Garip Hisler

kızlar ne çabuk korkuyorsunuz yahu :)

konu sahibi, migrenden olabilir sen en iyisi bir nöroloğa görün.. çok sıkıntılı bir dönem mi geçiriyorsun? ailen veya eşinle sorunların mı var? kabuslar ve unutkanlığı bunlar da tetikleyebilir.. önce bir nöroloğa git ardından da bir psikiyatriste.. çok geçmiş olsun..

Arada olur böyle....takma kafaya.kalabalığa gir evde başkalarıda olsun yatmaya çağır.ışık açık kalsın.euzü billah çek sol tarafa üfür tükür.ev senin evin bırak korktukların gitsin.sakin :işsiz:

Selamlar,
Konu kendimle ilgili olan hislerim.
Bir süredir çok garip şeyler hissediyorum. Kötü şeyler olacağını hissediyorum içime daralma nefes alma sıkıntısı geliyor. Ve gerçekten bazı şeyler oluyor.
Yine bir süredir delici baş ağrıları çekiyorum. Migren gibi derler ya kafayı duvarlara vurdurtan cinsten. Hastaneye gittiğimde sadece kansızlık diyip kan ilacı verdiler. Ama ağrılarım hala devam ediyor. Ve ara ara çok keskin gelen ağrılar. Mesela şuan bu konuyu yazarken çok derinden bir baş ağrısı saplandı kafamın sol arka tarafından.
Etrafımda bazı şeyler hissediyorum, izleniyormuş, takip ediliyormuş gibi. Garip gölgeler görüyorum. Geceleri uyuyamıyorum ama korktuğum veya uykusuz olduğum için değil. Sabah erken kalkmak zorunda olduğum halde geceleri uyumuyorum. Çok fazla takmak istemesem de uyumadığımda veya uyumak için kendimi zorladığımda izlendiğimi düşünüyorum.
Bunların arasında en kötü olanı da gördüğüm rüyalar. En korkutanı etkisinden çıkamadığım sürekli aklıma gelen rüya şudur;
Gerçi ben bu rüyayı gördüğümde uyuyup uyumadığımı bile anlamadım yatmamla rüyayı görüp sıçrayarak kalkmam bir oldu gözlerimi kapadığımı bile hatırlamıyorum.
Kapkaranlık bir alan ama ne ev ne de sokak değil. Etrafta oldukça fazla nasıl isimlendirilir bilmiyorum, siyah çarşaf gibi bişeyin içinde uzunca şeyler, kendimi görmedim ama hepsi bana bakıyordu asıl garip olan hepsinin bana baktığını hissediyorum ama hiçbirinin yüzü yoktu ten renkleri var fakat ağız burun göz yoktu.
Benimle konuştular mı hatırlamıyorum sıçrayarak kalktım.

Daha fazlası şeylerde yaşıyorum, eşyaların kayıp olması, hiç yenmemiş gofretin (kimin yediğini bilmiyorum) çöpünü atmış olmam, telefonumun kilidinin az önce kendiliğinden açılmış olması gibi.
Aranızda yaşayanlarınız var mıdır?
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.
uykuda yaşadıklarınız uyku bozukluğunu işaret ediyor gibi.yardım alın geçer kısa sürede.hepimizin bazen hissettiği yada rüyamızdaki gördüklerimiz çıkar kimi insan da daha çok çıkar yasa hisseder kimisinde daha fazla.siz korktukça yaşadıklarınız hızla devam eder o yüzden bir an önce yardım alın.

Ayrica ülke gündemi çok kişide etki bırakmış. Önemli olan sorunlarla mücadele etmek.hayat her zaman laylaylom olmaz ki :super: izin alabiliyorsan biraz dinlen

Biraz,hatta haddinden fazla ayıp olmuyor mu?
Keçileri kaçırmak deyimini kendim içinde zaman zaman kullanırım.çokta sıradan ve kullanılan bir deyimdir aslında.hakaret değildir yani.zaman zaman pskolojik problemler yaşayan insanlara (kendiimde dahil) espirili bir şekilde keçileri kaçırdım heralde denir.daha açıklama yapmamı ister misin.nyse espiri anlayışınız yok belliki , cevabımı düzenliyorum : lütfen bir pskologa görünün bana yaşadıklarınız çok normal gelmedi..saygılar...

Konu kapanmadan yaziyim.Anlattiklarinizin aynisi anneme de oldu.gitmedigimiz doktor kalmadi.aylarca kafasini duvarlara vurdu agridan dayanamiyordu.sizin dediginiz gibi hayaller gormeye basladi.Aylarca surdu bu durum.En son mecbur kaldik baska insanlarin onerisiyle hocaya goturduk.Cok buyuk nazar var dediler.Bir de evin icinde muskalar bulduk.Hoca namaz kilmasini soylrmisti o ara namaza basladi.muskalar da evden gidince duzelmisti

Konu kapatılması taraftarı değilim.arkadaşımızın bize ihtiyacı var.:KK19: ama okumak istemeyenler için ; ayrı birbaşlık altına böyle konular toplanabilir :KK52:

Bence çok acil bir beyin mr ı çektirmen lazım. Aklıma felen öntanıyı söyleyip korkutmak istemiyorum ama psikiatristen önce bir nöroloğa gidip beyin mr çektirmen lazım.

Bir an önce beyin mr'ı çektirmeniz gerekiyor..
Ve lütfen hoca vs denilen kişilere gidip de boşu boşuna para bayılmayın.

içindeki sıkıntılar ve rüyalarındaki korkuları için hatta tüm manevi sıkıntıların için bol bol ayetel kürsi , nas suresi ve felak suresini okumanı tavsiye ederim. psikolojik sorunların büyük çoğunluğu manevi bunalımdan kaynaklanıyor. geçmiş olsun

Yazacagim da bir seyler korkuyorlar iyice tirsacaklar. Doktora gorun diyim psikiyatriye.
Gozlerin kapaliyken izlendigini hissediyor musun ?

bence tırsacak korkacak bir sey yok. ben de cok benzer seyler yasadım. hatta daha ileri seviye seyler. halüsinasyon görüyordum. geceleri hep gözumu kapatınca gözümün onune farklı suretler geliyor falan. korkutmak amaclı söylemiyorum, sanki böyle biri izliyormus beni gibi. bazen biri bir sey soruyor hic bilmedigim bir konu ama cevaplıyorum sonra herkes sasırıyor nasıl bılıyorsun diye. bir kere size yemin ederim latince bir sözü direkt cevirdim ve soka girdim ben latince bile bilmiyorum cok alakasız bir seydi. bazen oturuyorum susadıgımı hıssedıyorum o an sanki bilincim kapanıyor acılıyor ve su sisesi geliyor yanıma. neler neler.. kafayı yedigimi dusundum, cok kötüydü.
bir kere kursa gittigim bir yerden biri bana para vermisti cuzdanımı kaybettim diye. ben de ertesi gunu götürdüm parayı geri vermek icin tesekkur edecektim cıkolata aldım gittim. adam demez mi ben sana para vermedim sen kimsin diye. hayal görmusum yani düsünün. o derece. sok oldum. cok kötü hissettim. bozdurup dilencilere vermistim.
bir de bunların dısında birilerine kalmaya gidemiyordum hic cunku sürekli ölücem korkusu vardı, kardesim arkadasına falan gidince ben fenalasıyordum bir sey olacak o tek orada tek basına kalacak vs diye. surekli basımıza bir sey gelecek korkusu, toplu tasıma asla kullanamıyordum biri canlı bomba bizi patlatacak diye. metroya binsem bozulacak yerin altında havasızlıktan ölecegiz. ucaga binince nefes alamıyorum falan. neler neler.

sonuç: kafayı yemedim, hastaneye de yatırılmadım. beynimde tümör de yok.
sadece psikolojim bozulmus biraz. dua ediyorum. geçti.
günde bir tane de 25 mg sakinlestirici. bu kadar :)

Yazacagim da bir seyler korkuyorlar iyice tirsacaklar. Doktora gorun diyim psikiyatriye.
Gozlerin kapaliyken izlendigini hissediyor musun ?
her seyin tıpta bir acıklaması var, korkacak bir sey yok. insan kafasında kurdukca daha dibe batıyor. psikolojik bunlar.

Keçileri kaçırmak deyimini kendim içinde zaman zaman kullanırım.çokta sıradan ve kullanılan bir deyimdir aslında.hakaret değildir yani.zaman zaman pskolojik problemler yaşayan insanlara (kendiimde dahil) espirili bir şekilde keçileri kaçırdım heralde denir.daha açıklama yapmamı ister misin.nyse espiri anlayışınız yok belliki , cevabımı düzenliyorum : lütfen bir pskologa görünün bana yaşadıklarınız çok normal gelmedi..saygılar...
Buradaki hiçkimse sizin espri anlayışınızı,özellikle de konu sahibi bilmiyor öyle değil mi?
Böyle hassas bi konuda,günlük hayatınızdaki konuşma şeklinizi buraya olduğu gibi aktarmanızın, yanlış anlaşılmaya sebep olması çok normal değil mi?
Çok hassas bi konu olduğu için, konu sahibinin kırılabileceğini düşündüğüm için,empati yaptığım için, kendimi tutamadım,maksadım sataşmak ya da polemik değil..
İyi akşamlar..

Edit; benim espri anlayışımın olmadığını söylemişsiniz,espri anlayışım var da,böyle değil...

Buradaki hiçkimse sizin espri anlayışınızı,özellikle de konu sahibi bilmiyor öyle değil mi?
Böyle hassas bi konuda,günlük hayatınızdaki konuşma şeklinizi buraya olduğu gibi aktarmanızın, yanlış anlaşılmaya sebep olması çok normal değil mi?
Çok hassas bi konu olduğu için, konu sahibinin kırılabileceğini düşündüğüm için,empati yaptığım için, kendimi tutamadım,maksadım sataşmak ya da polemik değil..
İyi akşamlar..

Edit; benim espri anlayışımın olmadığını söylemişsiniz,espri anlayışım var da,böyle değil...
mesajımı begenenler olduğuna göre bu konuda yalnız değilim..bukadar basit bir cümleyi kaldıramıcak kadar hayata karamsar bakan insanlarsanız zaten böyle gariplikler yaşamanız normal.nyse yorumumu ; konu sahibesinin ufak bir şaka cümlesini ters anlaması sebebi ile düzenledim zaten ,sanırım direk atarlanmak için yazmışsınız.nyse saygı duyarım görüşünüze...

mesajımı begenenler olduğuna göre bu konuda yalnız değilim..bukadar basit bir cümleyi kaldıramıcak kadar hayata karamsar bakan insanlarsanız zaten böyle gariplikler yaşamanız normal.nyse yorumumu ; konu sahibesinin ufak bir şaka cümlesini ters anlaması sebebi ile düzenledim zaten ,sanırım direk atarlanmak için yazmışsınız.nyse saygı duyarım görüşünüze...
Atarlanmak mı?
Ben gayet sakin yazdım,hala sakinim..Üstelik sürekli benimle ilgili görüş belirttiğiniz halde;
"Espri anlayışın yok,hayata karamsar bakıyorsunuz,gariplikler yaşıyorsunuz(bu ne demekse,anlamadım bile:KK48:) ben sizinle ilgili ithamda bulunmuş muyum,sayın kendi kendine atarlanan hanım..
Bir de kim haklı kim haksız diye beğeni mi yarıştıracaz yahu..Öyleyse benim güya"atarlı" yorumuma da bakın bari..
Yalnız şu yorumlarınızdan sonra bana anlatmış olduğunuz; hiç konuşmaya gerek yok sizinle,ben nerdeyim siz nerde..:KK51:

Back
X