garip gebelik muanesi

Allah bin kere razi olsun cok tesekkur ederim icime su serptiniz coook ama coook tesekkur ederim bilemezsiniz nasil dert edindigimi beni rahatlattiniz rabbim duanizi kabul etsin.

İnşallah cnm...benim anlayamadığım, kanama mı var düşük tehditi var diye ilaç mı kullanıyorsun?
ya canim soyle o gun baya yogun bir gündü burda yollar hendek gibi..aksam eve gelince normal regl oncesi yada yumurtlama zamani akinti olurya ondan vardı peceteyle silince hafif kirmizilikta geldi bizde riske girmemek icin doktora gittik.. anlattim oda cok mu dedi hayir dedim olsun bi igne yapalim birde hap dedi 2 gun once oldu bu..o gun igne oldum hapi sabah aksam aliyorum bir daha kan gelmedi ama akinti devam tabi belki de yerlesme kanamasiydi bilmiyorum.bugün doktora bunu anlattim ama doktor bey'in beni pek dikkatli dinlemedigini gördüm çünkü mesela o hap bir risk kanama yoksa da kullanilir mu dedim adam hic cevap vermeden 2.kez yazmak istedi ilaci

tiroit testin gebelikten önce bakılmalıydı. şimdi bakmaya gerek yok.
diğer şeylere kansızlık var mı, sarılık aids bilmem ne klasik testleri yaptırabilirdi.
eger istanbuldaysan . avcılar murat köklük devlet hastanesinde (benim yıllardan beri gittiğim bir doktor var. özeldeydi devlete geçti. 5 ay önce hala aynı hastane görev yapıyordu )Nurhan kahraman diye bir bey var. cok kibar ve iyi bir doktordur.

...mesela bu hap bir risk kanama ..derken neyi kast ettin ? açıklama yapıcam da soruyu anlamadım ?

Anladım cnm progestan 100lük mü? 200 lükmü,başka bir ilaçmı?bu ilacın tutunmayı sağladığı,kasılmaları engellediği rahimi uyuttuğu söyleniyor...kısaca zararı yok deniyor,ilişkiye bir süre ara ver cnm,dinlen ve ağır iş sakın yapma!iğne prulotondur mutlaka,onu haftada bir vururlar eğer kanama devam etseydi!

progestan 200luk canim..evet igne de prulotondu.. cok tesekkur ederim evet herseye mola verdik ..zaten bas dönmesi ve uyku yapiyor sanırım yada gebelikte olan seylerdir :)

progestan 200luk canim..evet igne de prulotondu.. cok tesekkur ederim evet herseye mola verdik ..zaten bas dönmesi ve uyku yapiyor sanırım yada gebelikte olan seylerdir :)
evet biraz uyuşukluk ve uyku yapar cnm...Maşallah 7 ay 3 haftam bu ilaçlarla geçti ,tabi kanamalarım çok yoğundu...Sende korkulacak bir durum yok Maşallah....Dediğim gibi dinlen bol bol,meleğimiz çok minnak annesi yorma onu!Bu arada özele git cnm bence!

bende esenyurtdayim ve evet dr arayisindaydim cok tesekkür ederim

sunu kastettim canim beklentim suydu bunlari anlattigim da ultrasona bakinca riskin devam ediyor yada kanama yoksa da kullan bir zarar yok vs tarzi birseyler demesini bekledim
he ok. yukarıda bir arkadaş pregesteron hapını ve iğnesini anlatmış zaten. aynısı yazacaktım.

tipik devlet hastanesi muamelesi nadirdir iyi bi doktota denk gelmek orda durumun varsa ozele git devlet hastanesi esi almaz zaten

bende esenyurtdayim ve evet dr arayisindaydim cok tesekkür ederim
Nurhan beyi şiddetle tavsiye ederim. kadın hastalıkları için giderdim kendine ve beni iyi eden insandır. cok iyi bir doktordur. devlet hastanesinde bile en yoğun kapı onun ki. özelde calışırkende kapısı yoğun olurdu.
ben memnun kalmayanı da hiç duymadım.
avcılar murat kölükde sana cok yakın bir hastane. avcılar kampusu azıcık geçince durağı var. in ara sokaktan inip içeri 5 dk yürü hastane önünde. cok yoğun bir hastane de değil. rahat edersin.

Canım özel bi doktora gidip hangi testlerin yapılması gerektiğini öğrenmelisin. Ornegin tiroid ,toksoplazma yada uçuk virusu vs. Diyelimki hipotroidin çıktı ( benim hamilelikte çıktı) tiroidin az salgılanması tedavi edilmezse bebegin beyin gelişiminde sorun olabiliyor. Yada diyelimki toksoplazma geçirmedin bunda da en yuksek risk hayranlara yaklaşmak, iyi yıkamamış sebze ve meyve , yeşillikler yemek.
Demek istediğim ne kadar erken bu testleri yaptırırsan doktorun verdiği önerileri o kadar erken yerine getirebilirsin.
Sağlıcakla kucağına alman dileğiyle

burda esencan diye bir yer var yakin orayi düşündüm bende ama arkadas avcilarda bir doktor önerdi esimle konuşup en uygunu bize (yol mesafesi vs)oraya giderim..belki takibi ozelde yaptirip testleri devlette yaptirirm oyle yapanda cokmus.. hayirlisiyla insallah riskli sureci atlatalimda..

Aynen cnm dediğin mantıklı ,şu süreç hayırlısı geçsin,öyle yaparsın.....gelişmeleri takip ederiz!

canım o progestan insanı mahvediyor.
ben 100lük kullandım, sürekli uyku hali, kesmek zorunda kaldım, yoksa artık hiç bir şey yapamaz hale gelmiştim.

Devlet hastanelerıdne muamele bu sekılde oluyor dıye duymustum cok
ozelde takıp olun ımkanınız var ıse

Yok ya bende ınfertlıte ve asılamam ıcın devlete gdyrm baya ılgılı anlayslı ınsanlar ya hastaneden hastaneye degısıyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…