- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 53
- 44
Yok yanlış anlaşılacak bi durum yok. Sıkıntı yapmayın. 20 ye girecegim açık lise okuyorum göndermediler okula . Kapalı bir ev kızıyım. Üni okumak istiyorum sevgilimle okumayı düşünüyoruz. Evlenince ama. Ailem üni okumama sadece diplomam olsun diye izin veriyor. Çalışmama asla müsade etmezler. Anlayacağnız kendi ayaklarım üstünde durmak gibi bir durum yok. Sevgilim le evlenip ikimizde üni okumak istiyoruz. Zaten başka çözüm de yok. Böyle yetiştirildiğim için bende istiyorum yani
Kapalı olup ne güzel okullara gidip ne işlerde çalışan arkadaşlarımız var

Buarada gidip aileniz gibi bir insan bulmadığınız için tebrik ederim.Nolur bu hayalinizden vazgeçmeyin.Hayatta imkansız diye birşey yok..bizzat deneyimledim..inşallah evlenip ikinizde güzelce okursunuz..Ha olaki ayrıldınız (allah korusun tabi de herşeyin hayırlısı),sakın kendiniZİ sırf bu evlilik planına bağlayıp,yalnız birşeyler yapmaktan vazgeçmeyin.Unutmayın aileniz sizi hapsediyor çünkü hapsedebiliyor yani izin veriyorsunuz.Siz izin vermeseniz 20 yaşında bir yetişkine polise gitseler polis bile kılını kıpırdatamaz..Sınırlarınızı çizseydiniz en baştan böyle olmazdı