Yanlış anlaşılmasın sadece kız çok kısa senin omzuna gelir. Götten bacak vs diyor.
Merhaba hanımlar, yeni evliyim ve eşimin telefonuna bakarken Google geçmişinde kısa boylu kız araması ve pembe *m diye bir arama gördüm. Belki basitçe erkek kafasıyla yapılmış aramalar olarak düşünebilirsiniz ancak iş yerindeki kısa boylu kızdan bahsedip duruyor 2 gündür. Yanlış anlaşılmasın sadece kız çok kısa senin omzuna gelir. Götten bacak vs diyor. Sizde bu aramalardan ne anlamam gerekiyor.
Katılıyorum maalesefCok kurcalayanin burnu moktan kurtulmazmis.
Katılıyorum maalesef
Kızla oranın rengi ile nasıl bir bağlantı olabilir emin degilim ama haklısınız. Beyninden geçenleri de yöntemiyoruz ne yazık ki. Takipte kalacağım.Normal bir durum değil masum gelmedi bana erkeklerde kısa boylu kız ve pembe şey fantezisi var instada falan çok esprisini yapıyorlar(iğrenç şerefsizler). Kıza karşı bir çekim var gibi tepki vermeden birkaç gün daha takip edin.
kız beyaz tenli ya da sarışında bağlantılamıştır aklınca.Kızla oranın rengi ile nasıl bir bağlantı olabilir emin degilim ama haklısınız. Beyninden geçenleri de yöntemiyoruz ne yazık ki. Takipte kalacağım.
Yeni başladığı için benim soruma karşılık lafı açıldıNiye o kızı size anlatıyor ki? Konu nasıl oraya geldi?
Niye o kızı size anlatıyor ki? Konu nasıl oraya geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?