- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Daha yeni kurulduğu iÇin burada yetkili biri yok Ya da ik veya hani sekreter gibi biri ancak maille gönderebilirim cv mi diğer ilde ki firmayaDikkate alınmayacağını düşünüyordur. Gidin cv bırakın ihtiyaç olursa ararlar
Kendisi öyle tesadüfen girdi iş ilanlarında görmüş başvurmuş görüntülü konuşup başlatmışlar direktYalniz firma değil şube kurulmuş. İşe alımlar insan kaynakları falan merkezden yapılması normal. Firmaya kendiniz gönderin cv. Birinin önermesiyle eleman alımı yapılıyor mu hala? Kendisi nasıl girmiş işe?
Bunu kimse için yapmam. Çünkü "o kişiye kefil olmak"tır bu bir anlamda.Günaydın kızlar;
Bir arkadaşım var iş vasıtasıyla tanıştım benden küçük. İşten memnun olmayınca ayrıldı kendisi ve daha yüksek maaşlı bir iş buldu. Girdiği firma da bulunduğumuz yerde ilk defa faaliyete geçen bir şube. Doğal olarak ihtiyaç olursa diye benim de maaşımdan memnun olmadığımı bildiğinden dolayı dedim ki hani sorsana bir personel lazım mı ? Ama sormak yerine her defasında işte xx yerinden yönetiliyor o departman diyip çıkıyor hemen işin içinden. Hayır ben olsam sorarım ihtiyaç var mı diye yoksa bile sordum yok ama olursa bildiririm falan derim. Ama insanlar yardımcı olmak iÇin parmak dahi kıpırdatmıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?