok aslında ama…

Deneyip bizi aydıttattığınız için teşekkürler😅 hakkımda ve durum farklı şeyler. Bunu anlatamadık . Siz denediniz ben de denemiştim görünmüyor. Ama bazıları inatla hakkımdaki ayarları düzeltin diyolar

Yani tanımadığım bir insanın durumlarımı görebilmesinden rahatsız olurum ben. Mesela konu sahibi tanımıyormuş ama görmüş, adam belki numarayı salladı da tuttu ya da birinden aldı. Belki kötü niyetli durumlarımı falan kullanacak.. Benim durumumu benim iznim olmadan başkası görebiliyorsa benim için bu güvenlik açığıdır. :KK70:
😂😂😂😂 Hemen el koyalım olivia 😂
Herkese aciksa watsuptan nasil gorur anlamis degilim
Deneyerek ogrenebılırsın

Bu lafları söylediği için geri adım atmıyor arkadaş ama merak ettim doğrusu son sistem telefonlarda nasılsa ekran resmi atarsa biz de aydınlanmış oluruz malum bizimkiler takoz 🤭
Ya aslında anlamamışlar işte neyden bahsedildiğini. Kimse durumda kişilerim yaparsan sadece kişilerin görür'e aykırı bi şey iddia etmedi ki zaten😄

Deneyip bizi aydıttattığınız için teşekkürler😅 hakkımda ve durum farklı şeyler. Bunu anlatamadık . Siz denediniz ben de denemiştim görünmüyor. Ama bazıları inatla hakkımdaki ayarları düzeltin diyolar
Valla ben yöntem de söyledim ama denemek istemediler sanırım. Sağolsun @Oliviaa ss lerle gösterdi .

Arkadaşlar takmışsınız hakkımda kısmına. :KK70:Hakkımda kısmıyla durum kısmının tam olarak ne gibi bir bağlantısı var? Hakkımda kısmı şurasıdır.
Screenshot_20201210_175815.jpg

Durum kısmı ise şurası;
IMG_20201210_180008_980.jpg

Hakkımda kısmının gizliliğini herkese açık yapınca durumlarınızı herkes görür diye birşey yok, hakkımda kısmı siz birinin telefonunu kaydettiğinizde onun profilinde yazan hakkımda kısmıdır, WhatsAppı ilk açanlara genelde "Merhaba Ben WhatsApp kullanıyorum" yazar ya da bunun İngilizcesi yazar. İsterseniz söz yazabilirsiniz, müsait yazabilirsiniz meşgul yazabilirsiniz. Bunun gizliliğini herkese açık yaptığınızda telefonunuzu kaydeden herkes görür (ama durumlarınızı göremez, görmesi için sizinde onu kaydetmeniz gerekir). Benimkinin ayarı sadece kişilerim mesela, biri benim numaramı kaydetse engellemiş gibi gözükürüm, çünkü hiçbir gizlilik ayarım herkese açık değil.

Durum ise fotoğraf, video paylaştığımız yerdir. Yani instagramdaki story kısmı gibidir. Ancak arada bir fark var; instagramda hesabın gizliliği açarsanız storyni herkes görür. WhatsApp ise farklıdır. Bu yerin gizliliği kişilerim e kadardır. Herkese açık diye bir seçenek yoktur. Bunu ben değil WhatsApp söylüyor. Biriyle karşılıklı birbirinizi kaydettiğinizde karşılıklı olarak durumlarınızı görebilirsiniz. Aksi mümkün değil. Bunu da yine WhatsApp söylüyor, ben değil.

Son olarak doğrusu budur, bunu da yine WhatsApp söylüyor. Laf sokacak arkadaşlar şu siteye girerek laf sokabilirler.

Valla ben yöntem de söyledim ama denemek istemediler sanırım. Sağolsun @Oliviaa ss lerle gösterdi .
Siz şimdi silip durum yaptınız ve görmedi ya demek ki önceden kayıtlı olup silenen kişi de göremiyor. O zaman bu kişi nasıl baktı ben de bunu anlamadım ve üstetik bunun polis olması

Siz şimdi silip durum yaptınız ve görmedi ya demek ki önceden kayıtlı olup silenen kişi de göremiyor. O zaman bu kişi nasıl baktı ben de bunu anlamadım ve üstetik bunun polis olması
Aynen yani bu denemeyle o ihtimali de çürüttük, eskiden kayıtlı olması da bişey değiştirmiyo.

Aynı olay geçen sene benim de başıma geldi. Ama hata olmuştur diyerek üzerinde durmadım.

😂😂😂😂 Hemen el koyalım olivia 😂

Deneyerek ogrenebılırsın
Ahahaha :D numaram yeni, eğer böyle bir güvenlik açığı varsa şikayet ederim herkesi. boşuna mı değiştirdim numaramı ben, eğer herkes benim durumumu görebilecekse ne gereği var WhatsAppın, herkes instagram kullansın. :D

Siz bunu bir iyice düşünün, araştırın. WhatsApp böyle bir özellik yok diyor, önceden kayıtlı olup olmamasıyla alakası yok yani.

Back
X