Garip Google geçmişi ne düşünmeliyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hayatanla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
86
Merhaba hanımlar, yeni evliyim ve eşimin telefonuna bakarken Google geçmişinde kısa boylu kız araması ve pembe *m diye bir arama gördüm. Belki basitçe erkek kafasıyla yapılmış aramalar olarak düşünebilirsiniz ancak iş yerindeki kısa boylu kızdan bahsedip duruyor 2 gündür. Yanlış anlaşılmasın sadece kız çok kısa senin omzuna gelir. Götten bacak vs diyor. Sizde bu aramalardan ne anlamam gerekiyor.

Cok kurcalayanin burnu moktan kurtulmazmis.

Normal bir durum değil masum gelmedi bana erkeklerde kısa boylu kız ve pembe şey fantezisi var instada falan çok esprisini yapıyorlar(iğrenç şerefsizler). Kıza karşı bir çekim var gibi tepki vermeden birkaç gün daha takip edin.

sorup yüzgöz olmak var sormayıp içinde kurmak var o kadar iğrenç bir durum ki ikisinden birini seçeceksiniz

Ne kadar çirkin üsluplu, leş bir kocanız var.
İs yerindeki kadının boyu onu neden bu kadar alakadar ediyor da evde lafını ediyor, seviyesiz bir şekilde? Siz tepki verdiniz mi bu sözlerine karşılık? İlgisini cekmese çenesine vurmazdi kadın.

Kızla oranın rengi ile nasıl bir bağlantı olabilir emin degilim ama haklısınız. Beyninden geçenleri de yöntemiyoruz ne yazık ki. Takipte kalacağım.

ne yapılır bu durumda bilmiyorum.ne deseniz inkar edecektir. ama doğaçlama dalarım konuya nereye giderse artık diyorsanız google sekmesini açık, uzun boylu kaslı erkek, zenci ... yazın göreceği şekilde bırakın.ordan giriş yaparsınız kavgaya.

Niye o kızı size anlatıyor ki? Konu nasıl oraya geldi?

Ay buna cevap vermek istiyorum bazi insanlarin beyni ortaya cikabilecek olasi sorunlari ileride inkar edebilmek icin boyle "kötüleme " uzerine calisiyor. Kizi begeniyor, eşine kotuluyor, ileride karisi suphelenirse "ne alakasi var kiza g.tten bacak demiyo muyum ben, abartiyosun, kiskancsin vs." diyecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`