Garip Bir Olay ?

Sabrınıza hayran kaldım @Oliviaa 😂 O kadar inatla savunmuşlar ki gerçekten böyle bir özellik mi var mı diye tüm sayfayı okudum zamanım çalındı 🤣🤣😂 Önce herkes görebiliyor diyor sonra kişileri paylaşıyor başka bir şey diyor ahahahah😂😂😂 Gece gece sinirlendim yemininle😂 Nato kafa nato mermer😂

İşte diyorum ya siz çok biliyorsunuz diye😄 siz kendiniz eğleniyor bilin napalım😄😄 üslubum gayet normal bakın; siz diyorum😄
Sizin dediğiniz gibi yapıp ablamı rehberimden sildim ve durum paylaştım göremedi.
Durum ve hakkımda kısmı farklı onu karıştırmadığınızdan emin misiniz?
Evet eminseniz görsel atabilir misiniz kafayı yicem çünkü :D
Benim bildiğimde durumu rehberdeki kişinin görebileceği sadece

anlamsız bir iddialaşma var ortada çünkü gerçek bir tane hanımlar:KK15:o da şudur ki bir kişiyle sadece karşılıklı olarak birbirinizde kayıtlıysanız durumları görebilirsiniz. atılan SSlerden gördüğüm kadarıyla aslında bunun tersini iddia eden arkadaşlar da aynı şeyi savunuyor farkında olmadan. story kısmında üç ayardan birisi yapılmak durumunda. hiçbirini işaretlememek gibi bir seçeneğimiz de yok. ufak bi yanlış anlamadan dolayı zincir kopmuş görünüyor:KK51:

Buraya bakın bende kişilerim olarak ayarlı eğer ki herkes ıse sızde numarası olan biri görür
Bilmiyorum birisi açıkladı mı ama konu sahibinin bahsettiği yer sizin açtığınız “hakkında” yeri değil. Hakkında yeri sadece kelimeyle yazabildiğiniz yer.
Konu sahibinin bahsettiği “durum” yeri. Yani bi nevi instagramdaki hikaye yeri gibi fotoğraf paylaşılabilen. Orada da sadece kişiler seçeneği var.
6E076E7F-CCD3-4105-8AC4-80F08210C97E.webp

Bu arada konu sahibi, şöyle bir durum olabilir:
Sizin rehberinizde kayıtlı olan birisi yurt dışına vs. taşınmıştır. Numarası değişmiştir ama sistemsel hatadan dolayı siz durumunuzu görenlerde adıyla değil numarasıyla görmüşsünüzdür. Koyduğu foto da saçma bir fotodur.
ya da dümdüz hacklemeyi bilen birisine denk gelmişsinizdir whatsapp’a acil şikayet edin.

Kafa karışması degil onlarınki, aslında. Haksiz olduklarını anladıkları anda, cevir kazı yanmasın havalarında kelime oyunu yaparak karşı tarafı bastırmaya çalıştılar, ayrıca her yorumda farklı bir kelimeyi on planda tutup, en son haksiz olduklarında aa ben yanlis anlamisim deme payı bırakmaya çalıştılar. (Bırakamadılar bile) Zekice sayılabilir ama zekice degil, cok yalan söylemekten, hep ben bilirim bilmesem de kiviririm huylarından aliskanlik olmus. Burada var oyle bir grup, her konu hakkında bilgisi olduğunu zanneden, herkesi küçümsemeye çalışan tuhaf tipler.

Ya aslında anlamamışlar işte neyden bahsedildiğini. Kimse durumda kişilerim yaparsan sadece kişilerin görür'e aykırı bi şey iddia etmedi ki zaten😄
Anlamamak degil onlarınki ya, haksiz olduklarını anladıkları anda laf kalabalığıyla biz yanlış anlamışıza getirmeye calisacaklardi belki de. O bile olmadı.

Bazı arkadaşlar kişiler ayarının olmadığını söylüyor, ben onlara anlatıyorum olayı başkaları çok başka yerlere çekti konuyu o yüzden saçma bir hal aldı evet.
Konuyu baştan sona kadar hayretle okudum. Hiç kimse kişiler ayarı yok demedi. Siz ve bir kaç kişi Herkes seçilidir sende dediniz konu sahibine ve bilen kişiler de size anlatmaya çalıştı: “herkes seçilemiyor” diye.
hatanızı kabul etmek bu kadar sıkıntılı olmamalı. “Aa öyleymiş” yazın çıkın konudan. Ya da mesaj bile yazmasanız da olurdu.

Anlamamak degil onlarınki ya, haksiz olduklarını anladıkları anda laf kalabalığıyla biz yanlış anlamışıza getirmeye calisacaklardi belki de. O bile olmadı.
Evet o benim de aklıma geldi aslında, bi ara oraya doğru yönelme oldu sonra yine başlangıç noktasına geri dönüş 😄

Evet o benim de aklıma geldi aslında, bi ara oraya doğru yönelme oldu sonra yine başlangıç noktasına geri dönüş 😄
Once durumda herkes alani var dendi. Sonra hakkimda kısmına dönüldü. Sonra durumda kişilerim işaretleyin dendi.
Kerimcan'in deyimiyle; ee biize var dendiiiiii :)))

Once durumda herkes alani var dendi. Sonra hakkimda kısmına dönüldü. Sonra durumda kişilerim işaretleyin dendi.
Kerimcan'in deyimiyle; ee biize var dendiiiiii :)))
Evet yani kabul etmemek için ortaya sürmedikleri gizlilik ayarı kalmadı😄 bence boşa enerji harcıyoruz, kesinlikle kabul etmeyecekler yakında telefonun kendi ayarlar kısmına kadar vardıracaklar konuyu gibime geliyor. Telefonun ayarlarından uygulama izinlerine gir whatsappı bul, orda durum herkese açık var onu kapat diyecekler diye korkuyorum 🤣

Evet yani kabul etmemek için ortaya sürmedikleri gizlilik ayarı kalmadı😄 bence boşa enerji harcıyoruz, kesinlikle kabul etmeyecekler yakında telefonun kendi ayarlar kısmına kadar vardıracaklar konuyu gibime geliyor. Telefonun ayarlarından uygulamara gir whatsappı bul izinlere tıkla, orda durum herkese açık var onu kapat diyecekler diye korkuyorum 🤣
Kizlar o uygulamayı silerseniz kimse hic bir durumunuzu göremez, yorumum bu kadar herkese iyi aksamlar,
diye bir yorum bekliyorum hahah

Kafa karışması degil onlarınki, aslında. Haksiz olduklarını anladıkları anda, cevir kazı yanmasın havalarında kelime oyunu yaparak karşı tarafı bastırmaya çalıştılar, ayrıca her yorumda farklı bir kelimeyi on planda tutup, en son haksiz olduklarında aa ben yanlis anlamisim deme payı bırakmaya çalıştılar. (Bırakamadılar bile) Zekice sayılabilir ama zekice degil, cok yalan söylemekten, hep ben bilirim bilmesem de kiviririm huylarından aliskanlik olmus. Burada var oyle bir grup, her konu hakkında bilgisi olduğunu zanneden, herkesi küçümsemeye çalışan tuhaf tipler.
Ve komik bi şekilde ss atıp işte bak dediği yerde bile o seçenek olmamasına rağmen sırf savunmak için savundu. Ben pes ettim zaten, baş sayfalar okunursa kimin neyi savunduğu alenen ortada çevrilmeyecek kadar ortada 😂

Ve komik bi şekilde ss atıp işte bak dediği yerde bile o seçenek olmamasına rağmen sırf savunmak için savundu. Ben pes ettim zaten, baş sayfalar okunursa kimin neyi savunduğu alenen ortada zaten çevrilmeyecek kadar ortada 😂
Yemin ederim yazdim yazdim sildim değmez. Cok basit bir konu gibi durabilir ama cidden bazı insanlar acınası.. Su an kendi içimde bile onlarla dalga geçtiğim için uzuldum bosverin :))

Back
X