- Konu Sahibi honeysuckle
-
doğru diyorsun yapacak bişey yok çizdiğim yolda ilerlemem lazım geçmiş acı veriyor çünkü..Tamam kader olmasın..
Başkalarının suçu olsun!
Senin dediğin gibi olsun...
Ama oldu bitti artık...
Bundan sonra kendi yolunu çizersin sen de..
ee siz zaten eşinisden resmi olarak ayrılmadan kendinize bi sevğili yapmışsınız ondanda ayrıldınıs sanırım.
Zaten 3 yıldır ayrıymışsınız ve sevgiliniz de varmış.
Neden bu kadar yıkıldınız anlayamadım.
Yine de hakkınızda hayırlısı olsun.
ee siz zaten eşinisden resmi olarak ayrılmadan kendinize bi sevğili yapmışsınız ondanda ayrıldınıs sanırım.
Hayır ben hanımın bu yönde yazısına rastlamadım.Yanlış anladınız galiba
insallah !!!! kader değil be Lale ..benimki kader değil burda anlatmam uzun sürer ben baskalarının bana çizdiği hayatı yaşadım malesef zoruma gidende bu ama geçti işte olan benim 20 seneme oldu
3 senedir ayrıydım mahkemem sonuçlanmıştı ama kararı almamıştımee siz zaten eşinisden resmi olarak ayrılmadan kendinize bi sevğili yapmışsınız ondanda ayrıldınıs sanırım.
benim kimsenin açığını aramak gibi bi derdim asla olmadı olamazda ama madem burda konu açılıyor o o zaman bütün yönüyle konuya yorum yapalım değilmi samimi yorum bekliyorsa bunuda bilelim.
Öyle bakarsak benim de 17 yılım heba oldu. Ama oğlum 17 yıl değil bir ömür değerinde. Aslında zarar etmedik tatlım. Çocuklarımız artılarımız.
Zaten 3 yıldır ayrıymışsınız ve sevgiliniz de varmış.
Neden bu kadar yıkıldınız anlayamadım.
Yine de hakkınızda hayırlısı olsun.
Ne alakası var anlayamadım
3 senedir ayrıyım kararı bugün aldım dedim tabi sevgilim varsa üzülmemem gerek sanırım ne alaka bende anlamadım
Ha şimdi eşinden ayrılan başka bir kimseyle hayatını paylaşamayacakmı?
Bunu mu demek istiyorlar,gerçekten ne alaka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?