- Konu Sahibi honeysuckle
-
dert değil ama paylaşmak istedim içim doldu 3 senedir eşimden ayrıydım 20 sene süren evlilik bitti geçen sene mahkememiz oldu ve tek celsede boşandık ben daha yeni gidebildim kararı almaya kararı okudum ve içim doldu ne garip 20 sene iki kalem yazıyla bitmişti oysaki ben istedim bitirmeyi ama nedenler niçinler kafamda dönüp duruyor bende mutlu olamazmıydım eşimle çokmu şey istemiştim hayattan bu kadar zaman sonra kendi soyadım bile yabancı bana ne gelecek için bir ümidim var ne geçmişe dönme gücüm iyimi oldu kötümü onu bile bilemiyorum
evet aslında 3 senedir yalnızım tabiki alıştım sayılır ama bugün kararı alınca garip oldum ne bileyim evet çok bunalttı 20 sene hiç kocam var olmadı benim baskası için doğal olan çok şeyi yaşayamadım benAlışmak kolay olmasa gerek,20 sene dile kolay.
Fakat seni çok bunaltmış bu evlilikki ayrılık kararı almışsın,
birazda bu nedenleri düşün:))
Normal bir ruh hali. Ama boşanmış olmanız şayet ki karşılıklı olumlu acabalarınız varsa bir araya gelmenize engel değil değil mi? Ya her şeyde bir hayır var diyeceksiniz yolunuza verdiğiniz karar doğrultusunda devam edeceksiniz. Ya da her şer de bir hayır var deyip tekrar gözden geçireceksiniz.
Hakkınızda hayırlı olsun..
Umarım çabuk atlatırsınız.. Kolay değil anlıyorum ama hayat hep istediklerimizi sunmuyor işte maalesef!
3 senedir ayrı yaşıyor olmanız alışma süreciniz için avantaj bence..
Hayat bundan sonra size hep gülsün inşallah!
Geçmişle hesaplaşma bitmiyor malesefTam artık atlattım derken zaman geliyor değil üç sene on sene de geçse sil baştan geri sarıyorsun.. Bunlar yaşanması çok olağan ve doğal duygular.. Önemli olan kendini çok fazla hırpalamadan bu türden dönemleri atlatmaya çalışmak.
Bundan sonrası için hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun..
Eğer boşanma kararını aldıysanız mutlaka geçerli sebepleriniz vardır,
onun için geri dönmeyi değil de, geleceğinizi düşünün.
elbette bu olayı kolay atlatamayacaksınız ama zaten 3 yıldır ayrıymışsınız..
inşallah ailenizin,sevdiklerinizin desteğiyle unutmaya başlarsınız..
hayattan umudunuzu kesmeyin,herşey bizler için unutmayın.
hakkınızda hayırlısı olsun...
ya aslında atlatmıştım ama bilemedim genede garip işte
sağol Lalecim .. bundan sonra hayat bana sadece çocuklarım için güler insallah
Amin amin inşallah!
İnanın çok iyi anlıyorum ben sizi..
Farklı konumlardan aynı noktaya gelmiş bile olsak duygularımız benzer...
Allahım çok büyük inanın,ben hep ona sığındım,siz de bol bol dua edin..
Çok büyük faydası oluyor gerçekten..
tabiki geçerli sebeplerim vardı 20 sene sabrettim olmadıgeri dönmeyi eğer çocuklara gerçek bir baba olsaydı düşünebilirdim ama onuda yapmadı şu saatten sonra dönmek yok bende ailem yok benim şu koca hayatta iki çocuğum var bir tek bende onlara sarıldım
çok şükürr öyle3 senedir ayakta kalabildiyseniz siz güçlü bir bayansınız,
çocuklarınıza hem anne hem baba olmuşsunuz zaten.
bundan sonrası için inşallah herşey istediğiniz gibi olur..
teşekkür ederim aynen öyle oldu aklıma bile gelmiyor derken kafamı bi anda nedenler niçinler sardı beni şasırtanda o oldu zaten
kimsenin bu duyguyu yaşamasını istemezdim
canımsın sağol rabbimden başka kimsem yok zaten sığınacak herkes için dua ederim ben dilerim rabbim herkesin gönlüne göre versin
Amin amin inşallah!
Allahım herkesin yuvasında huzur versin inşallah!
Biz de böyle olsun istemezdik,ne yapalım,kaderimiz böyleymiş..
Ben böyle kaderci oldum bak biraz..
Yok çünkü elimizden gelen bişiy yok maalesef...
insallah !!!! kader değil be Lale ..benimki kader değil burda anlatmam uzun sürer ben baskalarının bana çizdiği hayatı yaşadım malesef zoruma gidende bu ama geçti işte olan benim 20 seneme oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?