Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uykuda yaşadıklarınız uyku bozukluğunu işaret ediyor gibi.yardım alın geçer kısa sürede.hepimizin bazen hissettiği yada rüyamızdaki gördüklerimiz çıkar kimi insan da daha çok çıkar yasa hisseder kimisinde daha fazla.siz korktukça yaşadıklarınız hızla devam eder o yüzden bir an önce yardım alın.Selamlar,
Konu kendimle ilgili olan hislerim.
Bir süredir çok garip şeyler hissediyorum. Kötü şeyler olacağını hissediyorum içime daralma nefes alma sıkıntısı geliyor. Ve gerçekten bazı şeyler oluyor.
Yine bir süredir delici baş ağrıları çekiyorum. Migren gibi derler ya kafayı duvarlara vurdurtan cinsten. Hastaneye gittiğimde sadece kansızlık diyip kan ilacı verdiler. Ama ağrılarım hala devam ediyor. Ve ara ara çok keskin gelen ağrılar. Mesela şuan bu konuyu yazarken çok derinden bir baş ağrısı saplandı kafamın sol arka tarafından.
Etrafımda bazı şeyler hissediyorum, izleniyormuş, takip ediliyormuş gibi. Garip gölgeler görüyorum. Geceleri uyuyamıyorum ama korktuğum veya uykusuz olduğum için değil. Sabah erken kalkmak zorunda olduğum halde geceleri uyumuyorum. Çok fazla takmak istemesem de uyumadığımda veya uyumak için kendimi zorladığımda izlendiğimi düşünüyorum.
Bunların arasında en kötü olanı da gördüğüm rüyalar. En korkutanı etkisinden çıkamadığım sürekli aklıma gelen rüya şudur;
Gerçi ben bu rüyayı gördüğümde uyuyup uyumadığımı bile anlamadım yatmamla rüyayı görüp sıçrayarak kalkmam bir oldu gözlerimi kapadığımı bile hatırlamıyorum.
Kapkaranlık bir alan ama ne ev ne de sokak değil. Etrafta oldukça fazla nasıl isimlendirilir bilmiyorum, siyah çarşaf gibi bişeyin içinde uzunca şeyler, kendimi görmedim ama hepsi bana bakıyordu asıl garip olan hepsinin bana baktığını hissediyorum ama hiçbirinin yüzü yoktu ten renkleri var fakat ağız burun göz yoktu.
Benimle konuştular mı hatırlamıyorum sıçrayarak kalktım.
Daha fazlası şeylerde yaşıyorum, eşyaların kayıp olması, hiç yenmemiş gofretin (kimin yediğini bilmiyorum) çöpünü atmış olmam, telefonumun kilidinin az önce kendiliğinden açılmış olması gibi.
Aranızda yaşayanlarınız var mıdır?
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Keçileri kaçırmak deyimini kendim içinde zaman zaman kullanırım.çokta sıradan ve kullanılan bir deyimdir aslında.hakaret değildir yani.zaman zaman pskolojik problemler yaşayan insanlara (kendiimde dahil) espirili bir şekilde keçileri kaçırdım heralde denir.daha açıklama yapmamı ister misin.nyse espiri anlayışınız yok belliki , cevabımı düzenliyorum : lütfen bir pskologa görünün bana yaşadıklarınız çok normal gelmedi..saygılar...Biraz,hatta haddinden fazla ayıp olmuyor mu?
her seyin tıpta bir acıklaması var, korkacak bir sey yok. insan kafasında kurdukca daha dibe batıyor. psikolojik bunlar.Yazacagim da bir seyler korkuyorlar iyice tirsacaklar. Doktora gorun diyim psikiyatriye.
Gozlerin kapaliyken izlendigini hissediyor musun ?
Buradaki hiçkimse sizin espri anlayışınızı,özellikle de konu sahibi bilmiyor öyle değil mi?Keçileri kaçırmak deyimini kendim içinde zaman zaman kullanırım.çokta sıradan ve kullanılan bir deyimdir aslında.hakaret değildir yani.zaman zaman pskolojik problemler yaşayan insanlara (kendiimde dahil) espirili bir şekilde keçileri kaçırdım heralde denir.daha açıklama yapmamı ister misin.nyse espiri anlayışınız yok belliki , cevabımı düzenliyorum : lütfen bir pskologa görünün bana yaşadıklarınız çok normal gelmedi..saygılar...
mesajımı begenenler olduğuna göre bu konuda yalnız değilim..bukadar basit bir cümleyi kaldıramıcak kadar hayata karamsar bakan insanlarsanız zaten böyle gariplikler yaşamanız normal.nyse yorumumu ; konu sahibesinin ufak bir şaka cümlesini ters anlaması sebebi ile düzenledim zaten ,sanırım direk atarlanmak için yazmışsınız.nyse saygı duyarım görüşünüze...Buradaki hiçkimse sizin espri anlayışınızı,özellikle de konu sahibi bilmiyor öyle değil mi?
Böyle hassas bi konuda,günlük hayatınızdaki konuşma şeklinizi buraya olduğu gibi aktarmanızın, yanlış anlaşılmaya sebep olması çok normal değil mi?
Çok hassas bi konu olduğu için, konu sahibinin kırılabileceğini düşündüğüm için,empati yaptığım için, kendimi tutamadım,maksadım sataşmak ya da polemik değil..
İyi akşamlar..
Edit; benim espri anlayışımın olmadığını söylemişsiniz,espri anlayışım var da,böyle değil...
Atarlanmak mı?mesajımı begenenler olduğuna göre bu konuda yalnız değilim..bukadar basit bir cümleyi kaldıramıcak kadar hayata karamsar bakan insanlarsanız zaten böyle gariplikler yaşamanız normal.nyse yorumumu ; konu sahibesinin ufak bir şaka cümlesini ters anlaması sebebi ile düzenledim zaten ,sanırım direk atarlanmak için yazmışsınız.nyse saygı duyarım görüşünüze...