- 30 Mart 2023
- 3.370
- 9.950
- 78
Belki özel bir isimdir. Fantazi türüdür. Niye pembe?Rengi pembe olan kadın tenasül uzvu.
Kararmamış, mis gibi ondan.Belki özel bir isimdir. Fantazi türüdür. Niye pembe?
Pespembe unicorn gibiGeçen buraya dadanıp şeyinin fotosunu atan sapık ergen de pembe penisim var yazıp duruyordubi pembe furyası almış gidiyor hep barbie'den sonra oldu.
Geçen buraya dadanıp şeyinin fotosunu atan sapık ergen de pembe penisim var yazıp duruyordubi pembe furyası almış gidiyor hep barbie'den sonra oldu.
Pedofil olabilir gerçekten.Kararmamış, mis gibi ondan.
Ahahahh birkaç kişi kör olduk o günPespembe unicorn gibi
pembe *m mıMerhaba hanımlar, yeni evliyim ve eşimin telefonuna bakarken Google geçmişinde kısa boylu kız araması ve pembe *m diye bir arama gördüm. Belki basitçe erkek kafasıyla yapılmış aramalar olarak düşünebilirsiniz ancak iş yerindeki kısa boylu kızdan bahsedip duruyor 2 gündür. Yanlış anlaşılmasın sadece kız çok kısa senin omzuna gelir. Götten bacak vs diyor. Sizde bu aramalardan ne anlamam gerekiyor.
Gerçekten öyle. Bak koca meme, koca popo vs yazanı duydum da pembe enteresan. Ufff ne iğrenç ya.Dağ ayısı desem ayıya ayıp olacakama hem kısa boy hem pembe istemesi pedofiliye yatkınlık belirtisi bence.
Napmayı düşünüyorsun pekiTamam, moderatörler konuyu silebilir mi lütfen
Kapatılmadan önerimi yapayım: boşanın bu sapıktan, okuduklarım bile midemi bulandırmışken asla aynı yatağa giremezdim ben.Tamam, moderatörler konuyu silebilir mi lütfen
Tamam, moderatörler konuyu silebilir mi lütfen
Konu silinmez mesaja kapatılır.Tamam, moderatörler konuyu silebilir mi lütfen
aramayı yenimi yapmış eşiniz googleden Kız ilgilisini çekmiş baya bayaa , yalandan kıza laf atıyor çok belli genelde erkekelrin tavrı buMerhaba hanımlar, yeni evliyim ve eşimin telefonuna bakarken Google geçmişinde kısa boylu kız araması ve pembe *m diye bir arama gördüm. Belki basitçe erkek kafasıyla yapılmış aramalar olarak düşünebilirsiniz ancak iş yerindeki kısa boylu kızdan bahsedip duruyor 2 gündür. Yanlış anlaşılmasın sadece kız çok kısa senin omzuna gelir. Götten bacak vs diyor. Sizde bu aramalardan ne anlamam gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?