Rüya Yorumları garip bir rüya

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
rüya tabirlerinden pek anlamam nette baktım ama hep genel seyler yazıyor

evlilik bölümünde konu actım esimle ilgili kaynanam ve görümcem esimi cok üzdü dün cok agladı diye esim gece bi göl icinde ayaklarını uzatmıs ve bi sürü balık aykalarının dibinde görmüs cok rahat ve huzurluymus sizce nedir

balık görmek iyi derler hep ama hayra yoralım hayır cıksın insallahh

Gecen yemekle ilgili konu actin hemen taşıdılar üstelik ceza aldin 2 gün sonra başka bi uye aynı konuyu acti bdv de kaldı iftara ne pisireyim gibiydi heralde

Gozden kaçmış ta olabilir

Gecen yemekle ilgili konu actin hemen taşıdılar üstelik ceza aldin 2 gün sonra başka bi uye aynı konuyu acti bdv de kaldı iftara ne pisireyim gibiydi heralde

Gozden kaçmış ta olabilir
işte benden bunu dyorum bana gelince cat ceza aynı seyi baskası yapınca bisey yok neyse soruma cvp verseniz süper olur

işte benden bunu dyorum bana gelince cat ceza aynı seyi baskası yapınca bisey yok neyse soruma cvp verseniz süper olur
Valla pek anlamam rüya yorumundan
Ama balik kismet derler yinede anlayan birileri yorumlasin hayırdır insallah diyelim

Şu her yorumun altina olumsuz ve ukalaca yorum atanlar. Psikolojik sorununuz mu var sizin? Isteyen istedigini sormakta serbest. Sana noluyor :KK62:

Şu her yorumun altina olumsuz ve ukalaca yorum atanlar. Psikolojik sorununuz mu var sizin? Isteyen istedigini sormakta serbest. Sana noluyor :KK62:
serbest ama bölümüne konu açmak zorunda ve bdv kurallarına uymak mecburiyetinde.
ve limoncunun bu kaçıncı bdv dışı konusu bu

Konu yeri bilinmiyorsa önce bir sorulur.
Editörler niye var?
Ki bildirilen veya bildirilmese de gözümüze çarpan Konuları taşıyoruz.

Konu yeri bilinmiyorsa önce bir sorulur.
Editörler niye var?
Ki bildirilen veya bildirilmese de gözümüze çarpan Konuları taşıyoruz.
dün gizlilik ile iglili bi soru sorudm yine cvp yok ayarlarla ilgili bana kimse cevap vermiyo ayrıca konumu tiye alanlar ne olucak

X