garip duygular

demesi kolay biliyorum ama artık geçmişi bırakıp önünüze bakmak en doğrusu.kader kısmet sonuçta neyin ne olacağı belli olmaz bakarsınız bundan sonraki hayatınız daha güzel olur.sonuçta mutsuz bir evliliğide sürdürmek pekte mantıklı değildi siz doğru olanı yaptınız.dilerimki hep mutlu olursunuz

ee siz zaten eşinisden resmi olarak ayrılmadan kendinize bi sevğili yapmışsınız ondanda ayrıldınıs sanırım.

Zaten 3 yıldır ayrıymışsınız ve sevgiliniz de varmış.
Neden bu kadar yıkıldınız anlayamadım.
Yine de hakkınızda hayırlısı olsun.

Belkide o kararı almayınca gerçek değilmiş hissi ile yaşamışsınızdır.Ve bugün o gerçekle yüzleştiniz.Ailem yok demeyin.Çocuklarınız artık sizin aileniz:).İnşallah bundan sonra herşey yolunda gider

ee siz zaten eşinisden resmi olarak ayrılmadan kendinize bi sevğili yapmışsınız ondanda ayrıldınıs sanırım.

Hayır ben hanımın bu yönde yazısına rastlamadım.Yanlış anladınız galiba

Hayır ben hanımın bu yönde yazısına rastlamadım.Yanlış anladınız galiba

Eski konularından birinde yazmış. Sevgilim ona çok bağlanmamı istemiyor diye.
7.ayda açmış ama eşinden yeni boşanmış. ''çok kötüyüm'' başlığında anlatmış.

Son düzenleme:
insallah !!!! kader değil be Lale ..benimki kader değil burda anlatmam uzun sürer ben baskalarının bana çizdiği hayatı yaşadım malesef zoruma gidende bu ama geçti işte olan benim 20 seneme oldu

Öyle bakarsak benim de 17 yılım heba oldu. Ama oğlum 17 yıl değil bir ömür değerinde. Aslında zarar etmedik tatlım. Çocuklarımız artılarımız.

benim kimsenin açığını aramak gibi bi derdim asla olmadı olamazda ama madem burda konu açılıyor o o zaman bütün yönüyle konuya yorum yapalım değilmi samimi yorum bekliyorsa bunuda bilelim.

ya ne alaka sevgili olunca insan yıkılan yuvasına üzülemezmi?? ben kocama üzüldüm demedimki niye böyle oldu dedim boşa geçen 20 seneme acıdım dedim sevgili farklı bişey benim söylediğim farklı

Ha şimdi eşinden ayrılan başka bir kimseyle hayatını paylaşamayacakmı?
Bunu mu demek istiyorlar,gerçekten ne alaka?

yada paylaşıyor diye yıkılan yuvasına üzülmeyecekmi?? birde anlamadan dinlemeden eşinden ayrılmadan sevgili yapmışsın çok çirkin bir iftira kınıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…