Garip bir sorunum var. çözümü olan var mı?

Yok yanlış anlaşılacak bi durum yok. Sıkıntı yapmayın. 20 ye girecegim açık lise okuyorum göndermediler okula . Kapalı bir ev kızıyım. Üni okumak istiyorum sevgilimle okumayı düşünüyoruz. Evlenince ama. Ailem üni okumama sadece diplomam olsun diye izin veriyor. Çalışmama asla müsade etmezler. Anlayacağnız kendi ayaklarım üstünde durmak gibi bir durum yok. Sevgilim le evlenip ikimizde üni okumak istiyoruz. Zaten başka çözüm de yok. Böyle yetiştirildiğim için bende istiyorum yani

Kapalı olup ne güzel okullara gidip ne işlerde çalışan arkadaşlarımız var :( kadere boyun eğerseniz hayatınızda hiçbirşey düzelmez.Bende başka açıdan sıkıntılı bir aileden geliyorum ve benim içinde çoğu şey imkansız gözükürken,babamı hayatımdan çıkardım şuanda oh be nefes almak buymuş diyorum.Ne yazık ki sadece çocuk yapmakla analık babalık olmuyor.Allah bizlere akıl vermiş,yargı kapasitesi vermiş..Ama bazı ailelerinin egosu çocuklarının önüne geçiyor malesef..

Buarada gidip aileniz gibi bir insan bulmadığınız için tebrik ederim.Nolur bu hayalinizden vazgeçmeyin.Hayatta imkansız diye birşey yok..bizzat deneyimledim..inşallah evlenip ikinizde güzelce okursunuz..Ha olaki ayrıldınız (allah korusun tabi de herşeyin hayırlısı),sakın kendiniZİ sırf bu evlilik planına bağlayıp,yalnız birşeyler yapmaktan vazgeçmeyin.Unutmayın aileniz sizi hapsediyor çünkü hapsedebiliyor yani izin veriyorsunuz.Siz izin vermeseniz 20 yaşında bir yetişkine polise gitseler polis bile kılını kıpırdatamaz..Sınırlarınızı çizseydiniz en baştan böyle olmazdı

Takıntılı düşünceler vs. senin elinde olmadan yapma ihtiyacı duyuyorsun tedavi gerektiren bir şey.
Bendekinı söyleyim. Kötü olay yaşadığımdan dahi hayal kuruyorum istemsiz ve sanki o olay hiç olmamış gibi. Sonra içimden hep insanlar hakkında beddua şeklinde oluyor sevdiklerim karşısında da böyle elimde olmadan. Bir ara benim istemediğim ailemin istediği görücü mevzusundan sonra o kadar zor zamanlar yaşadım ki geceleri bana hızla yaklaşan bişey görürdüm ve bağırarak kalkardım lambayı yakardım bişey yok. Bu bir top olurdu veya bır cd. Saçma değil mi? Görücü olayı hala devam ediyor diyebilirim diretiyorlar. Bir yandan ailem sevgilimi biliyor beni bir tercihe zorluyor. Odamda doğru düzgün ağlayamıyorum annem gelir de görür diye. Herşey içimde. Mesela sevgilim e ulaşamıyorum askerde. Meraklanıyorum ağlıyorum hemen siliyorum göz yaşlarımı. Bıraksalar bağıra bağıra ağlamak istiyorum. Ama annem görür diye hemen siliyorum. Herşey içimde. Arkadaşlarım yok doğru düzgün. Sonuç olarak bir aktivitem yok. Tek tük var onlar da bizim eve gelir ben kolay kolay dışarı çıkamam. Caresızım. Zor zamanlar geçiriyorum ve kalbim ağrıyor. Ailem biliyor kalbimin ağrıdığını. Bazen yerime yatınca şimdi ölecem diyorum korkuyorum. Dua ediyorum

Diyorum ya psikiyatriye gidemem . Götürmezler
La havle falan çekiyorum. Geçer inşallah
Hastaneye de annenle mi gidiyorsun ? Kaşıntı tuttu hastaneye gidicem de psikiyatri bölümüne git. Devlet hastanesinde de var malum. Al kardeşini yanına git.
Bol bol insirah süresini de tavsiye ederim. Kalbin ferahlar.

Hastaneye de annenle mi gidiyorsun ? Kaşıntı tuttu hastaneye gidicem de psikiyatri bölümüne git. Devlet hastanesinde de var malum. Al kardeşini yanına git.
Bol bol insirah süresini de tavsiye ederim. Kalbin ferahlar.
Hastaneye babamla gidiyorum uzak olduğu için. Bilemiyorum psikiyatri bana ne konuda yardımcı olabilir? Okumaya gayret edeceğim inşallah

Back
X