Garip Bir Olay ?

Uygulamaların adını öğrenmem de sakınca var mı :KK70: instagram icin olanı özellikle :KK70:
Postegro.
Ama en az 50 takipçi gerekiyor. Şuanda uygulama playstoreda bulunmuyor, bulunsa bile çalışmıyor. Ben zamanında apk olarak indirmiştim :D

Hayır yok.
Playstore gördüğü an engelliyor o uygulamayı ama yine yerine başka bir isimle açıyorlar. Farketmiyor yani.
Whatsapp konusu da dediğim gibi, sen istediğin kadar hakkımda kısmını durum kısmını gizle bu şekilde güvenlik açığı uygulamalar olduğu sürece hiç birimiz güvende değiliz, olamayız da..
Orda hikaye cok nadir paylaşıyorum aklima pek gelmiyor. Ama instagram aktıf kullanıyorum. Bakmasını ıstemedıgım biri gelip boyle de bakıyorsa kör kuyularda merdıvensız kalsın ınsallah 😂😂😂
Cok rahatsız oldum su konudan suan.
İnsallah basıma gelmemıstır

Postegro.
Ama en az 50 takipçi gerekiyor. Şuanda uygulama playstoreda bulunmuyor, bulunsa bile çalışmıyor. Ben zamanında apk olarak indirmiştim :KK70:
Şey bir arkadaşım için sormuştum. Asla işim olmaz cool biriyim. :D

Hayır hayır kesinlikle göremezsin. Mesela ben bir program sayesinde kapalı olan çoğu instagram hesabına erişebiliyorum, paylaştığı fotoğrafları görebiliyorum, arkadaşlarına bakabiliyorum. Sadece bir uygulama indirmeye bakıyor bu iş. Aynı şekilde WhatsApp içinde bir sürü yasal olmayan uygulama var. Ben son görülmesi kapalı olan birinin whatsappta kaç dakika takıldığını görebiliyorum @Sherlock holmes da benim durumlarımı görünmez bir şekilde izleyebiliyordu ama ben onun durumunu gördüğünü göremiyordum. O yüzden mümkün mertebe özel şeyler paylaşmamaya dikkat edilmeli.
Simdi değişmiş sadece ******* seklinde çıkıyor ama kullanici harf sayısı yildiz sayisi kadsr doğru. Eskiden *e***** seklindeydi, o kismi tamamen gormek parali olduğu için resmen haraç istiyorlar. Profilini uygulama uzerinde gizlemenin de tek yolu o pisliklere para ödemek. 400 lira falandı sanirim :/

Orda hikaye cok nadir paylaşıyorum aklima pek gelmiyor. Ama instagram aktıf kullanıyorum. Bakmasını ıstemedıgım biri gelip boyle de bakıyorsa kör kuyularda merdıvensız kalsın ınsallah 😂😂😂
Cok rahatsız oldum su konudan suan.
İnsallah basıma gelmemıstır
monicatak monicatak bakan olsa görülebilir diyor ama sanırım farklı uygulamayı kullandık çünkü ben baktığımda karşımdaki benim baktığımı göremiyor. Adeta görünmezim. Umarım başına böyle birşey gelmemiştir tedirgin edici gerçekten.

Görüyor maalesef ve bunun için o uygulamayi indirmiş olmanıza gerek yok, listenizde bir kişinin kullanıyor olmasi sizin verilerinizin uygulama üzerinden açılmasına yetiyor 🤦🏻‍♀️ ben fake hesap açıp uygulamayı indirip kendime baktım kabak gibi ptifilim açıldı, şok oldum. Sonra öğrendim profilinize uygulama üzerinden bakanlari **e***** gibi şifreli şekilde görebiliyorsunuz ama uygulamaya hesabınızla giriş yapmış olmanız gerek. edim madem hesabım zaten açık olan olmuş girip bakayim bari.

Bir dönem bana saplantılı sekilde ilgi duyup reddettigim sonra da listemden cikarip selamı sabahi kestigim manyak sabah aksam profilime bakıyormus. Cok uzun bir kullanici adi vardı, açık olan harf de tutuyor direkt anladım o olduğunu. Engelledim başka hesap açtı. Kullanici adimi değiştirdim ne yapti etti buldu yine bakti sabah aksam. Ben de çareyi tum kendim olduğum fotoğraflarımı arşivlemekte buldum :/ inanilmaz sinir bozucu bir şey ve çözümü yokmuş
Farkında olmadan sunu yasadıysam yasıyorsam cok uzulurum. Gormesını ıstemedıgım ınsanlar oldugu ıcın vatsapımda da herseyım kapalı. Instagramım dısarı kapalı, ama bu beni korumuyormus. Ilkkez duydum bunu ve bence korkunc. Arada ucuncu kısı sıfatında olan insanları bile hayatımdan ckkarmısken, ınsallah basıma bu gelmemistir.
Takıntılı kimsem yok ama meraktan bakacağına emın oldugum tozumu bile gormesını ıstemedıgım ınsanlar var.

Simdi değişmiş sadece ******* seklinde çıkıyor ama kullanici harf sayısı yildiz sayisi kadsr doğru. Eskiden *e***** seklindeydi, o kismi tamamen gormek parali olduğu için resmen haraç istiyorlar. Profilini uygulama uzerinde gizlemenin de tek yolu o pisliklere para ödemek. 400 lira falandı sanirim :/
Bende hiçbirşey çıkmıyor, kendi hesabımda da denedim gördüğüm kişiler kaç kişiyse aynı kalıyor, hiç yıldızlı falan olmadı. Demek ki daha da geliştirmişler uygulamayı :D

monicatak monicatak bakan olsa görülebilir diyor ama sanırım farklı uygulamayı kullandık çünkü ben baktığımda karşımdaki benim baktığımı göremiyor. Adeta görünmezim. Umarım başına böyle birşey gelmemiştir tedirgin edici gerçekten.
Yok öyle göremiyor zaten yani instagram üzerinde hikayeme bakanlar kısmında adı çıkmıyor ama uygulamayı indirip bana kimler bakmış diye bakınca çıkıyor bahsettiğim şey

Olivia sjsjsjsjsjajs benı guldurdun 😂
Kendın kullanıp ınsallah sana bakmamıslardır demen sjsjsjsjs
Bız yapınca ıyı baskası bıze yapmasın ama 😂😂😂

Bende hiçbirşey çıkmıyor, kendi hesabımda da denedim gördüğüm kişiler kaç kişiyse aynı kalıyor, hiç yıldızlı falan olmadı. Demek ki daha da geliştirmişler uygulamayı :KK70:
Yok canım yanlis anlaşılmış o kısım. Instagramda değil postegro yani yeni adıyla lili'de çıkıyor bakanlar

Yok öyle göremiyor zaten yani instagram üzerinde hikayeme bakanlar kısmında adı çıkmıyor ama uygulamayı indirip bana kimler bakmış diye bakınca çıkıyor bahsettiğim şey
Haa pardon o zaman, herkesinde bu uygulamadan haberi olmadığına göre. Sorun ya büyük bir sorun bana göre. O yüzden sosyal medya hesabım bile yok hepsi fake.

Olivia sjsjsjsjsjajs benı guldurdun 😂
Kendın kullanıp ınsallah sana bakmamıslardır demen sjsjsjsjs
Bız yapınca ıyı baskası bıze yapmasın ama 😂😂😂
Hayır efendim ben onlara yapabilirim ama onlar bana yapamaz. :D
Ben sosyal medya hesabı kullanmıyorum ki hiç yok, sadece fb hesabım var onda da ne fotoğrafım var ne bilgim. :D

Farkında olmadan sunu yasadıysam yasıyorsam cok uzulurum. Gormesını ıstemedıgım ınsanlar oldugu ıcın vatsapımda da herseyım kapalı. Instagramım dısarı kapalı, ama bu beni korumuyormus. Ilkkez duydum bunu ve bence korkunc. Arada ucuncu kısı sıfatında olan insanları bile hayatımdan ckkarmısken, ınsallah basıma bu gelmemistir.
Takıntılı kimsem yok ama meraktan bakacağına emın oldugum tozumu bile gormesını ıstemedıgım ınsanlar var.
Bence fake bir hesap üzerinden bir kontrol etmekte yarar var

Bakacaksınız mutlaka fake hesap kullanin. Kendi hesabınızı da kontrol edin uygulamada açılıyor mu diye, ona göre dikkatli olursunuz
Açıkçası ben görünüyor muyum diye korktum zaten. Çünkü çok az takipçim var paylaşımım pek yok ama aşırı gizli olan hayatını deşifre etmeyen biriyim. Görünüyorsam silerim instayı.

Valla ne yalan söyleyeyim hazir indirmişken ben de sağlam bir stalk yapmadım değil :KK53:
Ben korkarım ya, kimsenin kı gozukmez benım baktıgım kesin gozukur.
Ben adamın facebookuna bakarken 20 hafta önce paylastıgı fotoyu begenmıs insanım, dıger adım sanssızlık benım 😂😂😂

Açıkçası ben görünüyor muyum diye korktum zaten. Çünkü çok az takipçim var paylaşımım pek yok ama aşırı gizli olan hayatını deşifre etmeyen biriyim. Görünüyorsam silerim instayı.
Işte fake bir hesapla uygulamaya giriş yapıp kendi hesabınızı kontrol edebilirsiniz açık mi diye. Benim bütün tadım kaçtı instagramla ilgili hiçbir sey paylaşamıyorum rahat rahat 😒

Back
X